ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

31 Μαρτίου 2018

zodiac-weekly-2.png

ΚΡΙΟΣ

Ο Απρίλιος φαίνεται να είναι κομβικός μήνας για εσένα, αφού μοιάζει σαν να πρέπει να τον κόψεις στη μέση με τρόπο που δείχνει αποφασιστικότητα να προχωρήσεις παρακάτω παρά τις όποιες δυσκολίες ή αναταράξεις. Το πρώτο μισό του μήνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις ώστε να περάσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου προς τους γύρω σου, είναι σαν να προσπαθείς να ακουστείς σε άτομα που έχουν κλειστά αυτιά ή να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που δεν έχουν νόημα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή ανάδρομο το πρώτο μισό του Απριλίου, καλό θα ήταν να προσέξεις τον τομέα της καθημερινότητας, γιατί μπορεί να προκύπτουν κάποιες ασυνεννοησίες που είναι πολύ εύκολο να προκαλέσουν ένα μπλοκάρισμα της ροής της ζωής σου, χωρίς να είναι απαραίτητο να περάσεις μέσα από αυτό. Την ίδια όμως στιγμή, μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα ανακαλύψεις πως έχεις μαζέψει πολλά πράγματα πάνω σου που δεν είναι απαραίτητο να τα κουβαλάς, οπότε χρειάζεται να προχωρήσεις σε μία ουσιαστική εκκαθάριση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία σειρά από πλανητικά φαινόμενα θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις την εμπιστοσύνη που μπορείς να δείχνεις σε πρόσωπα γύρω σου, ειδικά το πρώτο μισό του Απριλίου. Η στήριξη που λαμβάνεις από άτομα που θεωρείς πως είναι κοντά σου, σε ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να περάσει μέσα από μία κρίση την οποία δεν μπορείς να αποφύγεις και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν στιγμές στη ζωή που καλείσαι να ενηλικιωθείς απότομα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρώτο μισό του Απριλίου ζητά από εσένα να επιδείξεις καλά αντανακλαστικά και γερά νεύρα, αφού μοιάζει να πρέπει να αντέξεις αναποδιές και παρανοήσεις, λάθη και παραλείψεις, νουθεσίες και παραινέσεις, κριτικές και τιμωρίες. Μπορεί να έχεις απέναντι σου ανθρώπους που αποφάσισαν να σε στριμώξουν και αυτό σημαίνει πως καλείσαι να ανοιχτείς και να μιλήσεις με ειλικρίνεια, να προχωρήσεις σε πράξεις που δείχνουν πως κρατάς το λόγο σου, να κάνεις πράγματα που θα μπορούσαν να σημαίνουν πως έχεις αποφασίσει να προχωρήσεις σε ρήξεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Το πρώτο μισό του Απριλίου χρειάζεται προσοχή αφού μπορεί να πέσεις πάνω σε εμπόδια και αδιέξοδα που κάνουν την καθημερινότητα σου πολύ πιο δύσκολη από όσο φανταζόσουν. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Κριό καλό θα ήταν να επαναπροσδιορίσεις την έννοια του προσωπικού χρόνου και να προσπαθήσεις να θέσεις προτεραιότητες στη ζωή σου. Αν η επαγγελματική καθημερινότητα έχει γίνει πολύ απαιτητική, τότε φρόντισε να ακούσεις το σώμα σου, να εστιάσεις στις αντοχές σου, να αναρωτηθείς αν δίνεις χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον κυβερνήτη σου Ερμή σε ανάδρομη πορεία το πρώτο μισό του Απριλίου, μοιάζει σαν να χρειαστεί να ακούσεις την άλλη πλευρά με διαφορετικό τρόπο από ότι συνηθίζεις, σαν να είναι ώρα να μπεις σε ένα διάλογο που δε μοιάζει με τον τρόπο που επιλέγεις να επικοινωνήσεις. Ίσως να αποκτήσεις μία έντονη επιθετικότητα