ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 09/07 έως 15/07


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

7 Ιουλίου 2018

zodiac-weekly-2.png

Κριός 

Η νέα εβδομάδα θα μπορούσε να προκαλέσει μία μικρή ή μεγαλύτερη έκρηξη στη ζωή σου αφού υπάρχουν νέα και εξελίξεις που καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση και ψυχραιμία. Θα πρέπει καταρχάς να αξιολογήσεις το νέο σκηνικό που στήνεται μέσα στο σπίτι σου και πιθανότατα να σου προσφέρει έναν καινούργιο ρόλο. Μπορεί να πιεστείς ώστε να αποδεχτείς την πρόκληση, είτε επειδή καλείσαι να αναλάβεις ταχύτατα ένα ρόλο που δεν έχεις κάνει πρόβα, είτε επειδή θα πρέπει να παραδεχτείς πως μπαίνεις σε δεύτερο ρόλο δίνοντας τη θέση σου σε μία φρέσκια παρουσία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία απέναντι σου τη νέα εβδομάδα σηματοδοτεί και την έναρξη εξελίξεων στη ζωή σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να γίνουν και πράξη. Πιθανότατα να βγαίνει το πόρισμα μίας απόφασης που αναμένεις, να φτάνει στα χέρια σου μία γνωμοδότηση ή μία πρόταση που μοιάζει να δίνει τέλος σε ένα δίλημμα. Ίσως πάλι να είσαι εσύ αυτός/η που οριστικοποιείς την απόφαση που καλείσαι να λάβεις, που φτάνεις σε ένα τέλος την προσπάθεια που κάνεις ώστε να ισορροπήσεις τα δεδομένα που έχεις κατά νου, που αποφασίζεις να ρίξεις το κέρμα στον αέρα και να περιμένεις να δεις πως θα προσγειωθεί στο έδαφος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμος

Η πραγματικότητα είναι αυτή που φαίνεται να έρχεται με φόρα μπροστά στο πρόσωπο σου και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν κάποια πράγματα που χρήζουν ώριμης και ουσιαστικής αντιμετώπισης από εσένα, τη νέα εβδομάδα. Είναι καιρός να ασχοληθείς με το σπίτι σου και να φροντίσεις να επιδιορθώσεις κάποιες ατέλειες που έχουν έρθει στην επιφάνεια, ακόμα και αν αυτή η υποχρέωση που αναλαμβάνεις θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο ένα ταξίδι που έχεις προγραμματίσει, λόγω των οικονομικών εξόδων που προκύπτουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

