ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το πιο ακαταμάχητο χαρακτηριστικό σας, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

26 Μαΐου 2018

ariana-prestes-30668-unsplash-2.jpg

Κριός

Η αυτοπεποίθησή σας

Ο Κριός είναι άνετος, ειλικρινής και ξέρει πώς να παίρνει τον έλεγχο. Είναι γεμάτος φιλοδοξία και πάθος, ενώ μπορεί να ανακαλύψει μονοπάτια που οι άλλοι δεν έχουν σκεφτεί καν. Όταν η φλόγα σας, σαν ζώδιο της φωτιάς, ανάψει, τότε ελκύετε τους άλλους και εκείνοι σας βρίσκουν ακαταμάχητους.

Ταύρος

Ο αισθησιασμός σας

Το άγγιγμα του Ταύρου μπορεί να ξετρελάνει. Έχουν μία ήρεμη άνεση που είναι ιδιαίτερα ελκυστική στους άλλους. Ξέρουν πώς να επικοινωνούν χωρίς λόγια και να τραβούν την προσοχή χωρίς να κάνουν επίδειξη και αυτό τους κάνει ακαταμάχητους.

Δίδυμος

Η εξυπνάδα σας

Στους Διδύμους αρέσει να μιλάνε. Μπορούν να είναι οι ψυχές του πάρτι και να τους κάνουν όλους να νιώθουν καλά. Αυτό έχει να κάνει με την ευελιξία που τους χαρακτηρίζει και έτσι μπορούν να κάνουν τον καθένα να νιώσει ξεχωριστός. Η εξυπνάδα, το χιούμορ και το λέγειν τους, ελκύουν τους άλλους με ευκολία.

Καρκίνος

Η φροντίδα σας

Οι Καρκίνοι έχουν έναν τρόπο να κάνουν τους άλλους να νιώθουν άνετα και σαν στο σπίτι τους. Είναι γνωστοί ως ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια και απολαμβάνουν να κάνουν τους άλλους να νιώθουν καλά. Η αίσθηση του χιούμορ τους, σε συνδυασμό με τη φροντίδα που θέλουν να προσφέρουν και την ευαισθησία τους, μπορούν να λειτουργήσουν σαν μαγνήτες.

Λέων

Η τόλμη σας

Όπως και ο Κριός, ο Λέων έχει πολλή αυτοπεποίθηση. Λατρεύει να ξεχωρίζει και να είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Έχει πολύ πάθος πράγμα που τον κάνει να είναι τολμηρός και να λάμπει. Όσο περισσότερος κόσμος βρίσκεται γύρω του, τόσο περισσότερο λάμπει. Έτσι δείχνει τον αληθινό του εαυτό και αυτό τον κάνει ακαταμάχητο.

Παρθένος

Η ζεστή σας καρδιά

Οι Παρθένοι δεν αναζητούν την προσοχή, αλλά έχουν ζεστή καρδιά και λογική έτσι είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν. Θέλουν τα πράγματα να είναι απλά και η ικανότητά τους να απλοποιούν το περιβάλλον τους είναι κάτι που άλλοι εκτιμούν. Είναι βοηθητικοί εκ φύσεως και θα αναλάβει να διαχειριστεί τις λεπτομέρειες που άλλοι κανονικά θα ξεχνούσαν και αυτός είναι ένας από τους τρόπους που οι Παρθένοι είναι ακαταμάχητοι.

Ζυγός

Η γοητεία σας

Οι Ζυγοί είναι ένα από τα πιο γοητευτικά ζώδια και πραγματικά φιλικά. Δεν τους αρέσουν οι τσακωμοί και θέλουν πάντα να έχουν ισορροπία και ηρεμία. Σε έναν κόσμο που κυριαρχεί το δράμα, είναι εξαιρετικά ελκυστικό κάποιος να προσπαθεί να διατηρεί την ηρεμία. Οι Ζυγοί σε μία λέξη είναι ευχαρείς και έχουν φυσική κλίση προς την καλλιτεχνική φινέτσα και τη φαντασία. Κάτι που τους κάνει ακαταμάχητους.

Σκορπιός

Το μυστήριό σας

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Σκορπιού είναι η ένταση και το πάθος -και αυτά γίνονται ακόμα πιο ξεχωριστά αφού είστε εκ φύσεως αποκλειστικοί. Αυτό σας δίνει έναν ξεχωριστό αισθησιασμό και μυστήριο που είναι αναμφισβήτητα ελκυστικό και σας κάνει ένα από τα πιο ακαταμάχητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Τοξότης

Η θετικότητά σας

Οι Τοξότες έχουν μοναδικές γνώσεις που μπορούν να διδάξουν άλλους πράγματα για τα οποία δεν ήξεραν καν πως ενδιαφερόντουσαν. Η θετικότητα και η διασκεδαστικότητά σας, όπως και το ανοιχτό σας μυαλό και η περιέργεια που σας χαρακτηρίζει, είναι πράγματα που σας κάνουν ακαταμάχητους. Κάνετε τους άλλους να νιώθουν άνετα γύρω σας, γι' αυτό μείνετε αληθινοί σε αυτό που είστε.

Αιγόκερως

Η αποφασιστικότητά σας

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί ως πρακτικά ζώδια που δουλεύουν σκληρά. Ο σεβασμός και η αξιοπρέπειά τους τους κάνει ακαταμάχητους, όπως και η ωριμότητα που τους χαρακτηρίζει. Η φιλοδοξία τους τους κάνει μοναδικούς, ενώ οι γνώσεις, η ικανότητα και η πειθαρχία είναι μερικά από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά τους.

Υδροχόος

Η μοναδικότητά σας

Ο Υδροχόος είναι μοναδικός, το ξέρει και είναι περήφανος γι' αυτό. Έχουν ενός είδους "αέρα" που είναι εξαιρετικά ελκυστικός, κι αυτό επειδή δίνουν αξία στην μοναδικότητά τους. Έχουν μία έντονη φιλανθρωπική φύση και δεν ορίζουν τους εαυτούς τους σύμφωνα με τους όρους της κοινωνίας. Και γι' αυτό είναι τόσο ακαταμάχητοι.

Ιχθείς

Η ονειροπόλα πλευρά σας

Οι Ιχθείς είναι γνωστοί ως ονειροπόλοι, ευαίσθητοι, ντροπαλοί αλλά εμπαθείς. Έχουν ένα μυστήριο χωρίς να προσπαθούν. Αν προχωράτε με την ροή των πραγμάτων, είστε ευθυγραμμισμένοι με την κατεύθυνση της ζωή σας και γίνετε μία πηγή καθοδήγησης για τους άλλους, θα είστε ο πιο ελκυστικός σας εαυτός. Επίσης, η ονειροπόλα και ρομαντική πλευρά σας μπορεί να ενισχύσουν το πόσο ακαταμάχητοι είστε.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.