ΖΩΔΙΑ

Άστρα: Τι θα φέρει η νέα Σελήνη στις 26/4


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

24 Απριλίου 2017

signs1.jpg

Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του σταθερού σταυρού των ζωδίων/ωροσκόπων (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) τότε ίσως να βιώσεις μία απότομη προσγείωση ή να βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με το ακριβές πλάνο του στόχου σου, επιτυγχάνοντας να αναγνωρίσεις κάποια εμπόδια που κάτω από άλλες περιστάσεις δε θα ανακάλυπτες. Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα οικονομικού περιεχομένου αλλά και να βελτιώσεις κάποιες συμπεριφορές που επιμένουν να λειτουργούν εντελώς εγωιστικά και να προκαλούν προβλήματα μέσα από την επιμονή σε συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να θέσει γήινους στόχους και να σε βοηθήσει να αντιληφθείς πως είναι καιρός να ασχοληθείς με την εξαργύρωση κάποιου κέρδους από κινήσεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό και  μπορεί να υπόσχονται πολλά χωρίς όμως να οδηγούν και σε συγκεκριμένες υπογραφές συμφωνιών.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φαίνεται να θέλει να σου φωνάξει πως καλά θα κάνεις να διασφαλίσεις κάποια οικονομικά σου εχέγγυα, χωρίς να παρασύρεσαι από θελκτικές προτάσεις τρίτων ή από παράτολμες δικές σου σκέψεις που μπορεί να σε δελεάζουν αυτή την περίοδο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου φαίνεται να σου υπενθυμίζει πως δε χρειάζεται να βιάζεσαι και να παρασύρεσαι από βλέψεις και διαθέσεις άλλων που σε αφορούν, γιατί υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο πιθανότατα να μη γνωρίζεις ακόμα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φαίνεται να θέλει να σου υπενθυμίσει να κοιτάξεις και λίγο στο παρασκήνιο για να δεις τι γίνεται, μήπως και υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που λειτουργούν με τρόπο που δεν έχεις υπολογίσει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Ταύρου θα σου προσφέρει την ευκαιρία να περάσεις κάποιο χρόνο με άτομα του φιλικού κύκλου ώστε να ανακαλύψεις απολαύσεις που σου λείπουν τον τελευταίο καιρό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

 Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε προετοιμάζει για μία έντονη επαγγελματική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να φορτωθείς στους ώμους σου ευθύνες και υποχρεώσεις που φαίνεται να προσπαθούν να αποφύγουν οι γύρω σου. Δείξε αντανακλαστικά σε προτάσεις που θα δεχτείς και μπορεί να αφορούν και κάποιους ανοικτούς λογαριασμούς με το παρελθόν και προετοιμάσου για μία περίοδο με έντονες απαιτήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να προγραμματίσεις μία εκδρομή κάπου μακριά, να τολμήσεις να βγεις από το καθημερινό πρόγραμμα σου και να δοκιμάσεις να δεις τις επιθυμίες και της άλλης πλευράς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να φέρει νέα δεδομένα σε ένα θέμα οικονομικού περιεχομένου, αφού σε αναγκάζει να ασχοληθείς εκ νέου με μία συμφωνία που βρίσκεται κάτω από νέα διαπραγμάτευση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία καλή ευκαιρία να θέσεις εκ νέου στο τραπέζι ένα επαγγελματικό θέμα που θα ήθελες να αποτελέσει την ευκαιρία για μία νέα συμφωνία στη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να θέσει στο προσκήνιο ένα θέμα επαγγελματικού περιεχομένου το οποίο κουβαλά κάποιες απαιτήσεις μαζί του, τις οποίες θα πρέπει να ανακαλύψεις κάτω από καλυμμένες αιτιάσεις συναδέλφων και συνεργατών σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να προσθέσεις στιγμές απόλαυσης στη ζωή σου και να ξεφύγεις από ένα στενό οικογενειακό ή επαγγελματικό κλοιό που σε βασανίζει τον τελευταίο καιρό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να αντιληφθείς πως καλείσαι να επιστρέψεις στο σπίτι σου ή σε ένα χώρο στον οποίο βρίσκονται κοντινά σου πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα του συγγενικού κύκλου ή άτομα που μπορείτε να συνεννοηθείτε, με στόχο να σε βοηθήσουν να λάβεις αποφάσεις που δυσκολεύεσαι να διαμορφώσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.