ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 26/2 ως 04/03


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

24 Φεβρουαρίου 2018

zodiac-weekly-2.png

 

ΚΡΙΟΣ

 Η νέα εβδομάδα φαίνεται να τονίζει ακόμα εντονότερα την ανάγκη να ασχοληθείς πιο επισταμένα με θέματα υγείας και ομαλής ροής της καθημερινότητας, αφού υπάρχουν κάποια άρρωστα κομμάτια που χρειάζονται επιδιόρθωση και ίαση. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να αποφεύγεις να κοιτάξεις στα μάτια μία κατάσταση που καταφέρνει να προκαλεί αναστάτωση, αφού σε αναγκάζει να μην μπορείς να κοιμηθείς ήρεμα και ήσυχα τα βράδια σου. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με θάρρος την εξέλιξη μίας σχέσης ή συνεργασίας, τη συνειδητοποίηση πως κάποια άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σου μεγαλώνουν και αυτό είναι φανερό, το γεγονός πως καλείσαι να αποχωρήσεις από ένα σχήμα που σου προσέφερε ασφάλεια για κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβεις πως είναι καιρός να πετάξεις από πάνω σου κομμάτια μίας ζωής που είναι παρελθόν, να κοιτάξεις παρακάτω ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να κουβαλάς μαζί σου όλα τα πρόσωπα που δημιουργούσαν το σήμερα της ζωής σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να σχεδιάσεις τη ζωή σου πάνω σε νέα δεδομένα, ακόμα και αν αυτά μπορεί να μοιάζουν εντελώς ξένα με όσα έχεις συνηθίσει να θεωρείς ως σταθερές μέχρι σήμερα. Η συναναστροφή σου με ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να σε απορροφά εντελώς και να σε σπρώχνει προς νέες κατευθύνσεις, να σε κάνει να αναθεωρείς δεδομένα που θεωρούσες πως δεν αλλάζουν μέχρι σήμερα. Ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο μπορεί να έχει ανοίξει στη ζωή σου, να σε κάνει να βλέπεις το μέλλον μέσα από μία νέα οπτική, κάτι που όμως σημαίνει πως μπορεί να λαμβάνεις αποστάσεις από πρόσωπα που μέχρι σήμερα βρίσκονταν στον κύκλο σου. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχουν πρόσωπα του φιλικού κύκλου που ζητούν τη βοήθεια και στήριξη σου, που θα ήθελαν να σε δουν να βρίσκεσαι δίπλα τους, τη στιγμή που εσύ έχεις αποφασίσει να επενδύσεις το χρόνο σου σε νέα δεδομένα και αυτό μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις σε υπάρχουσες σχέσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα χρειάζεται μεγάλη δόση ικανότητας λογικής επεξεργασίας των νέων δεδομένων, με στόχο να καταφέρεις να διαχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα. Από τη μία πλευρά, έχεις να αντιμετωπίσεις τον ενθουσιασμό που προκαλεί μία νέα προοπτική, την ευχέρεια να κάνεις σχέδια για την προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή που μοιάζει να μπορεί να πατήσει σε καινούργια δεδομένα. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχει η πιθανότητα να υπερεκτιμάς κάποιες προτάσεις, να θεοποιείς κάποιους ανθρώπους που δεν είναι βέβαιο πως έχουν μία τέτοια υπόσταση, να εξιδανικεύεις περιστάσεις που κάτω από άλλες περιστάσεις θα έμοιαζαν με απλές ευκαιρίες. Μπορεί όμως να έχεις μεγάλη ανάγκη να ζήσεις πέρα από τα όρια της πραγματικής διάστασης της ζωής, να θέλεις να ταξιδέψεις κάπου μακριά από την καθημερινότητα, να αναζητάς την ευκαιρία να πετάξεις πάνω από την οπτική εικόνα που έχεις μέχρι σήμερα ώστε να αποκτήσεις μία νέα προοπτική απέναντι στα πράγματα.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που έχεις μεγάλη ανάγκη τη νέα εβδομάδα είναι να αποδράσεις μακριά, να καταφέρεις να στείλεις το μυαλό σου σε μέρη και περιστάσεις που καταφέρνουν να σε χαλαρώνουν από μία καθημερινότητα που έχει καταντήσει πολύ κουραστική. Μία τέτοια προοπτική βέβαια κρύβει κάποιους κινδύνους που έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με την πιθανότητα να ξεχάσεις κάποιες υποχρεώσεις σου, να παραλείψεις κάποιες ανειλημμένες ευθύνες σου, να νιώσεις πως βρίσκεσαι σε ένα διαφορετικό τόπο από αυτό που έχεις συνηθίσει να κινείσαι και να χάσεις την αίσθηση του χρόνου. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως μπορεί να εκτεθείς αν μιλήσεις βιαστικά και χωρίς επιχειρηματολογία σε πρόσωπα που έχουν απαντήσεις ή πως είναι πιθανό να απογοητευτείς αν  εμπιστευτείς προτάσεις που στερούνται πλάνου και ουσίας. Απαιτείται να βρεις μία μορφή ισορροπίας ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον, χωρίς να δαιμονοποιείς το σήμερα για ότι σου συμβαίνει και να εξυμνείς το αύριο.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΛΕΩΝ

