ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 04/06 έως 10/06


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

2 Ιουνίου 2018

zodiac-weekly.gif

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως συναναστρέφεσαι πρόσωπα με τα οποία σας χωρίζει τεράστια απόσταση όσον αφορά τα οικονομικά σας δεδομένα ή τα ενδιαφέροντα σας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διαπροσωπικές σχέσεις που δεν είναι καθόλου εύκολο να ισορροπήσουν. Αν αισθάνεσαι πως εγκλωβίζεσαι σε καταστάσεις στις οποίες αναλώνεις το χρόνο και τις δυνάμεις σου, στις οποίες παλεύεις να ξυπνήσεις άλλους και να τους πάρεις μαζί σου, τότε ίσως να συνειδητοποιήσεις πως η επένδυση που κάνεις δεν έχει όφελος. Αν πάλι νιώθεις εγκλωβισμένος/η σε μία σχέση ή δουλειά που έχει στεγανά που δεν ανοίγουν, τότε είναι πιθανό να αντιληφθείς πως έχεις ανάγκη από καθαρό αέρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιμονή σου να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποια άτομα τη νέα εβδομάδα, μπορεί να μοιάζει με σαδιστική πράξη σε μάτια τρίτων, αλλά για τα πρόσωπο που σε ξέρουν καλά, είναι βέβαιο πως αποτελεί τον τρόπο για να αποδείξει η άλλη πλευρά αν αντέχει να είστε μαζί. Θα προσπαθήσεις να σπρώξεις την άλλη πλευρά προς την κατεύθυνση της ζωής σου που έχει πλέον αλλάξει ή βρίσκεσαι σε μεταβατικό στάδιο, θέλοντας να τεστάρεις τη μεταξύ σας συνεννόηση και συμβίωση. Μπορεί να ανοίξεις μία κουβέντα που γνωρίζεις πως μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κριτική και παράπονα, αλλά δεν μπορείς να κρύβεις κάτω από το χαλί της εξώπορτας της ζωής σου αυτά που έχουν θέση μέσα στο σαλόνι της. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα και τον Άρη στο ευνοϊκό ζώδιο του Υδροχόου, μοιάζει να είσαι επιρρεπής σε παρορμητικές φράσεις και πράξεις που μπορεί να σε βάλουν σε οικονομικούς ή συναισθηματικούς μπελάδες. Είναι γνωστό πως μπορείς να λειτουργήσεις ακαριαία, χωρίς να σκεφτείς ιδιαίτερα κάποιες περιστάσεις πριν εκφραστείς ή δράσεις, κάτι που άλλοτε σε χαρακτηρίζει. Αυτή όμως την εβδομάδα μπορεί να πρέπει να είσαι κάπως περισσότερο προσεκτικός/η, αφού κάποιες υποσχέσεις που δίνεις και μερικά νοήματα που αφήνεις να πλανιούνται στον αέρα, δεν είναι και τόσο εύκολο να τα αναιρέσεις στην πορεία. Θα πρέπει να προσέξεις μην τυχόν και αναλαμβάνεις έξοδα που δεν έχεις υπολογίσει προσεκτικά, γιατί μπορεί  να δεσμεύεσαι σε πράξεις που δεν μπορείς να λήξεις όσο εύκολα θεωρούσες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου να συναντά τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, η νέα εβδομάδα δεν είναι και τόσο ανέμελη όσο τουλάχιστον θα ήθελες να είναι. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις φαίνεται  να αποκτούν μεγαλύτερο βάθος, να μετατρέπονται σε ένα πεδίο αντιπαράθεσης και ανατροπών. Μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να αναμετρηθείς επί ίσοις όροις με την άλλη πλευρά, να παλεύεις να αποδείξεις πως έχεις δύναμη που είναι σε θέση να καλύψει αδυναμίες άλλων, κάτι που όμως λειτουργεί και ως τη χειροβομβίδα σε μία παιδική χαρά.