ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα από 16/7 έως 22/7


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

15 Ιουλίου 2018

zodia_0.jpg

ΚΡΙΟΣ

Η προσπάθεια σου να ξεπεράσεις ένα γεγονός που έχει λάβει χώρα και είναι αρκετά πιθανό να σε έχει κάνει να χάσεις τις ισορροπίες σου, σε φέρνει μπροστά στην προοπτική του να εστιάσεις σε κάτι άλλο που είναι σε θέση να σε βοηθά να χάνεται η σκέψη σου. Έχεις την ανάγκη να υπάρξει κάτι που είναι πέρα από την πραγματικότητα, να εστιάσεις σε έναν τομέα ή μία δραστηριότητα που σε απομακρύνει από τη γήινη και δύσκολη πραγματικότητα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μυαλό σου μοιάζει να συνεχίζει να παίζει περίεργα παιχνίδια για ακόμα μία εβδομάδα, αφού πιθανότατα να θέλει να πάρει στα χέρια του τη ζωή σου, μην επιτρέποντας στο σώμα σου να ορίσει τις κινήσεις σου. Και πως να γίνει άλλωστε αυτό, αφού μοιάζει να μην είσαι σε θέση να καθοδηγήσεις τις κινήσεις σου; Πως να αναλάβεις πρωτοβουλίες όταν δεν είσαι ακόμα σίγουρος/η αν γνωρίζεις την κατεύθυνση που θέλεις να κινηθείς και αν υπάρχουν άλλα άτομα κοντά σου που συμβαδίζουν με τις προθέσεις σου; Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα χρειάζεται προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγορές που αφορούν το σπίτι ή με ζητήματα χρημάτων στον επαγγελματικό τομέα, γιατί η πραγματικότητα από τη φαντασία δεν απέχουν και μεγάλη απόσταση. Θα χρειαστεί να προσέξεις ιδιαίτερα το κόστος κάποιων αγορών που σκέφτεσαι να κάνεις, να είσαι προσεκτικός/η με τον προϋπολογισμό σου και να προσπαθήσεις να περπατήσεις στην πραγματικότητα, αφού μπορεί να κάνεις σχέδια που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια της ζωής σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετά την προηγούμενη εβδομάδα που έχει πιθανότατα φέρει αναστάτωση και εξελίξεις στη ζωή σου, καλείσαι τη νέα εβδομάδα να βρεις τον τρόπο να ησυχάσεις το μυαλό σου και να βοηθήσεις τον εαυτό σου να αποδράσει από ότι φαντάζει κουραστικό και επίπονο. Πιθανότατα να έχεις ανάγκη από ένα ταξίδι, να αναζητάς την ευκαιρία μίας απόδρασης από ένα άτομο ή μία κατάσταση που σε ζορίζουν και σε αναγκάζουν να παραδέχεσαι πως είναι καιρός να κάνεις μία τομή στο χρόνο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα συνεχίζει να προκαλεί τριγμούς και εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, με τον κύριο τομέα της συγκεκριμένης επιρροής να είναι ο επαγγελματικός τομέας. Καλείσαι να διαχειριστείς τις νέες ισορροπίες που διαμορφώνονται, να καταφέρεις να χωρέσεις στα καινούργια δεδομένα που έχουν προκύψει, είτε αυτά αφορούν την αλλαγή στην ιεραρχία στη δουλειά σου, είτε την καινούργια καθημερινότητα σου όπως έχει διαμορφωθεί. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σου και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς τη νέα εβδομάδα, δηλώνουν πως είναι αρκετά πιθανό να υπάρχει κάτι που καταφέρνει να σου αποσπάσει την προσοχή, που είναι σε θέση να τραβήξει το βλέμμα σου από καταστάσεις και γεγονότα που είναι σε θέση να βαραίνουν το υπόλοιπο κομμάτι της ζωής σου. Βρίσκεσαι μπροστά στη συνειδητοποίηση του μεγαλείου της ζωής, η οποία εμπεριέχει το τέλος και την αρχή καταστάσεων που πολλές φορές λαμβάνουν χώρα την ίδια χρονική στιγμή. