UPDATE WHAT'S NEW

5+1 αντικείμενα που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα παραλίας αυτό το καλοκαίρι


Μάρθα Κουμπάνη

21 Ιουλίου 2020

5+1 αντικείμενα που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα παραλίας αυτό το καλοκαίρι

Zέστη, ραθυμία και ένας γνώριμος, -σχεδόν απολαυστικά- μονότονος ήχος φτάνει απαλά στα αυτιά σας, από τα τζιτζίκια έξω από το παράθυρο του γραφείου, σαν από ένα παράλληλο σύμπαν, στο οποίο κάνετε (επιτέλους) διακοπές.

Αχ και να βρισκόσασταν στο νησί, να χαλαρώνατε σε μια άνετη ξαπλώστρα με μια παγωμένη μπίρα (ίσως και δύο, δικό σας είναι το όνειρο) και να ακούγατε από εκεί το ίδιο μονότονο τζι τζι τζι, ενώ σκάει το κύμα στα πόδια σας.
Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και λίγο πολύ όλοι έχουμε την ίδια επιθυμία, καθώς μετράμε τις ημέρες αντίστροφα για την καλοκαιρινή άδεια και για να ξεχυθούμε στις παραλίες.

Και τι θα πάρετε μαζί σας; Η απόλυτη λίστα με όλα εκείνα που θα χρειαστείτε οπωσδήποτε το φετινό καλοκαίρι στην παραλία και που θα σας φτιάξουν την διάθεση είναι εδώ:

1. Πετσέτα θαλάσσης Ινσταγκραμική και φωτογραφίσιμη για να ποζάρετε και να ανεβάσετε τις πιο αξέχαστες στιγμές στην παραλία
Η εντυπωσιακή πετσέτα θαλάσσης θα γίνει το φόντο για τις πιο cool φωτογραφίες που θα ανέβουν στο Instagram και θα ενθουσιάσουν τους followers σας. Μια κομψή πετσέτα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στο ενημερωμένο και stylish beach look σας.

jenny.gr

2. Αντηλιακό για να μην καείτε (έχετε ήδη καεί από τα tik tok videos που έχετε παρακολουθήσει)
Αυτό το καλοκαίρι το μοναδικό κάψιμο που θα ανεχτείτε είναι αυτό από τα αμέτρητα videos στο Tik Tok που κάνουν διασκεδαστικό το χρόνο κάτω από την ομπρέλα.
Όσο για τον ήλιο όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το αντηλιακό στην παραλία. Επιλέξτε ένα με υψηλό δείκτη προστασίας για πρόσωπο και σώμα και ανανεώνετε τακτικά. Έτσι θα προστατευτείτε από την ακτινοβολία και τις ελεύθερες ρίζες.


3. Καπέλο και fashionable γυαλιά ηλίου
Από την άλλη για τα δικά σας Tik Tok videos θα χρειαστείτε τα πιο μοδάτα γυαλιά ηλίου και καπέλο.
Retro, cat eye, sporty, με πολύχρωμους φακούς και φυσικά το ανάλογο καπέλο, ψάθινο ή 90s bucket hat όπως επιτάσσει η μόδα για έξτρα προστασία, στιλ και summer vibes, χωρίς φίλτρο.

jenny.gr


4. Μάσκα (not).Προτιμήστε μία θαλάσσης
Σίγουρα ο συνωστισμός στην παραλία δεν είναι καλή ιδέα αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο είναι αδύνατο να φοράτε μάσκα κάτω από τον καυτό ήλιο. Προτιμήστε μία μάσκα θαλάσσης και κρατήστε αποστάσεις στο νερό για να παραμείνετε ασφαλείς!

jenny.gr


5. Aδιάβροχη φωτογραφική μηχανή για να απαθανατίσετε τις ωραιότερες στιγμές και ηλιοβασιλέματα
Και αφού έχετε μαζί σας τη σωστή μάσκα, είστε έτοιμοι για μακροβούτια! Ή μάλλον όχι. Πάρτε μαζί σας μία αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή για τις πιο δροσιστικές υποβρύχιες λήψεις κάτω από το νερό αλλά και έξω από αυτό: για να απαθανατίσετε τα πιο μαγικά ηλιοβασιλέματα μετά το απογευματινό μπάνιο με μια απολαυστική μπίρα στο χέρι.

jenny.gr


6. Τη νέα Heineken 0.0 που θα σας δροσίσει χωρίς καθόλου αλκοόλ και θα δώσει ξεχωριστή γεύση στο καλοκαίρι σας!
Και μιας και μιλάμε για δροσιά, δε γίνεται να πάτε παραλία χωρίς τη Heineken 0.0, με τη μοναδικά υπέροχη γεύση και 0.0% περιεκτικότητα σε αλκοόλ.


Η Heineken 0.0, είναι η μόνη μπίρα χωρίς αλκοόλ στην ελληνική αγορά, που ζυθοποιείται με τη διαδικασία αφαίρεσης του αλκοόλ και αποτελεί μία παγκόσμια καινοτομία της Heineken από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Το iconic πράσινο λογότυπο της Heineken βάφεται στα μπλε και ταιριάζει με το ελληνικό καλοκαίρι ακόμα περισσότερο. Με 50% λιγότερες θερμίδες από μια lager μπίρα, θα σας συντροφεύσει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας είτε επιλέξετε γυάλινο μπουκάλι 33cl είτε μεταλλικό κουτί (can) 33cl. Ό,τι κι αν επιλέξετε θυμηθείτε, αφού πιείτε την μπίρα σας, να το τοποθετήσετε στο σωστό κάδο ανακύκλωσης!

jenny.gr

Θα σας ξεδιψάσει στην παραλία με τις φρουτώδεις νότες και απαλό σώμα βύνης, σε συνδυασμό με τα φυσικά συστατικά από τα οποία παρασκευάζεται. Γιατί με την #Heineken00 #ToraMporeis! 

Καλό καλοκαίρι!!!