​Καρκίνος

Η νέα εβδομάδα είναι έντονη αφού σηματοδοτεί την έναρξη των εκλείψεων στον άξονα του ζωδίου σου. Η Ηλιακή έκλειψη της 13ης Ιουλίου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως δεν είναι θεμιτό να περιμένεις κάτι να γίνει για να πάρεις μπροστά, αλλά πως έχεις πλέον φτάσει η ώρα για τις σημαντικές σου αποφάσεις. Η παραμονή σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον ή μία σχέση που δεν έχουν πλέον κανένα ενδιαφέρον για εσένα, είναι μία προβληματική κατάσταση και καλείσαι να διαχειριστείς αυτή την αλήθεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο Σκορπιό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά και η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο προς το τέλος αυτής, δηλώνουν πως βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που θα πρέπει να αποφασίσεις τι είναι αυτό που καλείσαι να πετάξεις από πάνω σου για να μπορέσεις να δημιουργήσεις το χώρο για το επόμενο βήμα σου. Ασφαλώς και η απόφαση που καλείσαι να λάβεις δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού μπορεί να σηματοδοτεί την αποχώρηση σου από ένα περιβάλλον που συνήθισες να βρίσκεσαι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου και η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο Σκορπιό στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας είναι σε θέση να σου προσφέρουν την ευκαιρία να βγεις από το πλαίσιο μίας έντονης καθημερινότητας και να εξετάσεις το ενδεχόμενο μίας εκδρομής ή του να περάσεις χρόνο με πρόσωπα του κύκλου σου που έχετε χαθεί τον τελευταίο καιρό. Είσαι σε θέση πλέον να ακουστείς, να γίνεις ορατός/η από πρόσωπα που μέχρι πριν από λίγο καιρό μπορεί και να σε αγνοούσαν ή να βρεις το χρόνο να προσθέσεις στη ζωή σου δραστηριότητες που προσφέρουν νέο νόημα σε αυτή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η πρώτη έκλειψη στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου, στις 13 Ιουλίου στην 20η μοίρα του Καρκίνου, φαίνεται να ανοίγει το χορό μεγάλων αλλαγών σε οικογενειακό/επαγγελματικό επίπεδο, δημιουργώντας έντονες αναταράξεις στη νέα εβδομάδα. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως αλλάζουν ισορροπίες και ρόλοι, πως καλείσαι να αποδεχτείς το τέλος μίας εποχής που λειτούργησε με συγκεκριμένο τρόπο και να αποδεχτείς την είσοδο σου σε ένα καινούργιο χρονικό πλαίσιο.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας μοιάζει να δίνει ώθηση σε καταστάσεις που μοιάζουν κολλημένες το τελευταίο χρονικό διάστημα, που βρίσκονται σε μία αναμονή. Η λήξη αυτής της αναμονής είναι πιθανό να έχει να κάνει με τις σκέψεις σου, που φτάνουν σε ένα τέλος και είσαι πλέον σε θέση να αποφασίσεις την κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η νέα εβδομάδα μπορεί να δημιουργήσει αναταράξεις στον τομέα της καθημερινότητας, αφού είναι πιθανό να αντιμετωπίζεις καταστάσεις που είναι σε θέση να αλλάξουν τη ροή των πραγμάτων. Μία αναταραχή της ημέρας σου δεν είναι απαραίτητα ένα κακό σημάδι, δε σημαίνει πως γκρεμίζονται τα πάντα μπροστά σου, αφού μπορεί να φέρνει μία ευχάριστη αναστάτωση στη ζωή σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η πρώτη Ηλιακή έκλειψη της επόμενης διετίας στον άξονα του ζωδίου σου, στις 13 Ιουλίου στην 20η μοίρα του Καρκίνου, σηματοδοτεί την απαρχή μίας περιόδου που θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει μέσα από σημαντικά γεγονότα. Με τη σχεδόν ταυτόχρονη επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο Σκορπιό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η ώστε να δώσεις μία απάντηση σε μία πρόταση που σε αποσυντονίζει και ταρακουνά, αφού σε απομακρύνει από γνώριμα και ασφαλή μονοπάτια και νερά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο Σκορπιό στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας είναι εξαιρετικά πιθανό να φέρνει εξελίξεις σε τομείς της ζωής σου που θα μπορούσαν να αλλάξουν το ρόλο σου. Με τον Άρη να παραμένει ανάδρομος στο ζώδιο σου, θα ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμο να εξετάσεις μήπως δημιουργείς υπερβολικές προσδοκίες στον εαυτό σου, μήπως προσπαθείς να φορτώσεις εσένα με βάρη που δεν είσαι σε θέση να σηκώσεις, με αποτέλεσμα να ζορίζεσαι να ενταχθείς ομαλά μέσα σε ένα σύνολο που συμμετέχεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύς

Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας θέλει να προσφέρει τις ευκαιρίες να βελτιώσεις το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, ειδικά μέσα από το συνδυασμό με την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο Σκορπιό. Αν έχεις την ευκαιρία να σχεδιάσεις ή να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι, τότε φρόντισε να προχωρήσεις αυτή την προοπτική, γνωρίζοντας όμως πως κάτι τέτοιο μπορεί να φέρει ανατάραξη στα επαγγελματικά σου σχέδια και πλάνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.