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η αναμέτρηση με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου μπορεί να αποτελεί την παράσταση που χαίρεσαι να δίνεις μπροστά στο κοινό, αλλά στην πραγματικότητα η πραγματική αναμέτρηση είναι με τον ίδιο σου τον εαυτό και λαμβάνει χώρα πίσω στα παρασκήνια. Θα χτυπηθείς πάνω στην ισορροπία της ένταξης και συμμετοχής σε ένα περιβάλλον σε σχέση με την ανάγκη σου για προσωπική ελευθερία και ανεξαρτησία. Θα δεις την οικογένεια σου ως κλουβί που σε κρατά μέσα του και σου επιτρέπει να βγαίνεις μία βόλτα σε καθορισμένη χρονική στιγμή, αλλά ταυτόχρονα και ως αγκαλιά μέσα στην οποία νιώθεις ασφάλεια και ζεστασιά. Θα προσπαθήσεις να σπάσεις κάποια δεσμά στον επαγγελματικό τομέα, αλλά την ίδια στιγμή φοβάσαι μήπως βρεθείς εκτεθειμένος/η και μόνος/η. Θα δεις στον ύπνο σου να δίνεις μάχες με φανταστικούς εχθρούς, αλλά στην πραγματικότητα θα βιώνεις αναμετρήσεις με ανεμόμυλους σε μία αναπαράσταση του Δον Κιχώτη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα σε αναγκάζει να ασχοληθείς με θέματα της καθημερινότητας που θα σε ζορίσουν και εκνευρίσουν και θα σε αναγκάσουν να αναρωτηθείς μήπως ασχολείσαι με ζητήματα που δε θα έπρεπε να είναι δική σου αρμοδιότητα. Η στήριξη που μπορείς να παρέχεις σε πρόσωπα γύρω σου είναι μία ικανότητα που δεν μπορείς να απαρνηθείς, είναι ένα στοιχείο που είναι πιθανό να αποτελεί το δυνατό σου κομμάτι στον εργασιακό τομέα. Αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να θυσιάζεις τις δικές σου ανάγκες για χάρη των υπολοίπων, να προσπαθείς να ευχαριστήσεις τους γύρω σου χωρίς να εξετάζεις μήπως πιέζεις τον εαυτό σου. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν μπορεί να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις με άτομα που έχουν συνηθίσει να είσαι πάντα κοντά τους, αφού αποφασίζεις να θέσεις προτεραιότητες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα περιλαμβάνει μία δύσκολη ισορροπία για εσένα, αφού θα πρέπει να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα στην ενασχόληση με κάτι που γεννιέται και αλλάζει τη ζωή σου και με κάτι που υπάρχει χρόνια στη ζωή σου και πρέπει να κατανοήσει πως αλλάζει ο ρόλος του. Θα πρέπει λοιπόν να είσαι προετοιμασμένος/η πως θα χρειαστεί να λειτουργείς σε δύο παράλληλα επίπεδα, να χρειάζεται να μπορείς να διαχωρίζεις τις συναισθηματικές σου αντιδράσεις χωρίς να μπερδεύεις τις καταστάσεις. Τα νεύρα βέβαια δε θα λείψουν, αφού αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσεις, δεδομένα μέσα στο μυαλό των προσώπων γύρω σου που δεν είναι  καθόλου εύκολο να μετασχηματιστούν στη νέα κατάσταση που έχεις κατά νου και καινούργιες εμπειρίες που καλείσαι να κάνεις κομμάτι της ζωής σου Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα είναι σε θέση να σε βοηθήσει να εξασκήσεις την ύψιστη τέχνη που διαθέτεις ώστε να επηρεάζεις ανθρώπους και καταστάσεις χωρίς να κάνεις φανερή την παρουσία σου. Ο τρόπος που θα κοιτάξεις ένα άτομο μπορεί να είναι αρκετός ώστε να περάσεις μέσα στο μυαλό του αυτό που θέλεις να πεις, αυτό που θα ήθελες να καταλάβει, αυτό που επιθυμείς να εξετάσεις κατά πόσο μπορεί να αποδεχτεί. Μπορείς πολύ απλά να πείσεις το έτερο ήμισυ για το μέρος που θα ήθελες να βρεθείτε για αυτή τη σύντομη εκδρομή που έχετε κατά νου ή ακόμα και να ωθήσεις τις διαδικασίες μετακόμισης προς την κατεύθυνση που επιδιώκεις. Μπορείς πάλι να περάσεις τις ιδέες σου στον επαγγελματικό χώρο μέσα από τον τρόπο που κινείσαι, χωρίς να χρειαστεί να φωνάξεις ή να οδηγηθείς σε λεκτικές διαμάχες με τα άτομα που βρίσκονται γύρω σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τη μία πλευρά, έχεις δίπλα ή απέναντι σου  ένα πρόσωπο που του επιτρέπεις να σχεδιάζει, να αναλύει, να επικοινωνεί σκέψεις και απόψεις που σε αφορούν αφού σε εμπεριέχουν μέσα στην εικόνα που σχηματοποιείται μπροστά στα μάτια σου. Η αλήθεια είναι πως έχεις ανάγκη από κάτι τέτοιο, αφού έχεις βγει από μία περίοδο μερικών ετών που είναι πιθανό να ένιωσες πως σε πέταξαν έξω από το πλάνο που είχες βρεθεί. Από την άλλη όμως πλευρά, δεν μπορείς να απαρνηθείς τη φύση σου που λέει πως μπορείς να ορίσεις τα πράγματα μέσα από το δικό σου μυαλό, να λειτουργήσεις σαν τη φωνή της αντίρρησης σε ένα σύστημα που παλεύει να βρει τα πατήματα του, να είσαι αυτός/η που κάνει κάτι επειδή το πιστεύει ακόμα και αν όλοι οι άλλοι είναι αντίθετοι. Αν λοιπόν θέλεις να δοκιμάσεις τις αντοχές των άλλων απέναντι στη φύση σου, τότε δοκίμασε να λειτουργήσεις με αυτό τον τρόπο, έχοντας όμως κάποια όρια τα οποία δε θα σπάσεις.