UPDATE WHAT'S NEW

Η Tommy Hilfiger συνεργάζεται με τον illustrator Jeremyville για την παιχνιδιάρικη Fall 2020 Kids Collection


Μάρθα Κουμπάνη

24 Σεπτεμβρίου 2020

Η Tommy Hilfiger συνεργάζεται με τον illustrator Jeremyville για την παιχνιδιάρικη Fall 2020 Kids Collection

Η Tommy Hilfiger, που ανήκει στον όμιλο PVH Corp., λανσάρει την Fall 2020 TOMMY HILFIGER Kids collection, σε συνεργασία με τον αναγνωρισμένο καλλιτέχνη Jeremyville, μεταφέροντας τη μοναδική του αισθητική στην καμπάνια, που έχει παιχνιδιάρικη χροιά και εμπνέεται από το εμβληματικό DNA του brand. Η συλλογή είναι διαθέσιμη online στο tommy.com και σε επιλεγμένα καταστήματα TOMMY HILFIGER.

jenny.gr

Η Fall 2020 TOMMY HILFIGER Kid’s collection ανακαλύπτει εκ νέου all time classic κομμάτια μέσα από το πρίσμα ενός all-American καλειδοσκοπίου. Η πρώτη συνεργασία μεταξύ της Tommy Hilfiger και του Jeremyville, που έχει την έδρα του στη Νέα Υόρκη, αποτυπώνει το πνεύμα της TOMMY HILFIGER μέσα από την τέχνη και του δίνει σάρκα και οστά μέσω ενός υπέροχου animation. Τα φωτεινά μοτίβα του Jeremyville, όπως τα σύννεφα, τα ουράνια τόξα, τα λουλούδια και τα ζώα προσδίδουν μία φρέσκια ενέργεια στην αισθητική της συλλογής. Μέσω παγκόσμιων πρωτοβουλιών για παιδιά και ενηλίκους, ο Jeremyville εμπνέει τον κόσμο να χρησιμοποιήσει την τέχνη ως ένα εργαλείο για αλλαγή, κριτική σκέψη και ενδυνάμωση.

jenny.gr

Ταξιδεύοντας από τις μεσοδυτικές πολιτείες του Κολοράντο στη Μοντάνα, η συλλογή συνδυάζει την country αισθητική με το preppy style της Ανατολικής Ακτής και του Ivy League. Urban και country σχέδια, από broderie anglaise φορέματα μέχρι ribstop γιλέκα, αποτελούν το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ rugged classics όπως τα fleece zip-ups είναι ιδανικά για το τέλος του φθινοπώρου.

Πιστά στη μόδα East Coast, τα cable knits και τα tailored κουστούμια δίνουν μία preppy νότα στους μικρούς εξερευνητές. Εμπνευσμένα από τα Βραχώδη Όρη, τα Tommy tartans παρέχουν ζεστασιά και άνεση, έτσι όπως ενσωματώνονται στην boys collection και όπως συνδυάζονται με lurex στην girls collection. Στην πρώτη συλλογή, οι λεπτομέρειες αναδεικνύουν την ατομικότητα και την αισιοδοξία, ενώ στη δεύτερη συλλογή τα floral σχέδια και οι δαντέλες δίνουν έμφαση στην κοριτσίστικη ταυτότητα της collection.

Δείτε τη συλλογή: