ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει για κάθε ζώδιο η Πανσέληνος στις 28/6


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

27 Ιουνίου 2018

ngoi-sao-sang-trong-nganh-chiem-tinh-hoc-the-gioi-chiem-tinh-hoc-the-gioi-1-1456716658-width500height500.jpg

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο που καλούνται να κάνουν ένα διάλειμμα σε μία πορεία έξι περίπου μηνών και να εξετάσουν προς τα πού βαδίζουν. Είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή να γίνει μία ευθυγράμμιση της πορείας, να εξεταστεί κατά πόσο υπάρχει ευελιξία ή έχει χαθεί στην προσπάθεια να κατακτηθεί ένας στόχος. Είναι πιθανό να νιώσεις πως προχωράς χωρίς ουσιαστική στήριξη δίπλα σου, πως υπακούς σε νόμους και κανόνες που κάτω από άλλες περιστάσεις μπορεί να μην τους αναγνώριζες.

Η συγκεκριμένη όμως Πανσέληνος θα φέρει και ένα ξεκαθάρισμα σε σχέσεις που δοκιμάζονται και πρέπει να αποφασίσουν αν είναι σε θέση να προχωρήσουν παρακάτω ή όχι. Μία μετωπική σύγκρουση είναι αρκετά πιθανή, αφού θα έρθουν στην επιφάνεια διαφορές που είναι καιρός να φανούν και να συζητηθούν. Η παράλληλη πορεία δύο ανθρώπων σε μία σχέση που έχει κάψει πολλές γέφυρες ανάμεσα τους είναι μία αδιέξοδη πορεία και αυτό θα πρέπει να εξηγηθεί πριν να μετατραπεί σε δύο ξεχωριστές πορείες που σύντομα θα πάψουν να βαδίζουν προς την ίδια κατεύθυνση.

