ΖΩΔΙΑ

14/8 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

14 Αυγούστου 2018

zodia_0_2_0_0_2.jpg

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στο Ζυγό και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω την Τρίτη 14 Αυγούστου μοιάζει να δημιουργεί αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο, οι οποίες φαίνεται να αντικρούονται με τις πραγματικές διαθέσεις τους. 

Από τη μία πλευρά, υπάρχει η έντονη ανάγκη της συντροφικότητας και των ευχάριστων στιγμών, που μπορεί να εκδηλωθεί ακόμα και με απότομο τρόπο. Το έτερο ήμισυ μπορεί να αποτελέσει ένα κομβικό κομμάτι της ζωής σου και να γίνει το λιμάνι στο οποίο κατευθύνεσαι και προσπαθείς να ηρεμήσεις και να ξεπεράσεις διλήμματα και σκοπέλους. Από την άλλη όμως πλευρά, υπάρχει ένα μάγκωμα και μία δυσκολία απέναντι στην απελευθερωμένη έκφραση, με αποτέλεσμα να προκύπτουν κάποιες σκιές σε σχέσεις που αναζητούν τον τρόπο να λειτουργήσουν πολύ πιο αβίαστα και αρμονικά.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.