XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δούκισσα ή Ντορέττα; Ποια κέρδισε τις εντυπώσεις;


20 Ιανουαρίου 2014

Μετά από 12 εμφανίσεις περιμέναμε περισσότερα.

Το Dancing with the Stars έφτασε πια στο 13ο live και ενώ περιμέναμε από την Δούκισσα και την Ντορέττα να εντυπωσιάζουν όσο φτάνει το τέλος του show μάλλον συμβαίνει το αντίθετο. Η Δούκισσα Νομικού επέλεξε γι' αυτή την Κυριακή μία 'διαστημική' δημιουργία από το σχεδιαστικό δίδυμο MI-RO, θύμιζε μία εξελιγμένη ηρωίδα με glamorous ύφος σε μία σύγχρονη εκδοχή του Star Trek. Ευτυχώς που το μακιγιάζ και το μαλλί ήταν μία εικόνα που θύμιζε το σήμερα! Αν και δεν ήταν κάτι εντυπωσιακό, τουλάχιστον δεν υπερκάλυπτε το φυσικά όμορφο πρόσωπό της όπως συνέβαινε σε προηγούμενες εμφανίσεις της. Αυτό το φόρεμα πάντως σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τη γλυκύτητα και το νεαρό της ηλικίας της όμορφης Δούκισσας. Αυτό που της αναγνωρίζουμε είναι η πρωτοτυπία.

doukissa

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου από την άλλη, δεν μας απογοήτευσε αλλά ούτε μας άφησε έκπληκτους. Έχουμε καταλάβει όλοι την αδυναμία της στο μαύρο χρώμα και δεν διαφωνεί κανείς ότι της πηγαίνει πολύ. Το φόρεμα όμως του Χρήστου Κωσταρέλλου δεν ήταν για την Ντορέττα. Αναμφίβολα διαθέτει την τέλεια πλάτη για να την αφήνει ακάλυπτη όπως και έκανε, ωστόσο η συνολική εμφάνισή της δεν ήταν αυτό που περιμέναμε από εκείνη. Όσον αφορά στο beauty look της, η sexy Ντορέττα γνωρίζει ότι τα μάτια της είναι το δυνατό της σημείο κι ευτυχώς σήμερα τα τόνισε όσο έπρεπε στο μακιγιάζ με το Νικόλα Βιλλιώτη να χαρίζει στα μαλλιά της υπέροχες retro μπούκλες. Η Ντορέττα μετράει περισσότερες καλύτερες εμφανίσεις αν και τόλμησε στιλιστικά. Τελευταία όμως φαίνεται να έχει βαρεθεί κι αυτό γίνεται απόλυτα κατανοητό στις κυριακάτικες εμφανίσεις της.

ntoretta

Και οι δύο κυρίες αυτή την Κυριακή μάλλον αποφάσισαν να εντυπωσιάσουν. Κι αυτό συνεπάγεται ρίσκο, που ναι μεν πήραν αλλά η φαντασία ίσως χρειάζεται όρια. Τα φορέματα της χθεσινής βραδιάς θύμιζαν κινηματογραφικά και θεατρικά κοστούμια, δίχως όμως να υπάρχει το κατάλληλο σκηνικό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.