ΖΩΔΙΑ

Τι επιφυλάσσει η πρώτη μέρα του καλοκαιριού 2018 για κάθε ζώδιο


The Jennettes

20 Ιουνίου 2018

photo-1526505065783-7498e7293a2b.jpg

Κριός

Ο Κριός μπορεί να νιώσει την πίεση των οικογενειακών υποχρεώσεων με την έναρξη του καλοκαιριού, ενώ μπορεί να αντιμετωπίσει μία απρόσμενη επιδιόρθωση στο σπίτι.

Ταύρος

Ο Ταύρος μπορεί να βρει τη χαρά στο ταξίδι με την έναρξη του καλοκαιριού. Μία πιθανότητα είναι να επισκευθεί την αποφοίτηση ενός μέλους της οικογένειας ή να δει πρόσωπα από την παιδική του ηλικία. Το σίγουρο είναι, μεγάλη δόση νοσταλγίας.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος θα θελήσει να φύγει άμεσα για διακοπές και να αφήσει όλες τις υποχρεώσεις πίσω του. Ο χρόνος που περνάει χρησιμοποιώντας το ταλέντο και τους φυσικούς πόρους μπορεί να αποφέρει πολύ θετικά αποτελέσματα, οπότε κάντε αυτά που πρέπει για να νιώθετε καλύτερα μετά στις διακοπές.

Καρκίνος

Χαρούμενο θερινό ηλιοστάσιο, Καρκίνε, και χρόνια πολλά! Αυτή είναι η περίοδος του χρόνου που ενδείκνυται να ανανέωση και νέα αρχή. Περάστε τον χρόνο σας εκτός σπιτιού και επανασυνδεθείτε με τη φύση.

Λέων

Η ιδέα του να ταξιδέψετε κάπου μακριά και να ζήσετε σαν βασιλιάδες, μπορεί να μοιάζει ιδανική αυτή τη στιγμή. Θα χρειαστείτε έξτρα φροντίδα αυτή τη περίοδο -ζητήστε τη από τους φίλους ή τον σύντροφό σας.

Παρθένος

Ο Παρθένος μπορεί να βρεθεί ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά projects, ενώ θα νιώθει περισσότερη ανάγκη να βρίσκεται στο γραφείο, παρά σε κάποια παραλία.

Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί να ανταμειφθεί με μία μεγάλη ευκαιρία στη καριέρα του αυτή την εποχή. Ετοιμαστείτε να το γιορτάσετε γιατί το αξίζετε, μετά από τόση σκληρή δουλειά.

Σκορπιός

Αυτή είναι η εποχή που μπορεί ο Σκορπιός να ακολουθήσει σοβαρά ένα νέο μονοπάτι στην εκπαίδευσή του. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να προσφέρει εξαιρετική εμπειρία έτσι ώστε να διευρύνει και να εμβαθύνει στις γνώσεις του. Είναι μία υπέροχη στιγμή για να ακολουθήσετε την περιέργειά σας.

Τοξότης

Το θερινό ηλιοστάσιο θα σας προσφέρει μία ιδανική περίσταση για να διευρύνετε το όραμά σας για το πώς να θεραπεύσετε την ψυχή σας και να ενδυναμώσετε τη δική σας εκδοχή της αλήθειας. Πηγαίντε σε μία περιπέτεια ανακάλυψης του εαυτού σας.

Αιγόκερως

Μία προσωπική ή επαγγελματική συντροφιά μπορεί να καταναλώσει πολύ απ' τον χρόνο σας τις επόμενες βδομάδες. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να ενδυναμώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι μπορεί να νιώσουν την ανάγκη να υιοθετήσουν μία νέα στρατηγική που αφορά την υγεία και την ευεξία τους. Η γνώση ενός μυθιστορήματος ή μίας επιστημονικής μελέτης μπορεί να ενθαρρύνει τον Υδροχόο να αλλάξει τον τρόπο σκέψης του.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς μπορεί να νιώσουν μία ανάγκη να περάσουν χρόνο με το παιδί τους ή με ένα δημιουργικό project. Συνδεθείτε ξανά με τη νεαρή, δημιουργική σας ενέργεια -κάντε κάτι που κάνατε όταν ήσασταν παιδιά.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.