UPDATE WHAT'S NEW

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ανοίγει για πρώτη φόρα το ατελιέ του για όλους και το γιορτάζει με ειδικές τιμές


11 Ιουλίου 2020

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ανοίγει για πρώτη φόρα το ατελιέ του για όλους και το γιορτάζει με ειδικές τιμές

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ανοίγει για πρώτη φόρα το ατελιέ του για όλους εσάς και το γιορτάζει με ειδικές τιμές σε όλα τα ρούχα!

Τη Δευτέρα 13/7 έως την Πέμπτη 16/7, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα μπορείς να επισκεφθείς το ατελιέ του σχεδιαστή στο Κολωνάκι, Αχαιού 15 και να βρεις την καινούργια καλοκαιρινή συλλογή αλλά και κομμάτια από προηγούμενες συλλογές σε τιμές που δεν είχες ποτέ φανταστεί!

Επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και μεγάλη ποικιλία από βραδυνά φορέματα όπως και κάποιες ανδρικές επιλογές είναι έτοιμα να μπούν στην γκαρνταρόμπα σου!

Για εσένα που είσαι μακρυά και δεν έχεις τη δυνατότητα να συναντήσεις από κοντά τον σχεδιαστή αυτή τη φορά , μπορείς να βρείς τη συλλογή σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα όπως και στο e-shop www.stelioskoudounaris.com όπου από τη Δευτέρα 13/7 θα βρεις εκπτώσεις έως και 50% για να αποκτήσεις το ρούχο του καλοκαιριού σου!

Μη χάσεις την ευκαιρία να επωφεληθείς στο e-shop τη 10% επιπλέον έκπτωση και δωρεάν μεταφορικά για την πρώτη σου αγορά χρησιμοποιώντας τον κωδικό WELCOMEBYSTELIOS.