XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Pretty Little Liars: Οι λατρεμένες έφηβες και το στυλ τους


22 Φεβρουαρίου 2013

Η σειρά Pretty Little Liars σημειώνει τρομερή επιτυχία στην Αμερική και την έχουν λατρέψει όλοι οι έφηβοι ... και όχι μόνο!

Βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων Pretty Little Liars από τη συγγραφέα Sara Shepard, η τηλεοπτική σειρά αναφέρεται σε μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών (Spencer, Hanna, Aria και Emily). Τρία χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που εξαφανίστηκε η αρχηγός της κλίκας τους (Alison). Ξαφνικά αρχίζουν να λαμβάνουν διάφορα μηνύματα από έναν άγνωστο αριθμό, που υπογράφει ως "A" και απειλεί να αποκαλύψει σε όλους τα μυστικά τους.των τεσσάρων κοριτσιών ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση της φίλης τους Alison. Όταν αρχίζουν να λαμβάνουν τα μηνύματα θεωρούν πως πίσω από την "A" κρύβεται η ίδια η Alison. Σύντομα όμως ανακαλύπτουν το πτώμα της και έτσι τα κορίτσια συνειδητοποιούν ότι κάποιος άλλος γνωρίζει όλα τα μυστικά τους,ακόμα και αυτά που είχαν καταφέρει να κρύψουν για πολύ καιρό και γνώριζε μόνο η Alison...

Όλες οι πρωταγωνίστριες ξεχωρίζουν για το στυλ τους και η καθεμία έχει στην σειρά ένα δικό της προσωπικό στυλ. Ωστόσο και στην πραγματική ζωή, δε παύουν να θεωρούνται είδωλα από τα κορίτσια της ηλικίας τους.

Ξεχωρίσαμε μερικές εμφανίσεις τους που μας άρεσαν!

Ευχαριστούμε την Αλεξάνδρα Κωστοπούλου για τη βοήθειά της. [gallery-120776]