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς επισταμένα με τον οικονομικό τομέα και να προσπαθήσεις να ρυθμίσεις κάποια νέα δεδομένα τα οποία μπορεί και να σε φοβίζουν. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις αποφάσεις που έχεις λάβει και να προσπαθήσεις  να θέσεις νέες βάσεις σε κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με την επένδυση χρόνου και χρήματος. Μπορεί να προκύψουν έκτακτες ανάγκες που ζητούν τη συνεισφορά σου, να πρέπει να γίνουν συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα με στόχο να προκύψουν συμφωνίες στις οποίες καλείσαι να διαπραγματευτείς το ρόλο σου, να επαναπροσδιοριστούν συμβόλαια. Είναι πάλι πιθανό να αντιλαμβάνεσαι πως κάποια σχέση σου θα πρέπει να περάσει σε ένα επόμενο στάδιο, να κατανοήσεις πως έχεις απέναντι σου ένα άτομο  που δεν μπορείς να του επιβληθείς τόσο απλά όσο υπολόγιζες.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος του Άρη με το Νότιο Δεσμό στο ζώδιο σου αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία ώστε να μεγαλώσεις τον κύκλο επιρροής σου σε διαπροσωπικές σχέσεις προσωπικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα. Η εικόνα σου δεν  περνά απαρατήρητη με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να γοητεύσεις και να στρέψεις προς την πλευρά σου βλέμματα. Το θέμα βέβαια είναι τι επιθυμείς από αυτές τις προοπτικές ερωτικής σχέσης, να γνωρίζεις αν θέλεις κάτι που θα αντέξει στο χρόνο ή βασίζεται απλά και μόνο στο πάθος μίας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου. Στον επαγγελματικό τομέα, το ζητούμενο δεν είναι να δημιουργήσεις κάτι που στηρίζεται μόνο στις δικές σου δυνάμεις, αλλά να καταφέρεις να δημιουργήσεις το περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορείς να λειτουργήσεις χωρίς να πιέζεσαι. Σαφώς και είναι πιθανό να αντιλαμβάνεσαι πως κλείνει ένας εργασιακός κύκλος, αλλά πριν να κάνεις το επόμενο βήμα που είναι εξαιρετικά πιθανό να σε οδηγήσει σε μία παρόμοια επιλογή, μήπως να αναρωτηθείς τι είναι αυτό που σου λείπει  ώστε να παραδεχτείς πως βρίσκεσαι στην κατάλληλη δουλειά;  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έννοια του χρόνου είναι το βασικό θέμα της νέας εβδομάδας για εσένα. Θα χρειαστεί να ρυθμίσεις το χρόνο σου, να θέσεις ένα πρόγραμμα μέσα στο οποίο θα μπορείς να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, κάτι το οποίο όμως δεν είναι καθόλου εύκολο αφού νιώθεις να μην έχεις τον έλεγχο των κινήσεων. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι πρωτόγνωρο για εσένα, αφού συνηθίζεις να λειτουργείς μέσα σε περιβάλλοντα και καταστάσεις που δεν υπάρχει κανόνας και νόμος, αλλά αυτή τη φορά θα χρειαστεί να λειτουργήσεις μέσα σε ασαφή πλαίσια τα οποία ορίζουν άλλοι για εσένα. Αυτό μοιάζει οξύμωρο, ακούγεται περίεργο και ενοχλητικό, αφού δεν μπορείς να επενδύσεις χρόνο για τον εαυτό σου. Βλέπεις, βρίσκεσαι σε ένα σπίτι ή επαγγελματικό περιβάλλον τα οποία μπορεί να μην έχεις επιλέξει, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο χώρος και ο χρόνος για να διαμορφώσεις καταστάσεις όπως θα ήθελες.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.