XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Photo perfect


8 Ιανουαρίου 2013

Το μοντέλο Marisa Miller σας αποκαλύπτει το πώς!

Έχετε πλέον παραιτηθεί από την ιδέα πως θα βγάλετε μια φωτογραφία που θα μπορείτε να ανεβάσετε στο facebook σας ή να βάλετε στο άλμπουμ σας και να νιώθετε υπερήφανοι. Ενώ η φοβία προς το φακό σας κρατά μακριά από το να διατηρήσετε τις αναμνήσεις σας; Μη χάνετε την ελπίδα σας το super model Marisa Miller, μοιράζεται μαζί σας την εμπειρία χρόνων που διαθέτει μπροστά από εκατοντάδες κάμερες και σας δίνει 3 tips που θα αλλάξουν το φωτογραφικό σας προφίλ μια για πάντα.

Μελετήστε: Ανοίξτε τα άλμπουμ σας, τα αρχεία σας στον υπολογιστή σας και το κινητό σας. Βρείτε τι είναι αυτό που κάνετε λάθος όταν στήνεστε για μια φωτογραφία αλλά και ποιο είναι το δυνατό σας σημείο και το καλύτερο προφίλ σας.

Εξασκηθείτε: Ακούγεται κάτι που θα κάναμε μόνο στην εφηβεία, αλλά σύμφωνα με την Marisa σίγουρα θα καταφέρει να σας βοηθήσει. Μιλάμε βέβαια για την εξάσκηση μπροστά από τον φακό με την βοήθεια κάποια φίλης. Έτσι θα νιώθετε πιο εξοικειωμένοι όταν οι φίλοι φωνάξουν “say cheese.”

Στηθείτε σωστά: Μη προσπαθείτε να κρυφτείτε μέσα στον ίδιο σας τον εαυτό όταν καλείστε να ποζάρετε για μια φωτογραφία. Δώστε κίνηση στο σώμα σας, σπρώξτε τα οπίσθια σας πίσω ώστε να σχηματίσετε το γράμμα S και θα δείχνετε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και σιγουριά, ενώ το σώμα σας θα δείχνει πιο κολακευτικό.