XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Leona Lewis: «Είναι ok να έχεις ατέλειες»


27 Ιανουαρίου 2013

Έχει αποδεχτεί το σώμα της και δεν την νοιάζει τι λένε οι γύρω της.

Είναι ένα όμορφο και λαμπερό κορίτσι και στα 27 της η Leona Lewis δείχνει να τα έχει βρει με τον εαυτό της και να μην αγχώνεται για επιφανειακά θέματα, όπως είναι η εμφάνιση.

Πρόσφατα σε συνένετευξη της στη Βρετανική έκδοση του Marie Claire είπε σχετικά με το σώμα της: «Έχω κάνει ότι δίαιτα υπάρχει. Όταν ήμουν στην εφηβεία, πριν το τέλος του σχολείου φορούσα μέγεθος 36 και είμαι 1.72, νόμιζα όμως ότι ήμουν εύσωμη και η μαμά μου έλεγε: « Μη χάσεις άλλα κιλά.» Κοιτάζοντας τώρα τις φωτογραφίες μπορώ να δω πως ήμουν άρρωστα αδύνατη.» Και συνεχίζει η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην νικήτρια του X-Factor Βρετανίας,: «Έμαθα ότι είναι οκ να έχεις ατέλειες. Νιώθω πως έχω αυτοπεποιθηση και ανυπομονώ να μεγαλώσω και να οπλιστώ ώστε να μην με νοιάζει το τι σκέφτονται οι άλλοι για εμένα.»

Μίλησε όμως και για την εμπειρία της στο Λος Άντζελες όπου η τελειότητα είναι εμμονή: «Η τάση του super-skinny έχει πλέον ξεπεραστεί, τώρα είναι η τάση του πόσο υγιής είσαι. Όταν πήγα πρώτη φορά, πριν 6 χρόνια, δεν ήθελα να μείνω ούτε λεπτό, όλα ήταν τόσο πλαστικά, τώρα όμως είναι διαφορετικά.»