ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα από 30/7 έως 5/8


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

29 Ιουλίου 2018

zodia_0_2_0.jpg

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σου προσφέρει το χρόνο που χρειάζεσαι να περάσεις με ένα πρόσωπο που θα ήθελες να αναπτύξεις τη σχέση σου μαζί του και δεν έχεις καταφέρει να είσαι κοντά του το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Θα χρειαστεί λοιπόν να εξετάσεις πόσο χρόνο μπορείς να επενδύσεις σε αυτό το άτομο, μέσα από την έκπτωση χρόνου που θα πρέπει να κάνεις απέναντι σε άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει με την ευκαιρία που έχεις ώστε να αρχίσεις να χωνεύεις όλα όσα έχουν λάβει χώρα τον τελευταίο καιρό, για να κάνεις ένα flashback μέσα στο μυαλό σου ώστε να επεξεργαστείς τις πληροφορίες και τα δεδομένα που έχουν αλλάξει. Θα πρέπει να συστηθείς εκ νέου σε άτομα που βρίσκονται γύρω σου, λόγω της νέας επαγγελματικής σου ταυτότητας ή της απόφασης σου να ταράξεις τα νερά στην υπάρχουσα δουλειά σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε κάνει έντονα επικοινωνιακό/η και δεκτικό/η στο να ταξιδέψεις, αφού μοιάζει να προσπαθείς να αποφύγεις να βρεθείς κολλημένος/η σε ένα περιβάλλον που σε περιορίζει. Η ανάγκη να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι ή το εργασιακό περιβάλλον είναι κάτι που σε βαραίνει και μοιάζει να σε αναγκάζει να αναζητάς λόγους για να ξεπεράσεις αυτό το γεγονός. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σου προσφέρει την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που δεν μπορούν να παραμένουν στον αέρα. Θα πρέπει να κλείσεις ανοικτούς λογαριασμούς, να πληρώσεις κάποιες οφειλές σου και να φροντίσεις να αποφύγεις τις βιαστικές αγορές. Έχεις την ευκαιρία να εξετάσεις το ενδεχόμενο ενός κοντινού ταξιδιού, να βρεις μία κατάλληλη ημερομηνία για να το πραγματοποιήσεις, ακόμα και αν αυτή η πράξη σημαίνει πως μπαίνεις σε κάποια έξοδα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να θέλει να σου προσφέρει το χρόνο ώστε να συνειδητοποιήσεις αυτά που έχουν λάβει τον τελευταίο καιρό και να μπορέσεις να χωρέσεις μέσα στα νέα δεδομένα. Αν έχεις επιλέξει να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε κάτι που θεωρούσες πως είχε κλείσει για εσένα, τότε καλό θα ήταν να επιτρέψεις στην άλλη πλευρά να εκφραστεί και να ακούσεις με προσοχή τα λεγόμενα της. Μη μένεις στις δικές σου σκέψεις και απόψεις, αλλά προσπάθησε να αδειάσεις το μυαλό και την καρδιά σου από υπολείμματα παρελθόντος, ώστε να χωρέσει αυτό που εκφράζει η άλλη πλευρά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να βρεις εκ νέου ισορροπίες σε καταστάσεις που σε έχουν επηρεάσει τον τελευταίο καιρό, ώστε να καταφέρεις να πατήσεις καλύτερα. Μετά από μία περίοδο που υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στον εργασιακό χώρο ή που αναγκάζεσαι να ασχοληθείς με την υγεία σου, είναι καιρός να ασχοληθείς και με κάτι άλλο ώστε να αντιληφθείς πως έχεις και πάλι τον έλεγχο των καταστάσεων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή από όσο συνηθίζεις, να θελήσεις να απομονωθείς ή να περάσεις χρόνο σε ένα μέρος που σου παρέχει την εσωτερική ασφάλεια που αναζητάς. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως λειτουργείς κάπως κυκλοθυμικά κάποιες στιγμές, πως στέλνεις σινιάλα που δύσκολα αποκωδικοποιούνται από όλους, που δεν είναι εφικτό να αποκρυπτογραφηθούν με την ίδια σημασία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να προσγειώσει κάποια πράγματα, να σε βοηθήσει να κερδίσεις χρόνο ώστε να χωνέψεις τις εξελίξεις και να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου. Μετά από ένα χρονικό διάστημα που έχουν προκύψει  θέματα που μπορεί να σε άγχωσαν, φόβισαν ή σε έχουν ιντριγκάρει, είναι καιρός να βρεις τον τρόπο να χαλαρώσει η όλη κατάσταση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα έχει ως στόχο να σου υπενθυμίσει πως δεν μπορείς να είσαι απόλυτος/η και να θεωρείς πως έχεις για όλους και όλα απαντήσεις. Καλείσαι να συμμαζέψεις την τάση σου να επιδεικνύεις τις γνώσεις και τις θεωρίες σου και να προσπαθήσεις να ακούσεις και την άλλη πλευρά, να επιδιώξεις να συνδιαλλαγείς ισότιμα και όχι να παλέψεις να περάσεις το δικό σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σου προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο το κλίμα σε μία επαγγελματική συνεργασία ή προσωπική σχέση που έχει αρχίσει να σχηματοποιείται τον τελευταίο καιρό. Η παραπάνω πρόταση εμπεριέχει αρκετά μεγάλη δόση αλήθειας, κάτω όμως από κάποιες προϋποθέσεις τις οποίες και θα πρέπει να αντιληφθείς και προσπαθήσεις να ενστερνιστείς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα συνεχίζει να δίνει τον τόνο σε μία περίοδο μεγάλων εντάσεων και απόπειρας να ανακαλύψεις νέες ισορροπίες σε καταστάσεις που είναι αρκετά πιθανό να έχουν φέρει μεγάλες ανατροπές. Μπορεί να χωνεύεις τα νέα που έχουν φτάσει στα αυτιά σου, να προσπαθείς να αποδεχτείς προτάσεις και απόψεις που μοιάζουν να δοκιμάζουν τα όρια των αντοχών σου απέναντι στην πρόκληση αλλαγής. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να μοιάζει με την ευκαιρία σου να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες ενός θέματος που έλαβε χώρα το περασμένο χρονικό διάστημα και μοιάζει να σε έχει ταρακουνήσει έντονα. Θα χρειαστεί να φροντίσεις τον εαυτό σου και να εστιάσεις σε δραστηριότητες που σε βοηθούν να ανακτήσεις τη σωματική και πνευματική σου υγεία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.