Νόστιμο, θρεπτικό και με πολλές βιταμίνες.
Υλικά:
- 2 μεγάλες πατάτες
- 2 γλυκοπατάτες
- 250 γρ. ψίχα κολοκύθας
- 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
- 500 γρ. μανιτάρια
- 1 πράσο
- 2 σκελίδες
- ελαιόλαδο
- 1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο
- 4-5 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
- αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία:
Καθαρίστε και κόψτε τις πατάτες, τις γλυκοπατάτες, τα κρεμμύδια και την κολοκύθα σε μικρούς κύβους. Κόψτε τα μανιτάρια σε τέταρτα, ψιλοκόψτε το πράσο και το δεντρολίβανο. Βάλτε ελαιόλαδο σ' ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε διαδοχικά τα υλικά, ένα κάθε φορά. Όταν τα σοτάρετε όλα, αλατοπιπερώστε, ανακατέψτε, αδειάστε τα σ' ένα ταψί ή πυρίμαχο σκεύος, πασπαλίστε με το δεντρολίβανο και το θυμάρι, ρίξτε σκόρδο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.