ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον πιο δύσκολο Μάιο


The Jennettes

3 Μαΐου 2018

photo-1519449009935-1ec5e9892c93.jpg

Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που έλκονται από τοξικούς ανθρώπους

 

Η ενέργεια του Ουρανού θέλει να κάνουμε απρόβλεπτες κινήσεις και να δοκιμάζουμε εντελώς διαφορετικά πράγματα, ενώ ο Ταύρος θέλει να κινούμαστε με μεθοδικά, πρακτικά βήματα που έχουν ελεγχθεί και αποδειχθεί. Αυτό σημαίνει πως αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε και αυτό που θα μπορέσουμε τελικά να καταφέρουμε ενδεχομένως να φέρει μία απογοήτευση, ειδικά για ζώδια όπως Ταύρος, Λέων και Σκορπιός. Η αντίθετη ενέργεια μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες και θα υπάρξει ένας πόλεμος στην καρδιά αλλά και στη ψυχή μας. Ίσως να νιώσουμε την ανάγκη να αναρωτηθούμε για μερικά βήματα που έχουμε κάνει στη ζωή μας και για το αν μας εξυπηρετούν ή αν θα έπρεπε να δοκιμάσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ταύρος

Ενώ μπορεί να είστε έτοιμοι για ένα καρμικό διάλειμμα, οι περισσότερες δυσκολίες διδάσκουν πολύτιμα μαθήματα μακροπρόθεσμα και το σύμπαν δεν προσπαθεί να σας τιμωρήσει πραγματικά. Οι Ταύροι μπορεί να νιώσουν την ανάγκη να εκφραστούν επιθετικά στα μέσα του μήνα χάρη στην αργοκίνητη διέλευση του Άρη. Για να αποφύγετε τους διαπληκτισμούς, απελευθερώστε τον θυμό σας μέσω της άσκησης, των σπορ ή της προσωπικής ικανοποίησης. Τα προβλήματα στις σχέσεις θα υπάρξουν αν είστε πολύ κατηγορηματικοί. Οι Ταύροι που επιμένουν να ξύνουν τις πληγές τους θα κάνουν χειρότερη την κατάσταση για εκείνους αφού ο Ουρανός έχει πολύ διαφορετική ατζέντα από τον Ταύρο. Αν νιώθετε πως βρίσκετε συνεχώς τοίχο, αυτό είναι ένα σημάδι πως πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ηρεμήσετε.

Λέων

Για τον Λέων, ολόκληρος ο Μάιος μπορεί να σας κάνει να μην θέλετε να σηκωθείτε καν απ' το κρεβάτι, αλλά είναι σημαντικό για αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε εμπόδια έτσι ώστε να επιλύσετε τις εντάσεις πριν το καλοκαίρι. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού θα δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις. Ενός είδους εκνευρισμός θα κυριαρχεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες μέχρι να κάνετε κάτι γι' αυτό. Συχνά, ο εκνευρισμός μπορεί να έρθει στη μορφή ενός κακόκεφου ή παράλογου συντρόφου, μέλος της οικογενείας ή στενού φίλου. Θα πρέπει να εξασκήσετε την υπομονή σας, πράγμα που ίσως χρειαστεί έξτρα προσπάθεια αφού δεν είναι κάτι που σας έρχεται φυσικά. Εκτός από το δράμα των σχέσεων, ίσως υπάρξει ενός είδους αναστάτωση στην καθημερινότητά σας στα μέσα του μήνα. Ωστόσο, τα εμπόδια είναι σημάδια πως χρειάζεται να κρίνετε το αν βρίσκεστε στο σωστό μονοπάτι ή όχι. Και αυτά δεν είναι όλα. Μία αύξηση στον φόρτο εργασίας σας μπορεί να σας προκαλέσει άγχος και να σας κάνει να χάσετε την ψυχραιμία σας. Μπορείτε να είστε πιο ευαίσθητοι και υπομονετικοί έτσι ώστε να αποφύγετε διαπληκτισμούς που μάλλον δεν θα καταφέρετε να νικήσετε όπως και να 'χει.

Σκορπιός

Για τον Σκορπιό, μία αναστάτωση στα μέσα του μήνα ως αποτέλεσμα μίας πρόσφατης απόφασης θα μπορούσε να δυσκολέψει τη διατήρηση της επιφυλακτικής και μυστηριώδους περσόνας σας γιατί μπορεί να είστε αγχωμένοι με το ότι τα πράγματα αλλάζουν πιο γρήγορα απ' όσο νιώθετε άνετα να αλλάζουν. Επιπλέον, ένας κύκλος από σκοτεινές σκέψεις θα μπορούσε να σας κάνει να μιλάτε πριν πραγματικά σκεφτείτε το πόσο μπορεί να πονέσουν οι λέξεις σας. Αποφύγετε τις απερίσκεπτες δηλώσεις, το κουτσομπολιό ή την αντίδραση σε προκλήσεις. Μπορεί να είναι δύσκολο να αποφύγετε διαπληκτισμούς αλλά πρέπει να σκεφτείτε και τους άλλους και να αναζητήσετε τον συμβιβασμό. Ακούστε περισσότερο, μιλήστε λιγότερο.

Τώρα, υπάρχουν και καλά νέα. Ενώ ο Μάιος μπορεί να είναι δύσκολος για τους Ταύρους, τους Λέοντες και τους Σκορπιούς, έχει να κάνει με εσάς το αν αυτές οι δυσκολίες θα σας εκτροχιάσουν από την πρόοδο που έχετε κάνει μέσα στο 2018. Ξέροντας το ότι νιώθετε εκνευρισμένοι -ή όχι ο εαυτός σας- μπορεί να είναι βοηθητικό και μέχρι το τέλος του μήνα κάθε ζώδιο θα μπει στον Ιούνιο με ανανεωμένη ενέργεια. Ενώ υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στα μέσα του μήνα, μέχρι το τέλος Μαίου θα νιώθουμε πιο ήρεμοι με το πού βρισκόμασταν και με το προς τα πού κινούμαστε.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.