ΖΩΔΙΑ

Τι είδους μαμά θα γίνετε, ανάλογα με το ζώδιό σας


4 Ιουλίου 2017

20170520-zaa-p124-002.jpg

Διαβάστε εδώ: Ποιο παγωτό ταιριάζει με το ζώδιό σας

Κριός

Είστε μαμά-μαχήτρια. Η μητέρα Κριός τα κάνει όλα με πολύ χαρακτηριστικό στιλ, θα μπείτε στη μητρότητα δυναμικά, αφήνοντας το στίγμα σας. Με κυβερνήτη τον Άρη, αντιμετωπίζετε τα πάντα σαν πεδίο μάχης και έτοιμες να νικήσετε. Υπάρχει μία diva μέσα σε κάθε Κριό και έτσι η αυτοπεποίθησή σας δεν σας αφήνει για πολύ, ενώ πιστεύετε πως έχετε και εσείς ανάγκες, όχι μόνο το παιδί σας. Θα είστε μία μαμά, παράδειγμα προς μίμηση.

Ταύρος

Η μητέρα Ταύρος, είναι πολύ αφοσιωμένη, αλλά και λίγο σκληρή μερικές φορές. Ωστόσο, είναι ένα άτομο που πατάει τα πόδια της στη γη και όταν ξέρει πως όλοι είναι ασφαλείς, τότε είναι εξαιρετικά διασκεδαστική! Θα μεγαλώσετε τα παιδιά σας με καλούς τρόπους, σεβασμό στην εξουσία και αν είναι δυνατόν, να σας θαυμάζουν. Ενώ θα θέλετε να είστε κοντά με τα παιδιά σας, δεν θα θυσιάσετε τον σεβασμό για να είστε η καλύτερή τους φίλη.

Δίδυμοι

Η μητέρα Δίδυμος είναι ένας αρκετά πολύπλοκος χαρακτήρας, αλλά σίγουρα όχι βαρετός. Μπορεί μερικές φορές να είναι αντιφατική, είναι όμως και αρκετά ευέλικτη. Τα standards σας θα αλλάζουν ανά στιγμές, δηλαδή τη μία μπορεί να διαβάζετε τα συστατικά του παιδικού αφρόλουτρου και την άλλη να παίρνετε το παιδί σας σε ένα jazz club. Άλλωστε, αν ήσασταν τόσο αυστηρές δε θα μπορούσατε να θεωρείστε μία απρόβλεπτη και διασκεδαστική μαμά!

Καρκίνος

Για τις περισσότερες γυναίκες Καρκίνους, το στοιχείο της μητρότητας βρίσκεται στον πυρήνα του DNA τους. Aπό μικρή ηλικία σας αρέσει να φροντίζετε τους άλλους και ενώ για άλλα ζώδια μπορεί να υπάρξουν αμφιβολίες, εσείς νιώθετε πως είστε γεννημένες γι' αυτό. Ο τέταρτος οίκος της μητρότητάς σας, κυβερνάται από τον ισορροπημένο Ζυγό που σας προσδίδει μία ιδεαλιστική προσέγγιση προς την οικογένεια -επενδύετε πολύ στη σχέση με τα παιδιά σας. Το να γίνετε μητέρα μπορεί, επίσης, να βοηθήσει και στην κοινωνική πλευρά σας, αφού ως λίγο ντροπαλή ή διστακτική στην αρχή, τα παιδιά σας είναι η τέλεια δικαιολογία για να κάνετε παρέα με άλλους γονείς.

Λέων

Η δημιουργική και δραματική μαμά Λέων, αφήνει το σημάδι της όπου και να πάει. Η μητρότητα είναι η απόλυτη μορφή έκφρασης για εσάς -μία δουλειά που της δίνετε όλη σας την καρδιά. Θα συμμετέχετε σε κάθε πτυχή της ζωής των παιδιών σας. Mπορεί, βέβαια, μερικές φορές να γίνετε αρκετά αυστηρή και θα περιμένετε από τα παιδιά σας να έχουν μεγάλες επιτυχίες, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην τα πιέζετε πολύ. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει όταν βρίσκεστε σε αποστολή και αυτό μπορεί να προσφέρει πολλά στην οικογένειά σας και ακόμα κι αν τα παιδιά σας ακολουθήσουν μία εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από τη δική σας (στο lifestyle, την καριέρα ή τα πιστεύω) θα έχετε σίγουρα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανατροφή τους.

Παρθένος

Η μητέρα Παρθένος είναι το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου και ένα ενδιαφέρον mix από αντιθέσεις. Από τη μία η μητρότητα συμπληρώνει τις οργανωτικές σας ανάγκες και από την άλλη σας βγάζει το συναίσθημα της ελευθερίας και του παιχνιδιού. Αν αγαπάτε τον προσωπικό σας χώρο, ωστόσο, η προσαρμογή μπορεί να είναι δύσκολη. Ανεξάρτητα από αυτό, βλέπετε τη μητρότητα ως μία μεγάλη περιπέτεια και τα παιδιά σας έχουν τη δυνατότητα να σας φτάξουν εντελώς τη διάθεση.

