ΖΩΔΙΑ

Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η Νέα Σελήνη του Ιουνίου 2018


The Jennettes

11 Ιουνίου 2018

photo-1517127204681-d4b7b829b05c.jpg

Κριός

Κριοί, η νέα σελήνη του Ιουνίου πρόκειται να σας χαρίσει έναν μήνα γεμάτο αρμονία και ευτυχία, πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ηρεμία σας. Θα σας δώσει καλή τύχη, μακροχρόνια ευτυχία και προστασία για εσάς και τους αγαπημένους σας, όπως και δύναμη, ενέργεια, οργανωτικότητα, κοφτερό μυαλό και καλή μνήμη. Τέλος, θα σας δώσει την ευκαιρία να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας για να συνεχίσετε δυναμικά το 2ο μισό του 2018.

Ταύρος

Αν είστε Ταύρος, η νέα σελήνου του Ιουνίου 2018, θα σας κάνει να αποκτήσετε πολλά χαρακτηριστικά του Καρκίνου. Μπορεί να προτιμάτε να μένετε σπίτι, να κάνετε λίγο ανοιξιάτικο ξεκαθάρισμα και να προσκαλείτε τους φίλους σας για να χαλαρώσετε στον δικό σας χώρο. Ενδεχομένως να θελήσετε να κάνετε κάποιο make-over στο σπίτι σας ή να αποφασίσετε να υιοθετήσετε επιτέλους έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ο κόσμος θα επισκέπτεται το σπίτι σας περισσότερο απ' ότι συνήθως αυτόν τον μήνα.

Δίδυμος

Δίδυμοι, αν νιώθετε πως τελευταία βρισκόσασταν στο σκοτάδι, η νέα σελήνη του Ιουνίου 2018 στο ζώδιό σας, θα κάνει τα πάντα ξεκάθαρα. Χρησιμοποιήστε αυτά τα τυχερά άστρα για να φωτίσετε το μονοπάτι του μέλλοντός σας. Η νέα σελήνη θα σας δείξει καλύτερους τρόπους να προβάλλετε τις ικανότητές σας και θα είστε εξαιρετικά ορατοί. Κλείστε παλιά projects και επικεντρώστε την ενέργειά σας στο δεύτερο μισό του 2018.

Καρκίνος

Η νέα σελήνη του Ιουνίου 2018, θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε πράγματα και ανθρώπους που κρατάτε κοντά σας περισσότερο καιρό απ' όσο θα ΄πρεπε. Ενώ μπορεί να είναι δύσκολο να τα/τους αφήσετε πίσω σας, μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά μόνο αν συμφιλιωθείτε με το παρελθόν σας. Η διαδικασία της επούλωσης μπορεί να διαρκέσει λίγο παραπάνω -αλλά αν πραγματικά έχετε "τελειώσει" με αυτόν τον άνθρωπο, την κατάσταση ή την περιοριστική συμπεριφορά, τραβήξτε το τσιρότο και αφήστε την πληγή να επουλωθεί. 

Λέων

Η νέα σελήνη του Ιουνίου 2018 είναι φτιαγμένη για εσάς. Θα μπορέσετε να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής και να μετακινείστε από τη μία κοινωνική περίσταση στην άλλη με ευκολία. Το καλύτερο της υπόθεσης είναι πως δεν θα σας κρατάει τίποτα πίσω, αφού η νέα σελήνη στους Διδύμους έχει να κάνει με τη διασκέδαση. Μπορεί να μην υπάρξουν πολλές βαθιές συζητήσεις, αλλά δεν πειράζει. Απολαύστε τις casual συζητήσεις και το φλερτ, και μην ξεχνάτε να περνάτε καλά.

Παρθένος

Αν σας έχει προβληματίσει μία καριέρα που αντιμετωπίζει εμπόδια το πρώτο μισό του 2018, τότε ετοιμαστείτε να προχωρήσετε μπροστά ως το αφεντικό που πρόκειται να είστε. Ενώ μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές νέες ευκαιρίες, χρησιμοποιήστε την ενέργεια της νέας σελήνης για να διαλέξετε τη σωστή για εσάς. Αν σκέφτεστε την πορεία της καριέρας σας, αυτή η σεληνιακή ενέργεια θα σας δώσει την έμπνευση που χρειάζεστε.

