ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που λένε τα καλύτερα ψέματα


The Jennettes

8 Ιουλίου 2018

jakob-owens-720578-unsplash-1.jpg

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Αν γνωρίζουμε ένα πράγμα για τους Διδύμους, είναι ότι αλλάζουν ανάλογα με τις περιστάσεις. Οπότε, δε θα πρέπει να εκπλαγούμε όταν καταλάβουμε ότι διαστρέβλωσαν την πραγματικότητα, ώστα να την παρουσιάσουν όπως τους συμφέρει.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μπορεί να μην το συνειδητοποιούμε αμέσως, αλλά οι Καρκίνοι δεν είναι πάντα ειλικρινείς. Συνήθως υπερβάλλουν και μιλούν με ανακρίβειες, όταν χρειαστεί να καλύψουν κάποιο λάθος που έχουν κάνει.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Γνωστοί για τον εγωισμό τους, οι Λέοντες μπορούν να κάνουν οτιδήποτε για να τον προστατεύσουν. Κάθε φορά που αισθάνονται ανασφάλεια, είναι ικανοί να δημιουργήσουν πλαστές καταστάσεις, απλώς για να βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής μας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Όταν βρίσκονται έξω από τα νερά τους, οι Ζυγοί ίσως χρησιμοποιήσουν κάποιο ψέμα, ώστε να νιώσουν πιο άνετα. Επιπλέον, μισούν τους διαπληκτισμούς. Επομένως, για να τους αποφύγουν, προτιμούν να παραλείψουν την αλήθεια.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η τεράστια ικανότητα των Σκορπιών στα ψέματα, προέρχεται από το γεγονός ότι είναι πολύ καλοί στο να κρατούν μυστικά. Όταν αποφασίσουν να κρύψουν την αλήθεια, το κάνουν εξαιρετικά. Βέβαια, αργά ή γρήγορα θα έρθει στην επιφάνεια, και οι συνέπειες δεν πρόκειται να είναι ευχάριστες.

 

Διαβάστε επίσης: Τα 6 ζώδια που δεν πρόκειται να σας συγχωρήσουν

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.