ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 17/7 έως 23/7


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

15 Ιουλίου 2017

zodiac-weekly-2.png

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σηματοδοτεί τη στιγμή που επιδιώκεις να σπάσεις τα δεσμά που βάζεις στον εαυτό σου με αποτέλεσμα να σε αποτρέπουν από το να είσαι ο εαυτός σου. Η αναμονή για να δεις τις αποφάσεις των άλλων πριν κάνεις το επόμενο βήμα δεν έχει πλέον νόημα, οπότε φαίνεται να αποφασίζεις να κινηθείς χωρίς να υπολογίζεις εμπόδια και αντιστάσεις, χωρίς να ασχολείσαι μήπως ανατρέπεις υπάρχοντας δεδομένα, χωρίς να εξετάζεις αν θα λάβεις θετική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να βρίσκεται στο σημείο που ένα κέρμα στον αέρα θα δώσει την ένδειξη του επόμενου βήματος, οπότε μία νέα γνωριμία θα αποτελέσει τη φλόγα που φουντώνει ή σβήνει.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αποφασιστικότητα σου απέναντι σε αλλαγές που θα πρέπει να λάβουν χώρα στον τομέα του σπιτιού είναι το στοίχημα της νέας εβδομάδας. Θα πρέπει να έχεις πλέον συνειδητοποιήσει πως βρίσκεσαι μπροστά σε μία γενικότερη πρόσκληση ώστε να αλλάξεις το χώρο της διαβίωσης σου, ξεκινώντας από μία ανακαίνιση του χώρου και φτάνοντας μέχρι μία πιθανή μετακόμιση. Αφήνοντας πίσω σου μία περίοδο που δυσκολεύτηκες ώστε να χωρέσεις στα νέα δεδομένα της σχέσης ή δουλειάς σου, είναι η ώρα που θα κληθείς να ζητήσεις περισσότερο ζωτικό χώρο ή να προχωρήσεις σε μία αναμέτρηση με την άλλη πλευρά για να τεστάρεις κατά πόσο ζείτε στον ίδιο χώρο ή απλά μοιράζεστε ένα κοινό περιβάλλον.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά αρκετή κινητικότητα στη ζωή σου, αλλά αυτό δεν είναι βέβαιο πως θα σε ικανοποιήσει στο τέλος αυτής. Η ευκαιρία να κανονίσεις ή να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι είναι παρούσα και είναι πιθανό να βρεθείς μακριά, να γνωρίσεις κόσμο και να έχεις την ευκαιρία να εμπλακείς σε συζητήσεις που σε τροφοδοτούν με σχέδια και πλάνα για το μέλλον, αλλά την ίδια στιγμή δεν είναι απαραίτητο να έχεις κοντά σου το άτομο που έχεις και στο μυαλό σου. Η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Κρόνο από τον Τοξότη προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με επιλογές που ανακαλύπτεις πως τελικά δε σε ικανοποιούν, με αποφάσεις που ίσως να μη στηρίζονται στις συναισθηματικές σου ανάγκες αλλά στη λογική σου, με αποτέλεσμα να παραμένει πάντα ένα κενό μέσα σου.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχουν άραγε στιγμές που αντιλαμβάνεσαι πως θα μπορούσες να κάνεις μία κίνηση που θα άλλαζε τα δεδομένα της ζωής σου, χωρίς όμως να προκαλεί έντονο θόρυβο στο περιβάλλον σου; Αν πιστεύεις πως υπάρχουν τέτοιες στιγμές, τότε τη νέα εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μία τέτοια ευκαιρία. Η καθημερινή κούραση, η μάχη με τα όρια σου, η προσπάθεια να συνεννοηθείς με ανθρώπους που δε βλέπετε προς την ίδια κατεύθυνση, φτάνει κάποια στιγμή στο τέλος και είσαι έτοιμος/η να παραδοθείς στη μοίρα. Αυτό