Ζυγός

Η μητρότητα μπορεί να είναι αυτό το ένα πράγμα που θα σας δώσει την ισορροπία που αποζητάτε συνέχεια. Γεννημένη ως ένα ζώδιο γνωστό για την αναβλητικότητά του, τα παιδιά μπορούν να σας βοηθήσουν να γίνετε πιο οργανωμένη. Συγχρόνως, είστε το ζώδιο των σχέσεων, επομένως είστε πιο χαρούμενη όταν έχετε να νοιάζεστε και για ακόμα έναν άνθρωπο. Σαν μητέρα Ζυγός, αρνείστε να "αφήσετε" τον εαυτό σας, απλά επειδή κάνατε παιδί και μάλιστα φροντίζετε και τα ίδια σας τα παιδιά να είναι πάντα στην τρίχα.

Σκορπιός

Η μητέρα Σκορπιός είναι μαγνητική: ένα ενδιαφέρον mix ιδιομορφίας και ελέγχου, έμπνευσης και φοβιστικού. Όλα εξαρτώνται από τη διάθεσή σας και αν δεν είναι και η καλύτερη, ένα θυμωμένο σας βλέμμα αρκεί για να βάλει τα παιδιά σε τάξη. Είστε εξαιρετικά προστατευτική και δε νιώθετε τη μητρότητα κάτι ξένο. Μπορεί να έχετε σκληρό προσωπείο στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά τα παιδιά σας μπορούν να σας λιώσουν την καρδιά. Θα δουλεύετε σκληρά για να σιγουρέψετε πως το μέλλον του παιδιού σας είναι υπολογισμένο με μεγάλη ακρίβεια και θα κάνετε τα πάντα για να έχουν το καλύτερο δυνατό. Η οικονομική ασφάλεια είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εσάς και η μητρότητα σας κάνει να είστε ακόμα πιο προσηλωμένη στο να υπάρχει και για τα παιδιά σας.

Τοξότης

Ως το πιο ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου, η μητρότητα είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον για εσάς. Οι αυθόρμητοι Τοξότες ζουν τη στιγμή και αγαπούν την ανεξαρτησία, οπότε η μητρότητα είναι ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος ζωής για εσάς. Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να κάνει τη ζωή με τα παιδιά πολύ διασκεδαστική, αλλά συγχρόνως πρέπει να θυμάστε πως πλέον έχετε να βάλετε και τις ανάγκες των άλλων στη ζωή σας. Τα παιδιά θέλουν να νιώθουν κοντά στη μαμά τους, γι' αυτό συμπεριλάβετέ τα στις περιπέτειές σας και θα έχετε την τέλεια ισορροπία.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ο 'πατέρας' του ζωδιακού κύκλου και αυτό δίνει ένα ενδιαφέρον twist στη μητρότητά σας. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος σχετίζεται με την αρρενωπότητα και την εξουσία και δεν φοβάστε να θέσετε όρια ή να διδάξετε τα παιδιά σας σημαντικά μαθήματα. Θα θέλετε να είστε κοντά στα παιδιά σας, αλλά όχι οι καλύτεροι φίλοι. Η ιεραρχεία με βάση την ηλικία είναι κάτι στο οποίο πιστεύετε. Μπορεί να μην είστε τόσο η μαμά που θα δίνει αγκαλιές και χάδια, αφού προτιμάτε να δείχνετε την αγάπη σας με πράξεις και αυτό είναι κάτι το οποίο πιθανότατα προήλθε από τη δική σας ανατροφή. Αποδράστε από τις υποχρεώσεις σας που και που για να μη χάσετε τις καλύτερες στιγμές του μικρού σας.

Υδροχόος

Η μητέρα Υδροχόος είναι ένας χαρακτήρας που είναι δύσκολο να μπει σε κουτί. Mπορεί να είστε στοργικές και απόμακρες, αυστηρές και αυθόρμητες την ίδια στιγμή. Ο κυβερνήτης σας είναι ο απρόβλεπτος Ουρανός που σχετίζεται με συναισθηματική απομάκρυνση, επανάσταση και εκπλήξεις. Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για το ότι νιώθουν άβολα με την υπερβολική οικειότητα, οπότε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που μπορεί να φέρει η μητρότητα είναι το βαθύ συναίσθημα. Βεβαιωθείτε πως θα διατηρήσετε την προσωπική σας ταυτότητα και αφού γίνετε μητέρα -βρείτε την ισορροπία μεταξύ της προσωπικότητας και της σταθερότητάς σας στη ζωή των παιδιών σας.

Ιχθύες

Η μαμά Ιχθείς λατρεύει να ασφαλίζει την οικογένειά της μέσα σε μία ζεστή αλλά πολυτελή φούσκα και αποπνέει αρκετή ζεστασιά έτσι ώστε να είναι μαγευτική στις άλλες μαμάδες, παρά φοβιστική. Είστε εμπαθής και αιθαίρια, ευαίσθητη και πνευματώδης, σοφή και συναισθηματικά έξυπνη. Ξέρετε πως να αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας σαν θεά και προτρέπετε και τις υπόλοιπες μητέρες να το κάνουν. Ως μητέρα, δεν υπάρχουν τυπικές μέρες στο σπίτι σας και τα παιδιά σας θα εκπλήσσονται κάθε φορά -εκδρομές, διακοπές, διασκεδαστικές δραστηριότητες! Ωστόσο, υπάρχει μία έλληψη σταθερότητας και ορίων στη μητρότητα της Ιχθύ και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση με τα παιδιά -κι αυτό επειδή δεν σας αρέσει στην ίδια να σας λένε τι να κάνετε. Τα παιδιά σας ξέρουν, όμως, πως θα έχουν πάντα την υποστήριξή σας και δεν υπάρχει θυσία που δε θα κάνατε για εκείνα.

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.