ΖΩΔΙΑ

Τι σημαίνει η Νέα Σελήνη του Μαίου 2018 για το ζώδιό σας


The Jennettes

7 Μαΐου 2018

photo-1517127204681-d4b7b829b05c.jpg

Διαβάστε εδώ: Τα 3 ζώδια που θα έχουν τον πιο δύσκολο Μάιο

 

Κριός

Στις 15 Μαίου, ο ήλιος, η σελήνη, ο Ερμής και ο Ουρανός είναι στον Ταύρο, πράγμα που δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να περιμένετε σημαντικά νέα σε αυτόν τον τομέα μέσα στον μήνα. Η ενέργεια της Νέας Σελήνης θα σας κάνει να νιώθετε ιδιαίτερα κινητοποιημένοι όλο τον μήνα. Είναι πολύ καλή περίοδος για να θέσετε νέους στόχους και να κάνετε αλλαγές.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, που σημαίνει πως εσείς επηρεάζεστε περισσότερο απ' όλους από την ενέργειά της. Είναι μία ιδανική στιγμή να αφήσετε πίσω σας όλα αυτά που έχουν πάψει να σας εξυπηρετούν, όπως κακές σχέσεις ή τοξικές σκέψεις. Επειδή ο Ουρανός μπαίνει στον Ταύρο, θα νιώσετε ισχυρή ενέργεια που θα σας εμπνεύσει να κάνετε αλλαγές.

Δίδυμος

Το γεγονός πως ο Ουρανός περνάει στον Ταύρο θα σας κάνει να βιώσετε μερικές ριζικές αλλαγές όσον αφορά τη πνευματικότητα, τη συναίσθηση και το υποσυνείδητο. Με τη Νέα Σελήνη θα νιώθετε μία συναισθηματική σταθερότητα, και αυτό είναι κάτι που θα ήταν καλό να αξιοποιήσετε με το να κάνετε κάτι πραγματικά καλό για τον εαυτό σας. Αν θέλετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές, κάντε τις πριν τη Πανσέληνο στις 29 Μαίου.

Καρκίνος

Με την ενέργεια που θα φέρει η Νέα Σελήνη και το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο, θα νιώσετε πιο κινητοποιημένοι να επενδύσετε σε κάτι σημαντικό και να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Οι αλλαγές αυτές δεν θα είναι μόνο προσωπικές, αλλά και μεγάλα πράγματα που θα επηρεάσουν και άλλους.

Λέων

Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει θετική ενέργεια όσον αφορά την καριέρα σας, οπότε αν θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή σε αυτόν τον τομέα ή να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, είναι μία πολύ καλή στιγμή να το κάνετε. Ωστόσο, μπορεί να νιώσετε έναν μικρό εκνευρισμό με συγκεκριμένα πράγματα, αλλά κατά κύρίο λόγο είναι μία σημαντική περίοδος εργασιακά, οπότε μην φοβάστε να ρισκάρετε.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη και ο Ουρανός που περνάει στον Ταύρο υπόσχονται μερικές απρόσμενες εξελίξεις για εσάς, όπως το ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου. Θα είναι μία συναρπαστική περίοδος για εσάς. Μπορεί να κάνετε πολλά νέα ξεκινήματα και μερικές αλλαγές, κι αυτό να σας κουράσει ελαφρώς συναισθηματικά. Κάντε υπομονή, γιατί όλα είναι θετικά.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη σας φέρνει πολλή ενέργεια και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό. Δεν θα έπρεπε να πιέσετε πολύ τον εαυτό σας, αλλά θα σας έκανε καλό να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Είναι μία καλή στιγμή να θέσετε νέους στόχους και να κάνετε κάτι καλό για τους άλλους, όπως και για τον εαυτό σας. Ο Ουρανός μπαίνει στον Ταύρο και θα σας κάνει να θέλετε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, το μονοπάτι σας και το τι ακριβώς ψάχνετε.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη και ο Ουρανός που περνάει στον Ταύρο πρόκειται να φέρει δεσμέυσεις στις σχέσεις σας -μπορεί να βρεθείτε σε μία νέα σχέση που μοιάζει πολύ σοβαρή ή να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Μπορεί επίσης να κάνετε αρκετά σοβαρές συζητήσεις με μέλη της οικογένειας ή με κοντινούς φίλους. Αυτή η περίοδος αφορά ολοκληρωτικά τις σχέσεις!

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη θα σας φέρει φρέσκια ενέργεια στην καθημερινότητά σας, πράγμα πολύ καλό. Θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα στη δουλειά και να οδηγήσει σε νέα projects. Απλά να είστε προσεκτικοί, καθώς μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ιδιαίτερα παρορμητικοί. Συγχρόνως, ο Ουρανός στον Ταύρο θα σας κάνει να νιώθετε πιο συνδεδεμένοι με την τεχνολογία, όπως και με τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Αιγόκερως

Είναι μία έντονη περίοδος για εσάς, με τον Ουρανό να περνάει στο ίδιο σημείο του χάρτη σας και να παραμένει εκεί για οκτώ χρόνια. Αυτό θα φέρει πολλή ενέργεια και αλλαγές, πράγμα που θα μπορούσε να είναι και καλό και κακό. Μπορεί να βιώσετε μερικές κακές ή καλές αλλαγές και εκπλήξεις, αλλα μπορεί και να βρεθείτε σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις. Προσπαθείστε να κάνετε θετικές αλλαγές.

Υδροχόος

Αν νιώθετε πως βαριέστε και πως έχετε κολλήσει, η Νέα Σελήνη είναι η ιδανική στιγμή να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Ο Ουρανός που κινείται μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες, αλλά θα έχετε τόση ενέργεια να προχωρήσετε μπροστά που θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε. Θα θέλετε να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία που θα εμφανιστεί και να θέσετε προκλήσεις στον εαυτό σας.

Ιχθύες

Για εσάς, η Νέα Σελήνη σημαίνει πολλή ενδοσκόπηση. Θα σκεφτείτε όλα όσα κάνετε και θα αποφασίσετε τι λειτουργεί και τι όχι. Η κίνηση του Ουρανού θα προκαλέσει ενός είδους αλλαγή στην καθημερινότητα, ενώ η Νέα Σελήνη συγκρούεται με αυτό. Μπορεί να νιώσετε πολλή πίεση ή την ανάγκη να είστε παρορμητικοί.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.