XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κέικ πορτοκαλιού


20 Οκτωβρίου 2013

Για το πρωινό σας, το σχολείο ή τη δουλειά!

Υλικά:

  • 1 φλιτζ. βούτυρο
  • 1 ½ φλιτζ. ζάχαρη
  • 4 αυγά
  • 3 φλιτζ. αλεύρι
  • 3 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 φλιτζ. χυμό πορτοκάλι
  • λίγο ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού

Διαδικασία:

Χτυπάτε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη. Προσθέτετε τα αυγά, το ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού και συνεχίζετε το χτύπημα. Προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε με το μπέικιν, αλληλοδιαδόχως με τον χυμό πορτοκαλιού. Βάζετε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνετε στους 180 για 1 ώρα.

Καλή όρεξη!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.