UPDATE WHAT'S NEW

Το ελληνικό brand που έχει τα πιο cozy και elegant πλεκτά για το χειμώνα


The Jennettes

26 Νοεμβρίου 2020

Το ελληνικό brand που έχει τα πιο cozy και elegant πλεκτά για το χειμώνα

Χειμώνας χωρίς πλεκτά είναι σαν καλοκαίρι χωρίς μαγιό. Καθώς πέφτει η θερμοκρασία, ένα πουλόβερ είναι η ιδανική λύση τόσο για έξω όσο και για μέσα στο σπίτι. Αυτή την περίοδο χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ, άνετα, απαλά και χουχουλιάρικα ρούχα που θα μας αγκαλιάσουν, θα μας κρατήσουν στα ζεστά και θα μας προσφέρουν όμορφη αίσθηση.

Ένα νέο ελληνικό brand που ανακαλύψαμε πρόσφατα και έχουμε λατρέψει είναι το IISTOS που δημιουργήθηκε για να εισάγει στην Ελλάδα τα πιο όμορφα πλεκτά της ευρωπαϊκής αγοράς. Οι δημιουργοί του IISTOS ταξιδεύουν στην Ευρώπη αναζητώντας το νήμα εκείνο που θα τους οδηγήσει στα πλεκτά που θα τους “μιλήσουν” με την ποιοτική πλέξη τους, την απαλή υφή τους και τα elegant σχέδια τους.

Θα το βρείτε εδώ

Το IISTOS είναι από τα λίγα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα αποκλειστικά με knitwear και έρχεται να δώσει τις πιο ζεστές και στιλάτες προτάσεις για τον χειμώνα. Στο IISTOS θα βρεις one size πλεκτά σε διάφορες γραμμές και χρώματα που μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα και όλα τα μεγέθη.

Θα το βρείτε εδώ

Πουλόβερ με χαλαρά και άνετα ζιβάγκο, με ανοιχτή και κλειστή λαιμόκοψη, σε στενή και φαρδιά γραμμή, πουλόβερ cropped, oversized, αλλά και με κανονικό cut, φορέματα, πλεκτά κοντομάνικα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Θα το βρείτε εδώ

Το σημαντικό με τα πλεκτά ρούχα είναι ότι πρόκειται για κομμάτια που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και αυτό τα κάνει την πιο sustainable και διαχρονική επιλογή για το χειμώνα. Μπορούμε να τα φορέσουμε με αμέτρητους συνδυασμούς και πάντα να παραμένουν το πιο basic κομμάτι της χειμερινής μας ντουλάπας, λύνοντας μας τα χέρια κάθε φορά που το κρύο δεν μας επιτρέπει να ντυθούμε πιο ελαφριά και αναζητούμε τη ζεστασιά ενός ρούχου.

Θα το βρείτε εδώ

Η φετινή τάση του χειμώνα μπορεί να περιγραφεί απλώς με τη λέξη: coziness. Όπως φαίνεται τα φανταχτερά, λεπτά κομμάτια θα μείνουν για αρκετό καιρό στο πίσω μέρος της ντουλάπας μας. Οι φετινοί πρωταγωνιστές είναι τα chunky πλεκτά ρούχα. Ας δώσουμε λοιπόν, στην καθημερινότητά μας τη ζεστασιά και την άνεση που χρειαζόμαστε και μας αξίζει με ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα.

Δείτε όλα τα σχέδια του IISTOS εδώ

TAGS