Ζυγός

Δεν αποτελεί μυστικό πως οι άνθρωποι ελκύονται από την σοφία, το στιλ και την γοητεία σας. Η νέα σελήνη στους Διδύμους θα σας φέρει νέους φίλους και θα βελτιώσει τις σχέσεις με ήδη υπάρχοντες φίλους, συντρόφους και οικογένεια. Η επαγγελματική και ιδιωτική σας ζωή θα είναι αρμονική και επιτυχημένη. Αν έχετε βιώσει ιδιαίτερη αβεβαιότητα το πρώτο μισό του 2018, η ενέργεια της νέας σελήνης του Ιουνίου θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις σχετικά με το πώς να αντιμετωπίσετε το δεύτερο μισό της χρονιάς με άνεση και διαύγεια.

Σκορπιός

Σκορπιοί, η νέα σελήνη του Ιουνίου 2018 θα σας κάνει να νιώθετε πιο sexy από ποτέ και οι θα αναπτυχθούν πολλές φλογερές καταστάσεις. Ενώ οι άνθρωποι πάντα ελκύονται από τη μυστηριώδη αύρα σας, η νέα σελήνη στους Διδύμους θα μπορούσε να φέρει έναν νέο σύντροφο. Χωρίς να αλλάξετε κάτι, η λίμπιντό σας θα απελευθερωθεί και η ανάγκη σας για ένωση -σωματική, συναισθηματική και ψυχική- θα μπορούσε να καταπατήσει όλα τα υπόλοιπα. Αν δεν είχατε και ιδιαίτερη όρεξη τελευταία, αυτή η σεληνιακή αλλαγή θα σας φέρει πίσω στο παιχνίδι.

Τοξότης

Τοξότες, ήρθε η στιγμή να επιβιβαστείτε στο τρένο της αγάπης αφού η νέα σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέες ρομαντικές ευκαιρίες. Ο ρομαντισμός θα είναι το κύριο θέμα της νέα σελήνης του Ιουνίου 2018 και ανεξάρτητα με την τωρινή σας κατάσταση, οι κινήσεις που θα κάνετε στη μέση της εβδομάδας πιθανόν όχι μόνο να ξυπνήσουν αλλά και να ταρακουνήσουν τους επόμενους έξι μήνες. Σιγουρευτείτε πως το ταίρι σας θα αξίζει την αγάπη σας και θα συμπληρώνει την περιπετειώδη φύση σας.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι, αν ένα δημιουργικό project που έχει "κολλήσει" σας κρατάει ξάγρυπνους, η νέα σελήνη του Ιουνίου 2018, θα σας προσφέρει νέα έμπνευση και η κοσμική της ενέργεια θα φωτίσει το καλύτερο μονοπάτι για να προχωρήσετε μπροστά. Είναι μία ιδανική στιγμή για οποιαδήποτε εγκεφαλική ή δημιουργική δουλειά που χρειάζεται πρωτοτυπία. Χρησιμοποιήστε αυτό το δώρο από τα άστρα για να εμβαθύνετε σε νέα projects με τα οποία θα συνεχίσετε δημιουργικά το δεύτερο μισό του 2018.

Υδροχόος

Ανεξάρτητοι Υδροχόοι, η νέα σελήνη του Ιουνίου 2018 στους Διδύμους θα σας ενθαρρύνει να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και στα προσωπικά σας πάθη. Αν κανείς δεν θέλει να διασκεδάσει μαζί σας, δεν σας πειράζει να περάσετε μία μέρα μόνοι για να θέσετε νέους στόχους για το δεύτερο μισό του 2018. Ένα αίσθημα ηρεμίας και γενικότερου wellbeing θα βοηθήσει τους περισσότερους τομείς της ζωής σας να κυλούν πιο ήρεμα. Αυτή η νέα σελήνη φέρνει καλή τύχη, μακροχρόνια ευτυχία, και προστασία σε εσάς και στους αγαπημένους σας.

Ιχθείς

Για τους σκεπτικούς Ιχθείς, η ενέργεια της νέας σελήνης του Ιουνίου 2018 θα φέρει ένα δυνατό σημάδι πως ήρθε η ώρα να βγείτε από το κεφάλι σας και να επικεντρωθείτε στο να κάνετε μερικές αλλαγές στο σπίτι σας. Κάθε νέα σελήνη φέρνει ευκαιρίες για μία νέα αρχή και αυτή τη φορά η προσοχή σας θα στραφεί προς το σπίτι σας. Για τους επόμενους έξι μήνες, θα μπορούσατε να κάνετε κάτι εντελώς μεταμορφωτικό.

Διαβάστε επίσης:

Τα 5 ζώδια που είναι πιθανότερο να σας απατήσουν και να το κρατήσουν κρυφό

Τα 4 ζώδια που θα έχουν την περισσότερη τύχη τον Ιούνιο

Τα 3 πιο πεισματάρικα ζώδια

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.