ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που είναι οι πιο αφοσιωμένοι σύντροφοι


The Jennettes

1 Ιουλίου 2018

roberto-nickson-g-425830-unsplash-1.jpg

Παρακάτω, θα βρείτε τα τέσσερα ζώδια που έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να μας προσφέρουν την ασφάλεια που τόσο αναζητούμε:

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, είναι έτοιμοι να τα παρατήσουν όλα για το άλλο τους μισό, από τη στιγμή που θα καταλάβουν πόσα σημαίνει για εκείνους. Θα δώσουν όλη τους την αγάπη και δε θα το μετανιώσουν λεπτό – το μόνο που επιθυμούν είναι να έχουν την ανάλογη ανταπόκριση από το σύντροφό τους.
Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ένας Καρκίνος τείνει να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις, αν και, στην αρχή μίας γνωριμίας, φοβάται να δεσμευτεί. Όταν, όμως, αφεθεί και τον κατακλύσουν έντονα συναισθήματα, δεν πρόκειται να φύγει. Θα είναι εκεί και στα εύκολα και στα δύσκολα, μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα της υπομονής του – και είναι τεράστια.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Όλα ή τίποτα. Αυτή είναι η φράση που χαρακτηρίζει τους Σκορπιούς. Από τη στιγμή που θα αποφασίσουν ότι μας θέλουν στη ζωή τους, θα κάνουν τα πάντα για να μας κρατήσουν κοντά τους. Επειδή δεν τους αρέσουν οι αλλαγές, προκειμένου να παραμείνουν σε μία σχέση είναι διατεθημένοι να κάνουν κάθε είδους θυσίες. Το μόνο που ζητούν πίσω, είναι η σωστή συμπεριφορά μας.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο τελευταίος αφοσιωμένος σύντροφος, είναι ο Ιχθύς. Έχει τεράστια πίστη στην αγάπη και, κάθε φορά, πιστεύει πως θα κρατήσει για πάντα. Θα δώσει περισσότερα από κάθε άλλον, όταν πρόκειται για τον αγαπημένο του, ενώ μπορεί να συγχωρέσει πράγματα που, υπό άλλες συνθήκες, θα θεωρούσε απαράδεκτα.

 

Διαβάστε επίσης: Τα 4 ζώδια που κάνουν τις πιο παθιασμένες σχέσεις

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.