XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φιλέτα βοδινού με πιπεράτη σάλτσα


9 Σεπτεμβρίου 2013

Εύκολη πικάντικη συνταγή για το καθημερινό σας τραπέζι.

Υλικά:

  • 1 κ.σ. κόκκους πιπεριού
  • 150 γρ. βούτυρο μαλακό
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 φιλέτα βοδινού
  • λίγες σταγόνες ταμπάσκο

Διαδικασία:

Σε ένα γουδί λιώνετε τους κόκκους του πιπεριού και στη συνέχεια τους ανακατεύετε καλά σε ένα μπολ με το βούτυρο, τον μαϊντανό και το ταμπάσκο. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολολλας ή μεμβράνης και το τυλίγετε έτσι ώστε να σχηματίσει ρολό. Το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει καλά. Ψήνετε τα φιλέτα για 10' και τα σερβίρετε, αφού τα γαρνίρετε με 2 φέτες από το πιπεράτο βούτυρο.

Καλή όρεξη!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.