ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη


The Jennettes

7 Αυγούστου 2018

sam-manns-379040-unsplash.jpg

Η νέα Σελήνη έχει συνδεθεί με την εποχή που μπορούμε να κάνουμε νέες κινήσεις, να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας. Εκείνη του Αυγούστου πρόκειται να ανατρέψει τα δεδομένα για όλους μας, ενώ είναι πιθανό να βγούμε για λίγο από το comfort-zone μας. Τρία ζώδια, βέβαια, πρόκειται να επηρεαστούν περισσότερο από τα άλλα.

Ποια είναι αυτά;

Ταύρος

Μπορεί όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου να αισθάνονται λίγο πιο παρορμητικοί αυτές τις μέρες, όμως καλό είναι να συγκρατηθούν. Θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή και να υλοποιήσουν σχέδια, όμως θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το Σεπτέμβριο, για να λειτουργήσουν όλα σωστά.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι μερικά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ας καταπιαστούν με μία δοκιμασία κάθε φορά, ακόμη κι αν νομίζουν ότι μπορούν να τα κάνουν όλα ταυτόχρονα. Δεν είναι καιρός για  βιαστικές κινήσεις.

Λέων

Οι Λέοντες είναι οι πρωταγωνιστές του Αυγούστου – κι όχι άδικα. Είναι ο μήνας τους, άλλωστε. Αυτές τις μέρες, όμως, πρόκειται να έρθουν αντιμέτωποι με φαντάσματα του παρελθόντος τα οποία είτε θα τους βοηθήσουν να προχωρήσουν, είτε θα τους γυρίσουν πολλά βήματα πίσω.

 

Διαβάστε επίσης: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα Σελήνη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.