UPDATE WHAT'S NEW

Intimissimi Uomo Swimwear 2020 Mickey Mouse Capsule Collection


20 Αυγούστου 2020

Intimissimi Uomo Swimwear 2020 Mickey Mouse Capsule Collection

Με μια δόση χιούμορ και ένα fun-loving attitude, τα μαγιό της Swimwear Collection αποτελούν τα summer must της Intimissimi Uomo. Γι’ αυτήν τη συλλογή, το brand συναντάει έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες όλων των εποχών, τον Mickey Mouse.

Το κλασικό pop icon είναι ο πρωταγωνιστής της capsule collection με comfy μαγιό σορτς που ελαφραίνουν κι άλλο τις καλοκαιρινές μας μέρες.

 

jenny.gr

Ο Mickey Mouse εξακολουθεί να μας προκαλεί το ενδιαφέρον με το θετικό και αισιόδοξο πνεύμα του. Από το ξεκίνημά του στη μεγάλη οθόνη στις 18 Νοεμβρίου του 1928 με το Steamboat Willie, ο Mickey έχει γίνει ο αγαπημένος χαρακτήρας όλων, εμφανιζόμενος παντού από το σινεμά μέχρι τον κόσμο της μόδας.

Τα Intimissimi Uomo μαγιό σορτς είναι γεμάτα χρώμα χάρη στα fun print με τον Mickey Mouse και απευθύνονται σε εκείνους που αγαπάνε τη μόδα αλλά δεν παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά.

jenny.gr

Τα μαγιό σλιπ με print Mickey Mouse ολοκληρώνουν τη swimwear capsule collection, σχεδιασμένα για όποιον ενδιαφέρεται για απεριόριστη ελευθερία κινήσεων ακόμα και στην παραλία – αλλά και για ένα τέλειο μαύρισμα.