Ξυπνήστε τον έφηβό σας!

Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013
TEENS.jpg

Δύσκολη αποστολή!

Μπορεί τα σχολεία να είναι κλειστά και το πρωινό "μαρτύριο" να το έχετε γλιτώσει προς το παρόν, ωστόσο οι έφηβοι συνεχίζουν να δυσκολεύονται να σηκωθούν. Είναι μια ευκαιρία, να δοκιμάσετε μερικούς τρόπους για να τους ξυπνάτε, καθώς ο Σεπτέμβρης δεν αργεί.

Δοκιμάστε: 

  • Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, ένα λαχταριστό κομμάτι κέικ που μοσχομυρίζει ή ένα τοστ, ακόμα και η μυρωδιά του καφέ (αν έχει ξεκινήσει ο έφηβός σας να πίνει) μπορούν να τους ξυπνήσουν. Αντί λοιπόν να φωνάζετε "Σήκω, είναι 8 παρατέταρτο" , "Ξύπνα επιτέλους, θα χάσεις την πρώτη ώρα" και πόσα ακόμα παρακάλια επιστρατεύονται ως "ξυπνητήρι", ένα καλό πρωινό φαίνεται να είναι πιο δραστικό. Δοκιμάστε το!
  • Καλημέραααα!: Μπείτε στο δωμάτιο του, ανοίξτε την μπαλκονόπορτα να μπει φως, και από Σεπτέμβρη η δροσούλα, και φωνάξτε "Καλημέρα, η μανούλα σου, σε ξυπνά γλυκά". Η ήχος της φωνής σας, όχι μόνο θα τον ταράξει, αλλά θα τον εκνευρίσει και λίγο. Αυτό είναι το μειονέκτημα της μεθόδου αυτής. Για το λόγο αυτό, δοκιμάστε την τρίτη μέθοδο που ακολουθεί και φαίνεται να είναι  η πιο αποτελεσματική.
  • Στείλτε του μήνυμα: Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά σκεφτείτε το. Οι έφηβοι έχουν την ικανότητα να ακούνε τον ήχο του κινητού τους όπου και αν είναι. Το ξυπνητήρι τους μπορεί να χτυπά ώρες δίπλα τους, αλλά ο ήχος ενός sms τους κινητοποιεί άμεσα. Για το λόγο αυτό, στείλτε το μήνυμά σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.