ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που είναι πιθανότερο να σας απατήσουν και να το κρατήσουν κρυφό


The Jennettes

10 Ιουνίου 2018

clem-onojeghuo-107244-unsplash-1.jpg

Τα ζώδια, χωρίζονται σε ορισμένες κατηγορίες με βάση ορισμένα τους χαρακτηριστικά. Υπάρχουν οι ισχυροί (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) που τους αρέσει να παίρνουν πρωτοβουλίες, οι σταθεροί (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) και οι ευμετάβλητοι (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς) που προσαρμόζονται εύκολα σε νέες καταστάσεις.

Στη δεύτερη κατηγορία, ανήκουν οι πιο πιστοί καθώς δεν τους αρέσουν οι αλλαγές σε κανέναν τομέα – άρα και στον αισθηματικό. Αυτό, όμως, δε σήμαίνει απαραίτητα ότι δε θα μας απατήσουν ποτέ. Ποιοι είναι, λοιπόν, εκείνοι που είναι πιθανότερο να το κρατήσουν κρυφό, αν τελικά το κάνουν;

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Κάποιος που ανήκει στο ζώδιο του Κριού, συχνά δρα παρορμητικά. Είναι, λοιπόν, πολύ εύκολο να απατήσει το σύντροφό του χωρίς να το σκεφτεί. Όταν περάσει το αρχικό στάδιο του ενθουσιασμού, υποσυνείδητα αναζητά το επόμενο άτομο που θα του τραβήξει την προσοχή. Θα το παραδεχτει, όμως; Εάν δεν τεθεί θέμα συζήτησης, ίσως αυτό να μη γίνει ποτέ.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ανάμεσα σε όλα τα ζώδια, αυτό είναι το πιο επιρρεπές στην απιστία. Οι Δίδυμοι έλουν την ελευθερία τους, φοβούνται να δεσμευθούν και προσπαθούν να έχουν ανοιχτές τις επιλογές τους. Ακόμα κι αν τους πιάσουμε επ’αυτοφόρω, θα μας πουν αυτό που θέλουμε να ακούσουμε και θα διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Μπορεί γενικά να παραμένει πιστός και να έχει τρομερές ενοχές εάν δεν το καταφέρει, όμως ένας Ζυγός δύσκολα θα παραδεχτεί την απιστία του. Επειδή δεν του αρέσουν οι αλλαγές, μπορεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να μη χάσει το σύντροφό του και την άνεσή του – ακόμα και να κρύψει την αλήθεια.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Παρότι αποτελεί το πιο πιστό ζώδιο, είναι πολύ ικανός να κρύβει πληροφορίες. Επομένως, αν αποφασίσει να απατήσει, κάτι που θα έχει σκεφτεί πολύ καλά και θα έχει αναλογιστεί τις συνέπειες, δεν πρόκειται να το αποκαλύψει.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Όταν καλείται να κρατήσει ένα μυστικό, ο Ιχθύς θα το κάνει με κάθε θυσία. Όσο κι αν είναι έξω από τη φύση του, αν μας προδώσει δε θα είναι κάτι της μίας βραδιάς και είναι πιθανότερο να δημιουργήσει παράλληλη σχέση. Σε κάθε περίπτωση, επειδή δεν του αρέσει να μπλέκεται σε δύσκολες καταστάσεις και προτιμάει την ηρεμία, δε θα αποκαλύψει για κανένα λόγο το λάθος του – γιατί μία τέτοια συμπεριφορά, μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί.

Φυσικά, δε θα πρέπει να κρίνουμε έναν άνθρωπο με βάση το ζώδιό του. Εάν βρισκόμαστε σε σχέση με κάποιον από τους παραπάνω, δε χρειάζεται να τον υποψιαστούμε χωρίς λόγο!

Διαβάστε επίσης: Τα τρία ζώδια που είναι οι ιδανικοί σύντροφοι

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.