το πεπρωμένο βέβαια δεν είναι κάτι που λειτουργεί αυτόνομα, αλλά συνεργατικά με εσένα, οπότε καλύτερα να έχεις τα μάτια σου ανοικτά, ώστε να δεις την ευκαιρία που δημιουργείς μέσα από τις ευχές ή τις προσπάθειες σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η αυλαία σηκώνεται, η πλατεία είναι γεμάτη και το μόνο που μένεις να απαντήσεις είναι αν θα ακολουθήσεις το κείμενο ή θα αυτοσχεδιάσεις. Ναι, δεν υπερβάλω, δεν προσπαθώ να σου χρυσώσω το χάπι, δεν έχω καμία διάθεση να σου  γεννήσω φρούδες ελπίδες. Απλά, προσπαθώ να σε βάλω στο κλίμα της αλήθειας σου, να σου πω πως ξεκινά μία περίοδος που έχεις την ευκαιρία να δώσεις μία από τις καλύτερες παραστάσεις της ζωής σου. Μετά τον Ερμή, ο Ήλιος και ο Άρης περνούν στο ζώδιο σου και αυτή η προκλητικά καρμική συνάντηση με το Βόρειο Δεσμό θα προκαλέσει αναταράξεις στην υπάρχουσα ζωή σου, χωρίς να είσαι σε θέση να φρενάρεις ακόμα και αν είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις κάτι τέτοιο.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι θα έλεγες να σταματήσεις να προσπαθείς να ορίσεις τις καταστάσεις, να παλεύεις να εξορθολογήσεις κάποιες απορίες σου, να είσαι σε διαρκή κατάσταση εγρήγορσης και να επιτρέψεις να δοθούν απαντήσεις και να κινηθούν διαδικασίες χωρίς να είσαι εσύ αυτός/η που τις αποφασίζει; Το μυαλό σου μπορεί να έχει απορίες στην παραπάνω φράση, να μην είναι σε θέση να αντιληφθεί κατά πόσο συμφωνείς ή όχι, αλλά υπάρχει ένα κομμάτι σου τη νέα εβδομάδα που πολύ θα ήθελε να αφεθεί στις εξελίξεις. Αν παραδεχτείς πως νικήθηκες, αν επιτρέψεις στον εαυτό σου να δεχτεί πως υπάρχουν πιο ισχυροί εκεί έξω από εσένα, τότε θα έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα ώστε να πάψεις να αγχώνεσαι και να τρέμεις μπροστά στις εξελίξεις.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η μετακίνηση του Άρη στο Λέοντα στα μέσα της νέας εβδομάδας είναι σε θέση να προκαλέσει μία χαλάρωση στη ζωή σου, αφού θα έχεις την ευκαιρία να αναμιχθείς με κόσμο που δεν έχει ως στόχο να σε κρίνει, αλλά την ίδια στιγμή συνεχίζεις να δίνεις εξετάσεις στον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα και μάλιστα αναμένονται αποτελέσματα. Η πρόκληση μίας νέας αρχής σε έναν από τους παρακάτω τομείς της ζωής σου δεν μπορεί να σε αφήνει ασυγκίνητο/η, αφού θα βρεθείς μπροστά στην προοπτική του να προσφέρεις μεγάλη ανάσα ανανέωσης στη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε προκαλέσει να αναλάβεις ρόλους που είναι βέβαιο πως θα προκαλέσουν άτομα γύρω σου, που θα σε κάνουν να φανείς περισσότερο από όσο σε έχουν συνηθίσει οι κοντινοί σου άνθρωποι και αυτό θα έχει επίδραση στις υπάρχουσες σχέσεις σου. Αν αναλαμβάνεις ένα νέο επαγγελματικό ρόλο, τότε καλά θα κάνεις να λειτουργήσεις με μαστίγιο και καρότο, αφού πρέπει σχεδόν αμέσως να αναδείξεις την ηγετική σου ικανότητα, την ίδια όμως στιγμή θα πρέπει να επιτρέψεις και σε κάποια άλλα άτομα να ξεδιπλώσουν τη στρατηγική τους.