που είναι σε θέση να σε κάνει να κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά και την ουσία, με στόχο να πείσεις σχετικά με τις προθέσεις σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Απρίλιος, και ειδικά το πρώτο μισό του μήνα, μπορεί να αποτελεί μία από τις δυναμικές στιγμές όλης της χρονιάς για εσένα. Με τον Ερμή να παραμένει ανάδρομος απέναντι σου, είναι πολύ εύκολο να παρερμηνευτείς ή να παρερμηνεύσεις και να εμπλακείς σε διαπληκτισμούς και διαξιφισμούς που δεν είναι απαραίτητο να οδηγούν σε ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα και συμπέρασμα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια μία σωματική ή ψυχική κούραση, τις οποίες και καλείσαι να αντιμετωπίσεις χωρίς να προσπαθείς να τις κάνεις να μοιάζουν αόρατες. Θα χρειαστεί να μειώσεις τις μετακινήσεις σου, γιατί μπορεί να υπάρχουν ανατροπές στον προγραμματισμό σου, ή επειδή προκύπτουν κάποιες παρανοήσεις και θα πρέπει να αλλάξεις την  ιεραρχία των καταστάσεων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στον Κριό μπορεί να αποβεί μία ευχάριστη απόδραση για εσένα τον Απρίλιο, αρκεί να γνωρίζεις πως οι ανέμελες και ευχάριστες στιγμές που περνάς είναι κομμάτια μίας πραγματικότητας που αποτελείται κατά κύριο λόγο από ευθύνες και υποχρεώσεις. Μπορεί λοιπόν να υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, που προσφέρουν μία ερωτική έξαψη ή την ευκαιρία για να αποδράσεις από ένα δύσκολο πλαίσιο καθημερινότητας, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να θυμάσαι πως συνεχίζεις να βρίσκεσαι κάτω από προσωπική πίεση ώστε να διαμορφώσεις τη νέα σου ταυτότητα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Απρίλιος είναι ένας έντονα καθοριστικός μήνας για εσένα, αφού μοιάζει να προσπαθείς να βάλεις μία τελεία σε κάποιες καταστάσεις που δεν μπορούν να συνεχίσουν να είναι μέρος της ζωής σου. Το πρώτο μισό του μήνα καλό θα ήταν να φροντίσεις να αναθεωρήσεις την άποψη σου σχετικά με κάποια άτομα, να διώξεις από το οπτικό σου πεδίο κάποιες σκιές που σε ενοχλούν, να εξηγήσεις καταστάσεις που σε μπερδεύουν ή κοντράρουν και θα ήθελες να επιλύσεις με τον πλέον αποδοτικό τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Απρίλιος μοιάζει να είναι ένας ιδιαίτερα δύσκολος μήνας, αφού μπορεί να θεωρείς πως πέφτεις πάνω σε τοίχο κάθε φορά που προσπαθείς να μιλήσεις, να εκφραστείς, να κινηθείς, να δράσεις. Χρειάζεται να εστιάσεις πολύ προσεκτικά στις κατευθύνσεις που εμπεριέχουν την έννοια της προτεραιότητας και της προσωπικής σου αποστολής, αφού μπορεί αρκετά εύκολα να πέσεις στην παγίδα να συναναστραφείς κόσμο που έχει αποφασίσει να σε δυσκολέψει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή να παραμένει ανάδρομος το πρώτο μισό του Απριλίου στον Κριό θα χρειαστεί να προσέξεις τον οικονομικό σου προγραμματισμό, αφού είναι πιθανό να προκύψουν έξοδα που σε αναγκάζουν να κάνεις περικοπές σε σχέδια και πλάνα που είχες κατά νου. Ίσως να πρέπει να μετριάσεις τις εξόδους και τις δραστηριότητες που είχες κατά νου, να αναβάλεις κάποια ταξίδια, να βάλεις στην άκρη κάποια σχέδια που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή σου σε μία ομάδα που θα σε ενδιέφερε να είσαι μέλος της. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.