Αναζητώντας αυτό που σου φταίει και δεν μπορείς να απολαύσεις κάποιες στιγμές που λαμβάνουν χώρα στη ζωή σου, μπορεί να φτάσεις μπροστά στην προοπτική του να έχεις επενδύσει υπερβολικά σε ένα πρόσωπο ή μία κατάσταση, χωρίς να έχεις εξορθολογήσει πλήρως αυτό που έχεις απέναντι σου. Η αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία αποστολή που μοιάζει να μην έχει τέλος, με αποτέλεσμα να έχεις μπει σε ένα φαύλο κύκλο αναζήτησης του καλύτερου, του ιδανικότερου, του ιδεατού χωρίς να προσφέρεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να χαρείς κάποιες στιγμές του σήμερα. Η αναζήτηση της ιδανικής κατάστασης στον ερωτικό τομέα μπορεί να σε οδηγεί στην ανακάλυψη μικρών στοιχείων που σε ενοχλούν στη σχέση του σήμερα, με αποτέλεσμα να νιώθεις έντονα την αίσθηση του ανικανοποίητου και της κενότητας. Η υπερβολική εμπιστοσύνη σε ένα άτομο από την αρχή της γνωριμίας σας, μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εφόδιο για να γεμίσεις τη ζωή σου με νέες προοπτικές, αλλά στην πορεία αυτός ο ενθουσιασμός μπορεί να ξεφουσκώσει απότομα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Η νέα εβδομάδα θα μπορούσε να έχει ως τίτλο την αναζήτηση αυτού που σου φταίει, την έντονη αναμόχλευση των συνθηκών της ζωής σου ώστε να ανακαλύψεις το αγκάθι που καταφέρνει να σε πονά ακόμα και τις στιγμές που μοιάζει να το αγνοείς. Αν όμως γνωρίζεις πως το αγνοείς, τότε γιατί αναζητάς να το βρεις και δεν παραδέχεσαι πως το γνωρίζεις αλλά μοιάζει αδύνατο να το αποβάλεις από τη ζωή σου; Αν ξέρεις πως υπάρχει μία ανοικτή πληγή την οποία δεν είσαι σε θέση να εξαφανίσεις ή γιατρέψεις, τότε γιατί επιμένεις να ασχολείσαι μαζί της με τρόπο που δείχνει πως θέλεις να τη θεραπεύσεις, γνωρίζοντας όμως πως θα ήταν καλύτερα αν συμβιβαζόσουν μαζί της; Με λίγα λόγια, είσαι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν πως να εντάσσουν στη ζωή τους ανθρώπους και καταστάσεις που κουβαλούν μία δυσλειτουργία, αφού μέσα από την ανάλυση και την εκλογίκευση καταφέρνεις να εστιάσεις στο χρήσιμο με αποτέλεσμα να μικρύνεις την επίδραση του άχρηστου. Γιατί δεν καταφέρνεις και αυτή τη φορά να πετύχεις κάτι τέτοιο; Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς με αυτό που σε πληγώνει, που σε κάνει να πονάς φανερά ή μη, να χρειαστεί να λύσεις ένα θέμα που καταφέρνει να παίξει  με τη διάθεση σου. Το μυαλό και η καρδιά δε φαίνεται να συμβαδίζουν, να είναι σε θέση να συμφωνήσουν και να τραβήξουν ένα κοινό δρόμο, αφού μάχονται για να αποκτήσουν την πρωτοκαθεδρία σε μία απόφαση που δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Αυτό βέβαια φαίνεται να οδηγεί σε μία σωματική κατάρρευση, σε μία εξέγερση του σώματος σου που αποφασίζει να σου δείξει με τον πλέον εμφανή τρόπο πως θα πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλία και να διορθώσεις κάτι που είναι σε θέση να σε κάνει να χάνεις την ισορροπία σου. Φρόντισε τον εαυτό σου, δείξε την πρόθεση να διορθώσεις ότι είναι αυτό που καταφέρνει να σε κάνει να χάνεις την ισορροπία σου, πέταξε ότι είναι περιττό ακόμα και αν θεωρείς πως θα μπορούσες να το κρατήσεις στη ζωή σου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε αναγκάσει να κοιτάξεις κατάματα την αλήθεια της προσωπικής σου ζωής και να χρειαστεί να εξηγήσεις τι είναι αυτό που θα πρέπει να αφαιρέσεις από αυτή με στόχο να την κάνεις άκρως λειτουργική. Αν υπάρχει ένα αγκάθι σε αυτή, τότε προσπάθησε να το προσεγγίσεις με καλή διάθεση, να αναζητήσεις τη ρίζα του σε κομμάτια μίας συναισθηματικής κατάστασης που δεν έχει ακόμα εξυγιανθεί, σε αισθήματα που δεν έχουν χωνευτεί με αποτέλεσμα να έχουν αφήσει μία άκρως πικρή γεύση. Χρειάζεται να υπάρξει διάλογος, να γίνει προσπάθεια να βρεθούν γέφυρες επικοινωνίας και σύνδεσης και όχι να αφεθούν κενά σε καταστάσεις που είναι εύκολο να