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευχέρεια που διαθέτεις στο λόγο είναι ένα σημαντικό στοιχείο τη νέα εβδομάδα ώστε να αποφύγεις τις παγίδες που θα στηθούν σε ζητήματα στα οποία υπάρχουν παραλείψεις και δικές σου ευθύνες για να καταλογιστούν. Η ευκαιρία που έχεις ώστε να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι είναι κάτι που θα πρέπει να σκεφτείς αρκετά σοβαρά, αφού μπορεί να πάρεις αποστάσεις από ανθρώπους και θέματα που θα σε ταλαιπωρήσουν. Την ίδια όμως στιγμή, θα καταφέρεις να δεις την κατάσταση που χρειάζεται να αξιολογήσεις, από κάποια απόσταση και να συζητήσεις το όλο θέμα με πρόσωπα που διαθέτουν την ευθύνη του λόγου τους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εμπιστοσύνη που θα δείξεις σε ένα πρόσωπο τη νέα εβδομάδα μοιάζει να αποτελεί το κλειδί ώστε να καταφέρεις να αποδράσεις από μία σιερά από ερινύες που σε κυνηγούν τον τελευταίο καιρό. Μετά από μία περίοδο αναμέτρησης με τον εαυτό σου σε θέματα επιλογής ανθρώπων με τους οποίους θα πρέπει να σχετίζεσαι δίκαια και ισότιμα, είναι η ώρα που θα αποδείξεις πως εμπιστεύεσαι τις επιλογές σου. Αν συνεχίζεις να έχεις αμφιβολίες για την προσωπική σου ζωή, τότε η άλλη πλευρά μπορεί να αρχίζει να θέτει επίμονα ερωτήματα και να δοκιμάζει τη δέσμευση σου. Αν πάλι έχεις κάνει την κατάλληλη επιλογή, τότε θα αρχίσεις να βλέπεις το θετικό αποτέλεσμα της επιλογής, μέσα από την οικονομική ανταπόδοση της επαγγελματικής σου προσπάθειας ή τη δημιουργία μίας ερωτικής σχέσης που σε ικανοποιεί  τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.   Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο Λέοντα τη νέα εβδομάδα σηματοδοτεί και την έναρξη μίας περιόδου σαράντα περίπου ημερών κατά τη διάρκεια της οποίας έχεις την ευκαιρία να δεις τη ζωή σου να αλλάζει. Οι κινήσεις που θα γίνουν από την άλλη πλευρά θα σε βάλουν στη διαδικασία επιλογής με στόχο να δεσμευτείς σε ένα νέο σχήμα διαπροσωπικών σχέσεων που είναι σε θέση να καλύπτουν ένα μεγάλο κομμάτι των ερωτικών ή επαγγελματικών σου διαθέσεων. Καλείσαι να αντιληφθείς πως έχεις απέναντι σου ένα άτομο που είναι σε θέση να σε αγκαλιάσει και να σταθεί δίπλα σου με στόχο να δημιουργήσετε ένα σύνολο που δε σπάει καθόλου εύκολα και μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για τους γύρω σας.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά μαζί της το εναρκτήριο λάκτιμα μίας περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να διαχειριστείς με διαφορετικό τρόπο την καθημερινότητα σου, η οποία περιέχει τη δουλειά σου αλλά και σημαντικές δραστηριότητες που στοχεύουν στην υγεία σου. Στο πρώτο κομμάτι, σε αυτό της δουλειάς σου, μπορεί να ανακαλύψεις λόγους για τους οποίους αισθάνεσαι πίεση και να βιώνεις καταστάσεις σύγκρουσης, αφού βρίσκεσαι σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο το παιχνίδι δεν παίζεται επί ίσοις όροις. Θα κληθείς να υψώσεις τη δυναμική σου ή να γίνεις ένα μέλος μίας ομάδας που έχει αρχηγό και δε φαίνεται να υπάρχει λόγος για να τεθεί υπό αμφισβήτηση αυτή η αλήθεια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.