ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει για κάθε ζώδιο η Νέα Σελήνη στις 13/6


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

12 Ιουνίου 2018

zodiac.jpg

Η μάχη ανάμεσα στην ελαφρότητα και τη σοβαρότητα είναι παρούσα και μοιάζει να θέλει να ισορροπήσει χωρίς όμως αυτό να είναι εφικτό. Βλέπεις, η αλήθεια είναι πως χρειάζεται να βρουν πεδίο έκφρασης και τα δύο αυτά κομμάτια της προσωπικότητας σου, αφού δεν μπορείς να τα παντρέψεις μεταξύ τους στις ίδιες περιστάσεις. Μπορείς όμως να προσθέσεις εναλλαγές στην καθημερινότητα σου με στόχο να επιτρέψεις στο σύνολο της προσωπικότητας σου να εκφραστεί.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη μπορεί να αποτελέσει και μία καλή αφορμή για μία εκδρομή η οποία μπορεί να μοιάζει με βάρος που καλείσαι να σηκώσεις στους ώμους σου, αλλά την ίδια στιγμή γίνεται και μία πολύ καλή αφορμή για να αλλάξεις τις παραστάσεις που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σου.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αποτελέσει μία ιδανική ευκαιρία ώστε να βρεις το χρόνο και τον τρόπο για να αποδράσεις κάπου μακριά, για να τολμήσεις να σπάσεις μία επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών μπορεί να φέρει κάποια έσοδα που περιμένεις καιρό ή δεν υπολόγιζες τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν στο σχεδιασμό ενός ταξιδιού που έχεις κατά νου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να ξεκινήσει από την αρχή η προσωπική σου ζωή, να προσπαθήσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε μία σχέση που έχει κολλήσει στην καθημερινότητα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σε δυσκολέψει στον τομέα της έκφρασης, θα σε ζορίσει ώστε να μιλήσεις με ειλικρίνεια και σοβαρότητα απέναντι σε ένα πρόσωπο που γνωρίζεις πως δεν πρέπει να κρυφτείς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα μπορούσε να αποτελέσει μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να βρεθείς με άτομα του φιλικού και ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου για να αφήσεις για λίγο στην άκρη θέματα εργασιακής καθημερινότητας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σε αναγκάσει να στραφείς στον επαγγελματικό τομέα και  να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που δεν είναι καθόλου ευχάριστες για εσένα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σε βάλει σε ένα δίλημμα που έχει να κάνει με μία εκδρομή σε σχέση με την ανάγκη να βρίσκεσαι στο σπίτι ή στο επαγγελματικό περιβάλλον  και να μην μπορείς να αποδράσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να επανέλθει στο προσκήνιο το θέμα των οικονομικών σου απολαβών από το εργασιακό περιβάλλον που θεωρείς πως σε ζορίζει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε μία σχέση που θα πρέπει να μάθει να μιλά με διαφορετικό τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει μία μικρή αναταραχή στον τομέα της εργασιακής σου καθημερινότητας, να σε κάνει να χάσεις για λίγο τα πατήματα σου αφού θα πρέπει να εμπλακείς σε μία κατάσταση που δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία ώστε να βελτιώσεις το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, μέσα από μία συζήτηση με το έτερο ήμισυ που θα μπορούσε να επιλύσει κάποια θέματα που τελικά δεν έχουν και μεγάλη ουσία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θέλει να σου υπενθυμίσει πως θα πρέπει να αποφασίσεις επιτέλους να αποβάλεις από τις συνήθειες σου κάτι που καταφέρνει να σε κάνει να χάνεις το στόχο σου, να μην είσαι σε θέση να βάλεις προτεραιότητες που σε εξυπηρετούν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.