Εύκολη και γευστική τορτίγια με κοτόπουλο και τυριά.
Υλικά
8 φύλλα τορτίγιας 16 φέτες καπνιστό κοτόπουλο 16 φέτες ένταμ ½ φλιτζάνι τυρί κρέμα 2 ντομάτες 2 κ.σ. πολτό ελιάς 1 σαλάτα λόλα ρόσα 1 αντίβ ελαιόλαδο Ξίδι μπαλσάμικο Αλάτι
Προετοιμασία
Κόβετε τις ντομάτες στη μέση, της πιέζετε για να στραγγίσουν από τα υγρά και τους σπόρους τους και στη συνέχεια τις κόβετε σε λεπτές φέτες. Ανακατεύετε το τυρί κρέμα με τον πολτό ελιάς και αλείφετε με το μείγμα από τις τορτίγιες. Βάζετε σε κάθε μια από αυτές 2 φέτες κοτόπουλο, 2 φέτες τυριού και ντομάτα. Τυλίγετε ρολό, τις βάζετε με τη σειρά σε ένα ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου. Στο μεταξύ, πλένετε και στραγγίζετε τη σαλάτα, την κόβετε με το χέρι σε μικρότερα κομμάτια και ψιλοκόβετε το αντίβ. Τα ανακατεύετε με ¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο, 2κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο και αλάτι. Όταν ψηθούν οι τορτίγιες, τις αφήνετε να κρυώσουν, τις κόβετε στη μέση και τις σερβίρετε με τη σαλάτα.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.