Κριός

Η Πανσέληνος στο πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου σε σύνοδο με τον Κρόνο αποτελεί την  πρώτη μεγάλη δοκιμασία των τελευταίων έξι περίπου μηνών κατά τη διάρκεια των οποίων έχεις κληθεί να δοκιμάσεις τις αντοχές σου σε νέα δεδομένα στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα. Ένας νέος ρόλος που έχεις αναλάβει μπορεί να σε έχει φέρει σε αντιπαράθεση με πρόσωπα εξουσίας και να αναρωτιέσαι αν έχει νόημα να συνεχίσεις να παλεύεις ή να κάνεις ένα βήμα πίσω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μοιάζει να κλείνει μία περίοδο της ζωής σου και να σου  ζητά να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Αυτό βέβαια σημαίνει πως είναι καιρός να αλλάξει και ο τρόπος σκέψης σου, να δοκιμάσεις να προσεγγίσεις καινούργια πρόσωπα που είναι σε θέση να σε ωθήσουν ώστε να ζήσεις με ένα νέο τρόπο αντίληψης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να είναι μία δύσκολη στιγμή για εσένα, αφού δοκιμάζει τη σχέση σου και μπορεί να φέρνει στην επιφάνεια αγκυλώσεις που είναι εξαιρετικά σκληρές αυτή την εποχή. Η επαφή με το έτερο ήμισυ μοιάζει τυπική και προβλεπόμενη, με αποτέλεσμα να αναρωτιέσαι μήπως έχει χαθεί η χημεία μεταξύ σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος σε σύνοδο με τον Κρόνο απέναντι σου μοιάζει μία στιγμή που συνειδητοποιείς κάποια πράγματα σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σαφώς και υπάρχουν λόγοι να τα βάλεις με τα άτομα που βρίσκονται απέναντι σου, ρίχνοντας πάνω τους τις ευθύνες για αυτά που σε ταλαιπωρούν. Ασφαλώς και θα ανακαλύψεις αφορμές για να συγκρουστείς με συναδέλφους και να κριτικάρεις τις επιλογές και τις ικανότητες τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η δύσκολη Πανσέληνος στον Αιγόκερω φαίνεται να δοκιμάζει τις αντοχές σου στην πίεση και τον πόνο, αφού θέλει να τονίσει την ανάγκη να μην υπερβάλεις πέρα από όρια που θέτουν σε κίνδυνο τον εαυτό σου. Αν βρίσκεσαι σε μία πορεία μετωπικής σύγκρουσης στον εργασιακό χώρο, τότε καλά θα κάνεις να γνωρίζεις τους αντιπάλους που έχεις απέναντι σου, να είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις μήπως πηγαίνεις κόντρα σε ένα ρεύμα που είναι πιο ισχυρό από εσένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η δυνατή Πανσέληνος στον Αιγόκερω μοιάζει με την ευκαιρία σου να επιλύσεις θέματα της προσωπικής σου ζωής και να λάβεις αποφάσεις τις οποίες μπορείς να υποστηρίξεις στο μέλλον με συνέπεια και ειλικρίνεια. Είναι η ώρα να ξεκαθαρίσει μία σχέση που παραμένει στον αέρα και να υπάρξουν δεσμεύσεις για το επόμενο βήμα σε αυτή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η δύσκολη Πανσέληνος στον Αιγόκερω φαίνεται να αλλάζει δεδομένα της οικογένειας ή του σπιτιού σου, αφού είναι καιρός να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις δυσλειτουργίες. Κάποια νέα που μαθαίνεις μπορεί να σε τρομάξουν, αφού μοιάζουν να δίνουν ένα τέλος σε μία κατάσταση που έχεις συνηθίσει να υπάρχει, δείχνοντας σου πως βρίσκεσαι μπροστά στο κλείσιμο ενός κύκλου, πως είναι καιρός να αντιμετωπίσεις με περισσότερο θάρρος το επόμενο βήμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η δυναμική Πανσέληνος στον Αιγόκερω μοιάζει με την ευκαιρία σου ώστε να δείξεις τη δύναμη του μυαλού σου, μέσα από δηλώσεις που θα κάνεις και είναι σε θέση να τρομάξουν πρόσωπα του κοντινού σου κύκλου. Θα ήθελες να κάνεις μία ουσιαστική εκκαθάριση του περιβάλλοντος σου, προσπαθώντας να διώξεις από τη ζωή σου ανθρώπους και καταστάσεις που καταφέρνουν να προσθέσουν περισσότερα βάρη από όσα αντέχεις στους ώμους σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να επηρεάσει τα οικονομικά σου και να σε  αναγκάσει να παραδεχτείς πως  υπάρχει μία πίεση στην τσέπη σου την οποία δεν μπορείς να αγνοήσεις. Ίσως να πρέπει να προχωρήσεις σε ανατροπή κάποιων σχεδίων διακοπών και ενός ταξιδιού, προσπαθώντας να συμμαζέψεις τις χρηματικές σου υποχρεώσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η δύσκολη και σημαντική Πανσέληνος στο ζώδιο σου σε σύνοδο με τον Κρόνο σηματοδοτεί μία στιγμή που καλείσαι να αποφασίσεις αν αφήνεσαι να παρασυρθείς στο ρεύμα ή θα αντισταθείς και θα βγεις από αυτό. Είναι η ώρα που θα πεισμώσεις και θα θελήσεις να σηκωθείς όρθιος/α δηλώνοντας πως μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτό που έχει συμβεί και είναι αρκετά πιθανό να σε έχει καταβάλει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η δύσκολη Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με τα βάρη που σέρνεις πίσω σου και αρνείσαι να παραδεχτείς ή με τις εκκρεμότητες που καταφέρνεις να βγάλεις από το οπτικό σου πεδίο, αλλά σε κάποια στιγμή εμφανίζονται και πάλι μπροστά σου και κάτι θα πρέπει να κάνεις μαζί τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιες συγκρούσεις με άτομα του φιλικού κύκλου και να σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως  έχεις κάνει επιλογές που δε σε οδηγούν εκεί που είχες κατά νου. Είναι πιθανό να βιώσεις πίεση στον επαγγελματικό τομέα και να χρειαστεί να σκύψεις το κεφάλι σου και να υπακούσεις σε εντολές τρίτων χωρίς να έχεις το δικαίωμα της αντίδρασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.