ΖΩΔΙΑ

Άστρα: Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη στις 5/10


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

3 Οκτωβρίου 2017

signs1.jpg

Η ανάγκη να υπάρξει δράση μπορεί να βρει αντίπαλο σε λεγόμενα ανθρώπων που είναι σε θέση να ορίζουν τις ισορροπίες με διαφορετικό τρόπο, σε σκέψεις προσώπων που έχουν αποφασίσει να κινηθούν με διαφορετικό τρόπο. Η απόδραση από ένα σύστημα μοιάζει  με ένα δυνατό χτύπημα σε μία ομάδα που ίσως να έχει συνηθίσει να κινείται με συγκεκριμένο τρόπο, αλλά είναι η στιγμή που θα έρθουν στην επιφάνεια οι διαφορετικές προτεραιότητες με αποτέλεσμα να κινητοποιείται το φαινόμενο της προσωπικής επιβίωσης και ατομικού κέρδους.

Κριός

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου μοιάζει με μία πολύ καλή ευκαιρία να κάνεις ταμείο σχετικά με την παραμονή του Δία απέναντι σου και τις προκλήσεις που έφερε στη ζωή σου όλο το προηγούμενο δωδεκάμηνο. Ο τρόπος που έχεις διαχειριστεί τα νέα δεδομένα είναι ένα από τα ζητούμενα της συγκεκριμένης Πανσελήνου αφού θα χρειαστεί να συζητήσεις και επικοινωνήσεις αυτά που έμαθες και έκανες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Κριό σου τονίζει την ανάγκη να σταματήσεις να κοιτάζεις τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να εξετάσεις την παρουσία σου μέσα σε ένα σύστημα που υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές ανθρώπων που σε ενοχλούν ή ακόμα και εκνευρίζουν, με τρόπο που δείχνει πως μπορείς να διαχειριστείς τη διαφορετικότητα μέσα σε ένα περιβάλλον που έχεις αποφασίσει να λαμβάνεις μέρος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Κριό μοιάζει με την ευκαιρία σου να βγεις έξω από το στενό πλαίσιο που κινείσαι το τελευταίο διάστημα και να δοκιμάσεις τις αντοχές σου σε μία περισσότερο έντονη κοινωνική ζωή. Μπορεί λοιπόν να γνωρίσεις κόσμο και να αντιληφθείς πως έχεις διαφορετική πλέον φιλοσοφία από ένα κοινό που υπάρχει γύρω σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου σηματοδοτεί μία νέα αρχή που πρέπει να γίνει στον τομέα της καριέρας ή της οικογένειας, αφού θα χρειαστεί να αναλάβεις νέο ρόλο. Η απαίτηση να λειτουργήσεις με ατομική βούληση, να κινήσεις διαδικασίες χωρίς απαραίτητα να γνωρίζεις αν θα ακολουθήσουν οι γύρω σου, είναι μία ένδειξη πως θα πρέπει να θεωρήσεις πως αλλάζουν οι προτεραιότητες σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η ευνοϊκή για εσένα Πανσέληνος στον Κριό αποτελεί μία καλή ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μία κοντινή ή λίγο πιο μακρινή απόδραση και να βάλεις για λίγο στο περιθώριο θέματα καθημερινότητας. Ένα ταξίδι που σχεδιάζεις ή πραγματοποιείς μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις και να αναρωτηθείς μήπως είναι ώρα να κάνεις ένα μεγαλύτερο βήμα στον επαγγελματικό τομέα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η περίεργη Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να σε αναγκάσει να αντιληφθείς πως υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και ένα πρόσωπο που έχετε μία έντονη σχέση τον τελευταίο καιρό, αφού μοιάζει σαν να σας ελκύει η ένταση της στιγμής. Αν προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις κομμάτια της μεταξύ σας σχέσης, τότε είναι πιθανό να βρεθείς μπροστά σε αδιέξοδα, να καταλάβεις πως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να συνδεθείτε πραγματικά μεταξύ σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Πανσέληνος απέναντι σου είναι μία ιδιαίτερη στιγμή αφού φαίνεται να αποχαιρετάς τη δωδεκάμηνη  παραμονή του Δία στο ζώδιο σου με μία φαντασμαγορική εκδήλωση. Τόλμησε να μιλήσεις για τα νέα δεδομένα της ζωής σου, ακόμα και αν χρειαστεί να προκαλέσεις εκπλήξεις σε ανθρώπους που δεν πιστεύουν πολύ εύκολα τις αλλαγές από την πλευρά σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να αποτελέσει μία στιγμή επαναπροσδιορισμού κάποιων επαγγελματικών δεδομένων, αφού καταφέρνουν να προκαλούν αρρώστιες τόσο σωματικές όσο κυρίως ψυχικές. Καλά θα κάνεις να μιλήσεις ανοικτά για τις σκέψεις και αποφάσεις σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως τρομάζεις κάποιους αφού αρχίζεις να δείχνεις αποφασιστικότητα σχετικά με αλλαγές. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η ευνοϊκή για εσένα Πανσέληνος στον Κριό θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να βρεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να περάσεις όσο το δυνατό πιο όμορφα με πρόσωπα που φαίνεται να μιλάνε στην καρδιά σου. Μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υπάρχουσα σχέση σου, αφού φαίνεται να αναμένεις μία σπίθα για σπάσει ένα σκοινί που έχει φθαρεί τον τελευταίο καιρό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Κριό φαίνεται να δυναμιτίζει μία κατάσταση που πρέπει να εξελιχθεί και μπορεί να έχει μπλεχτεί σε θολά νερά ή σε ένα έδαφος που δεν  προσφέρεται για κίνηση. Η παραμονή σου σε ένα περιβάλλον που σε εγκλωβίζει θα σε ενοχλήσει και εκνευρίσει και μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με άτομα του συγγενικού πλαισίου, αφού θέλεις να μιλήσεις για προσωπική ελευθερία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η εκρηκτική Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή αφορμή για να εκφραστείς ανοικτά, για να μιλήσεις για θέματα που μέχρι σήμερα έμεναν μέσα σου και σε δηλητηρίαζαν. Ο τρόπος με τον οποίο θα εκφραστείς μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις σε πρόσωπα του γειτονικού σου κύκλου, αφού φαίνεται να μην προσέχεις και πολύ καλά τα λεγόμενα σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να αποτελέσει την εξαιρετική ευκαιρία να επιλυθεί ένα θέμα οικονομικού περιεχομένου που μπορεί να σε αγχώνει μέχρι και σήμερα χωρίς να βρίσκεται λύση. Οι απαιτήσεις των άλλων από εσένα σε έχουν κουράσει, με αποτέλεσμα να είσαι έτοιμος/η να ζητήσεις αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες σου, διαφορετικά θα πρέπει να αποχωρήσεις από ένα σχήμα που βόλευε πολλούς μέχρι σήμερα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.