UPDATE WHAT'S NEW

Η Τόνια Σωτηροπούλου επίσημη Brand Ambassador της ENYO για τη συλλογή Fall/Winter 20-21


Μάρθα Κουμπάνη

2 Οκτωβρίου 2020

Η Τόνια Σωτηροπούλου επίσημη Brand Ambassador της ENYO για  τη συλλογή Fall/Winter 20-21

To καταξιωμένο στο χώρο της γυναικείας ένδυσης fashion brand ENYO με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη δημοφιλή ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου για τη νέα συλλογή Fall/Winter 20-21.
Η νέα καμπάνια της ΕΝΥΟ, έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει τις γυναίκες να εκφραστούν με πάθος, αισιοδοξία, δυναμισμό και στυλ σε κάθε στιγμή της ζωής τους.

jenny.gr

‘Η γυναίκας-πρότυπο της ΕΝΥΟ αποτυπώνει το quality fashion lifestyle του σήμερα, και η Τόνια αντικατοπτρίζει αυτή την ιδέα. Ο δυναμισμός, η ανεξαρτησία, η κομψότητα και το στυλ του brand είναι χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει η Τόνια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι επίσημα μέλος της οικογένειας ΕΝΥΟ’ δηλώνει ο Ceo κ. Σταύρος Παπανικολάου.

jenny.gr

Ως ambassador του brand, η Τόνια Σωτηροπούλου, πρωταγωνιστεί επίσημα στο campaign video της νέας καμπάνιας ENYO που εντυπωσιάζει. Η συνεργασία πρόκειται να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο, καθώς η Τόνια Σωτηροπούλου θα συμμετάσχει σε μια σειρά δράσεων με πρωτοβουλία του brand!

jenny.gr

Το brand ENYO, καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αναδείξει την γυναικεία σιλουέτα παρουσιάζοντας στο κοινό τη νέα της collection FW20/21. Χρησιμοποιώντας πολυτελείς υφές, μοναδικά κλασικά και μοντέρνα σχέδια που θέτουν νέα standard στο παιχνίδι του καθημερινού στυλ, η ΕΝΥΟ τολμά να διηγηθεί την ιστορία κάθε γυναίκας.  Με κεντρικό πρόσωπο την  Τόνια Σωτηροπούλου, η ΕΝΥΟ λανσάρει μια συλλογή εμπνευσμένη και αφιερωμένη στις γυναίκες που δεν φοβούνται να τολμήσουν fashion επιλογές που μπορούν να αναδείξουν το προσωπικό τους στυλ.

jenny.gr

Ανακαλύψτε την νέα συλλογή ΕΝΥΟ online.
SHOP ONLINE : www.enyoofficial.com