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι νέο και κάτι παλιό φαίνεται να συνεχίζουν να μάχονται μέσα σου ή στη ζωή σου, με αποτέλεσμα να μοιάζεις χαμένος/η μέσα σε αυτή τη σύγκρουση. Πιθανότατα να υπάρχουν δύο εαυτοί που κοντράρονται αυτή την περίοδο, κάτι βέβαια που δεν είναι καινούργιο για εσένα, αλλά σίγουρα αυτή την περίοδο είναι μάλλον έντονα ορατό. Ένα κομμάτι του εαυτού σου μπορεί να κρύβεται ή να έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με κάτι που αφορά το παρελθόν, με αποτέλεσμα να μοιάζει να απουσιάζεις από την κεντρική σκηνή της ζωής. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εσωστρέφεια δεν είναι καλή συμβουλή τη νέα εβδομάδα, αρκεί βέβαια η εξωστρέφεια να εμπεριέχει και την έννοια της προσοχής απέναντι σε λεπτομέρειες και παγίδες που είναι παρούσες και μπορούν να σε εκθέσουν. Η κοινωνικότητα σου είναι δεδομένη, αφού λαμβάνεις μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες που είναι πιθανό να είναι σε θέση να δώσουν ώθηση στην καριέρα σου. Ίσως όμως να έχεις ανάγκη τη συντροφιά ατόμων του φιλικού σου κύκλου και να επιλέγεις να περάσεις χρόνο μαζί τους, κάτι που όμως μπορεί να σε κάνει να χάσεις χρόνο από άλλες σημαντικές δραστηριότητες της ζωής σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σου φαίνεται να παίζει περίεργα παιχνίδια τη νέα εβδομάδα, καθώς σε ωθεί αλλά μπορεί και να σε βοηθά κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, να αποδράσεις από το περιβάλλον που κινείσαι. Ένα ταξίδι τη νέα εβδομάδα μπορεί να μοιάζει με βιαστική, ίσως και παράτολμη πράξη, αλλά μοιάζει να το έχεις μεγάλη ανάγκη και να το επιδιώκεις. Θέλεις να βρεθείς κάπου μακριά, να περάσεις χρόνο με ανθρώπους που σε βοηθούν να αφήνεις στην άκρη θέματα που σε ζορίζουν και σε ενοχλούν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να μετρήσεις κέρδος και χασούρα, να ισορροπήσεις πάνω στο όφελος που μπορεί να έχει μία κίνηση που έκανες ή ετοιμάζεσαι να κάνεις, σε σχέση με την προσπάθεια ή τα υλικά στοιχεία που καλείσαι να επενδύσεις. Θα χρειαστεί να αποδράσεις από το καλούπι της σκέψης και δράσης σου που επιμένει  να σε βάζει στη διαδικασία να κινείσαι μόνος/η και με γνώμονα το ατομικό συμφέρον, αφού βρίσκεσαι μπροστά σε συνδέσεις, σχέσεις και συνεργασίες που θα μπορούσαν να σου αποφέρουν αρκετό κέρδος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σου υπενθυμίσει πως έχεις πιθανότατα απέναντι σου ένα ή περισσότερα πρόσωπα που έχουν ως στόχο να σε βοηθήσουν να αποδράσεις από ένα σκηνικό ή περιβάλλον ατομικής δραστηριότητας, να αφήσεις στην άκρη εγωιστικές αντιλήψεις και προθέσεις. Με τον Άρη να συνεχίζει να είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου, καλό θα ήταν να αναρωτηθείς αν  έχεις καταφέρει να πετάξεις από πάνω σου βαρίδια, που συμβολίζουν απόψεις, ανθρώπους ή συμπεριφορές, που είναι ικανά να αλλοιώσουν την  προσπάθεια σου να λειτουργήσεις ισορροπημένα στη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα μοιάζει να δημιουργεί ένα ονειρικό ή παραμυθένιο σκηνικό στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Πιθανότατα να επιδιώκεις να ζήσεις μία κατάσταση που ξεφεύγει από τα πλαίσια του καθιερωμένου και συνηθισμένου, που θα σε βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη τα θέματα υγείας ή εργασίας που σε προβληματίζουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.