μετατραπούν σε μεγάλες παγίδες. Από την άλλη πλευρά, αν έχει φανεί κάτι νέο στον ορίζοντα, τότε μοιάζει σχεδόν αδύνατο να παραμείνεις δεσμευμένος/η και συμβιβασμένος/η με το σήμερα που σε τρομάζει και ενοχλεί, αφού είσαι έτοιμος/η να εξιδανικεύσεις κάθε λύση που θα έρθει από μακριά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με την ανάγκη που υπάρχει ώστε να στηρίζεις άλλους, να παρέχεις αρωγή, να προσφέρεις χρόνο και χώρο από τη ζωή σου σε πρόσωπα που σε χρειάζονται. Η επαφή με άτομα της οικογένειας είναι ένα σημαντικό θέμα της νέας εβδομάδας αφού μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια ζητήματα που επηρεάζουν τη σχέση σας, κάποια θέματα που χρήζουν αποσαφήνισης ώστε να μη μετατραπούν σε πυρηνικές βόμβες που μπορούν να εκραγούν κάποια στιγμή. Μπορεί πάλι να αποφασίζεις να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι σου, να αναζητάς τον τρόπο να κάνεις αυτό το χώρο περισσότερο όμορφο και λειτουργικό για εσένα, αλλά αυτό να δημιουργεί συγκρούσεις με τα άτομα μέσα σε αυτό.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα νεύρα της νέας εβδομάδας χρειάζονται προσοχή ως προς τη διαχείριση τους, αφού είναι πιθανό να βγουν διέξοδο προς λάθος παραλήπτες. Το μυαλό σου φαίνεται να μπερδεύεται μπροστά σε προοπτικές που καλείσαι να διαλευκάνεις, που θα πρέπει να αναλύσεις και να εξηγήσεις κυρίως στον εαυτό σου και μετά στους υπολοίπους. Μπορεί να βλέπεις εχθρούς και αντιπάλους γύρω σου, να θεωρείς πως κάποιοι προσπαθούν να σε κλέψουν παίζοντας έξω από τους κανόνες, να αντιλαμβάνεσαι πως η δικαιοσύνη είναι μία έννοια που καταστρατηγείται, αλλά δεν μπορείς να συνεχίσεις να μαζεύεις μέσα σου ενοχές και μίσος. Προσπάθησε να εξηγήσεις αυτό που θεωρείς πως δηλητηριάζει τις σχέσεις σου, να μιλήσεις μία γλώσσα που θα πρέπει να κατανοεί και η άλλη πλευρά, γιατί είναι πολύ εύκολο να πέσεις στην παγίδα της συμμετοχής σε δύο παράλληλους μονολόγους που δεν οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα για τη σχέση των δύο ηρώων.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για να κάνεις ταμείο σε θέματα που αφορούν τις αποφάσεις που έχεις λάβει ή έχεις αναγκαστεί να υιοθετήσεις την προηγούμενη περίοδο. Θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με γνώμονα τη λογική, την οποία όμως είναι πιθανό να μην έχεις ακόμα ανακαλύψει μέσα σου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να στηριχτείς σε άτομα που είναι παρόντα. Θα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις υπερβολικά ανοίγματα σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο, αφού είσαι επιρρεπής σε υπερβολές που θα σε εκθέσουν αλλά και θέσουν σε κινδύνους στο μέλλον. Καλό θα ήταν επίσης να προσπαθήσεις να λάβεις γνώμες προσώπων του φιλικού σου κύκλου σχετικά με την επιλογή που έχεις κάνει στον επαγγελματικό ή ερωτικό τομέα, αφού είναι πιθανό να έχεις εξιδανικεύσει κάποιες καταστάσεις και είναι πολύ εύκολο να πέσεις θύμα των προθέσεων άλλων ανθρώπων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά μαζί της ένα μεγάλο φορτίο από εξελίξεις, οι οποίες θα επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Από τη μία πλευρά, φαίνεται να έχεις σημαντικά προβλήματα σε μία σχέση που δεν μπορείς να συνεχίσεις να εξιδανικεύεις, αφού καλείσαι να κοιτάξεις στα μάτια τα προβλήματα αυτής. Κοιτάζοντας όμως το άτομο που έχεις απέναντι σου, θα πρέπει να αντιληφθείς πως πάνω του αναγνωρίζεις και κάποια στοιχεία που είναι δικά σου και απλά τα καθρεφτίζεις σε εκείνο το πρόσωπο. Θα πρέπει λοιπόν να κάνεις και την αυτοκριτική σου και να παραδεχτείς πως θα πρέπει να δικαιολογήσεις δικές σου παραλείψεις και λάθη, να προσπαθήσεις να διορθώσεις καταστάσεις που ξεκινούν μέσα από προσωπικές παραλείψεις ή παρανοήσεις.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.