ΖΩΔΙΑ

Τι να περιμένουμε στην ερωτική μας ζωή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ανάλογα με το ζώδιό μας


7 Φεβρουαρίου 2018

Τι να περιμένουμε στην ερωτική μας ζωή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ανάλογα με το ζώδιό μας - Κεντρική Εικόνα

Είτε σε σχέση είτε singles, να πώς θα είναι η ερωτική σας ζωή εκείνη την Τετάρτη ανάλογα με το ζώδιό σας:

Κριός

Μπορεί ο/η σύντροφός σας να φαίνεται απόμακρος, όμως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Είναι καιρός να θυμηθείτε τι σας έκανε να θέλετε αυτή τη σχέση και να περάσετε ένα βράδυ που θα επαναφέρει τα πράγματα στην αρχίκη, ρόδινη κατάσταση. Όσοι Κριοί είστε ελεύθεροι, θα παραμείνετε μόνο αν το επιδιώξετε, καθώς οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν για την ανατροπή της κατάστασης θα είναι πολλές.

Ταύρος

Όσοι δεν είστε σε σχέση, είναι καλό να αφοσιωθείτε στον εαυτό σας καθώς είναι πολλά αυτά που σας απασχολούν αυτή τη στιγμή. Όσο για τους υπόλοιπους, να ξέρετε ότι ο/η σύντροφός σας βλέπει την προσπάθεια που καταβάλλετε για να δείξετε την αγάπη σας και το εκτιμάει – δεν υπάρχει λόγος άγχους για την οργάνωσης της τέλειας βραδιάς.

Δίδυμος

Το πιθανότερο είναι να είστε σε σχέση με κάποιον λιγότερο περιπετειώδη και αυθόρμητο – εκτός κι αν ανήκει επίσης σε αυτό το ζώδιο. Μπορείτε, λοιπόν, να κάνετε ένα ωραίο δώρο για να δείξετε πόσο σημαντικός είναι για εσάς και να καταλάβει ότι δίπλα του έχει έναν άνθρωπο που έχει έρθει στη ζωή του για να μείνει. Όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση συντρόφου να ξέρετε ότι κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται κάτω από τη μύτη σας και είναι στο χέρι σας να τον αποκτήσετε.

Καρκίνος

Καλό είναι όλοι να έχετε στο μυαλό σας ότι μπορείτε να πάρετε αγάπη μόνο αν δώσετε αγάπη. Έτσι λοιπόν, εάν βρίσκεστε σε σχέση δείξτε στο σύντροφό σας πόσο πολύτιμος είναι για εσάς και θα σας το ανταποδώσει, ενώ οι υπόλοιποι να ξέρετε ότι πραγματικά αξίζετε κάποιον που θα μπορεί να σας προσφέρει όσα έχετε ανάγκη – απλώς είναι δύσκολο να βρεθεί, ειδικά μέσα σε μια μέρα.

Λέων

Βγείτε έξω και αναζητήστε αυτόν που αξίζετε – είτε είστε ελεύθεροι είτε όχι. Οι τελευταίοι, πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας και να μείνετε σε μία σχέση μόνο αν σας παρέχονται όσα έχετε ανάγκη . Άλλωστε, όλοι αξίζετε να περάσετε ωραία την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Παρθένος

Καλό είναι να σηκωθείτε από τον καναπέ και βγείτε έξω με τον/ τη σύντροφό σας, να κάνετε κάτι ενδιαφέρον και να δώσετε ζωή στη σχέση σας. Όσο για τους single Παρθένους, μην ψάχνετε το τέλειο και συμβιβαστείτε με κάποιον που ήδη υπάρχει στη ζωή σας – και δε θα χάσετε!

Ζυγός

Όλοι αγαπούν έναν Ζυγό και καλό είναι να κάνετε το ίδιο. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και προσπαθήστε να τον δείτε όπως τον βλέπουν οι άλλοι. Βγείτε έξω, περάστε όμορφα και εάν ψάξετε σωστά θα βρείτε αυτόν που σας αξίζει. Όσον αφορά στους δεσμευμένους, φροντίστε να βεβαιωθείτε για τα αισθήματά σας και να μην εκφράσετε κάτι για το οποίο δεν είστε 100% σίγουροι.

Σκορπιός

Οι δεσμευμένοι πρέπει να γνωρίζετε πως είναι η κατάλληλη μέρα για να δείξετε στο/στη σύντροφό σας πόσο ανάγκη τον/την έχετε στη ζωή σας, καθώς έρχεστε όλο και πιο κοντά. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί, όμως, μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο. Βγείτε έξω και φλερτάρετε χωρίς να δίνετε δικαιώματα για αποκλειστικότητα.

Τοξότης

Για τους Τοξότες δε θα είναι καλή μέρα, είτε πρόκειται για singles είτε όχι. Οι πρώτοι, μπορείτε να διοχετεύσετε αλλού την ενέργειά σας κάνοντας γυμναστική ή κάτι δημιουργικό με φίλους, ενώ οι δεύτεροι προετοιμαστείτε για μια χαλαρή βραδιά με το άλλο σας μισό στο σπίτι.

Αιγόκερως

Όσοι είστε ελεύθεροι καλό θα είναι να αφήσετε για λίγο τη δουλειά σας στην άκρη και να ασχοληθείτε λίγο με την  προσωπική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, διχάζεστε ανάμεσα σε ανεξαρτησία και σοβαρή δέσμευση. Αφεθείτε, περάστε καλά με τον άνθρωπό σας και αντιμετωπίστε το δίλημμά σας από τις 15 Φεβρουαρίου και μετά!

Υδροχόος

Οι ελεύθεροι έχετε πολλές επιλογές και το γνωρίζετε – μη συμβιβαστείτε με κάποιον απλώς για να έχετε λόγο να γιορτάσετε την ημέρα. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, μη φοβηθείτε να κάνετε ρομαντικές κινήσεις ακόμα κι αν αγγίζουν τα όρια της υπερβολής. Αυτό είναι, άλλωστε, που αγαπάει περισσότερο σε εσάς ο/η σύντροφός σας!

Ιχθύς

Οι δεσμευμένοι καλό είναι να μην έχετε υψηλές προσδοκίες για αυτή τη μέρα. Επικεντρωθείτε στις μικρές λεπτομέρειες που επιβεβαιώνουν την αγάπη που νιώθετε και μιλήστε για τις ανάγκες σας. Όσοι δεν έχετε κάποιον αγαπημένο, μη φοβηθείτε να κάνετε την πρώτη κίνηση. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι εδώ για να σας υπενθυμίσει τη σημασία της αγάπης στον κόσμο, μέρος του οποίο είστε και εσείς.

 

Gallery: Δείτε επίσης το δώρο που θα θέλαμε να μας κάνουν του Αγίου Βαλεντίνου

[gallery-716277]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.