Εύκολο και γρήγορο καλοκαιρινό γεύμα.
Υλικά (για 6 άτομα):
- 1 κιλό ώριμες τομάτες
- 1 ½ φλιτζ. λάδι
- 12 αυγά
- 300 γρ. φέτα σκληρή
- λίγη ζάχαρη
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία:
Βάζετε στο τηγάνι το λάδι, τις τομάτες (ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες), αλατοπίπερο και τη ζάχαρη και τα αφήνετε να βράσουν για 15'. Χτυπάτε τα αυγά (όπως για ομελέτα) και τα προσθέτετε στο τηγάνι με την τομάτα. Έπειτα προσθέτετε τη φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια και ανακατεύοντας τα αφήνετε στη φωτιά έως ότου ψηθούν.
Καλή όρεξη!