ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει για κάθε ζώδιο η Πανσέληνος στις 26/8


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

24 Αυγούστου 2018

josh-kahen-576124-unsplash.jpg

Η Πανσέληνος της 26ης Αυγούστου στην 3η μοίρα των Ιχθύων σε quincunx με το Βόρειο Δεσμό από το Λέοντα μοιάζει να ταρακουνά τα όρια ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, να δοκιμάζει τις προθέσεις με τις αληθινές διαθέσεις. Ίσως  να δίνεται τέλος σε μία περίοδο αναμονής και παύσης της σκέψης, να πρέπει να υπάρξει μία απόφαση που θα δείξει την ικανότητα της καρδιάς να ανοίγει δρόμο όταν το έδαφος δεν είναι και τόσο σταθερό κάτω από τα πόδια.

Ίσως πάλι να αποφασίζεις να βγεις από το ρόλο του θύματος και να αναλάβεις να λειτουργήσεις με γνώμονα τη δικαιοσύνη, θέλοντας να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις, επιλέγοντας να κάνεις φανερές τις επιθυμίες σου. Αυτό βέβαια μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο, να συναντά κάποιες αντιστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ξεπεράσεις και πολύ εύκολα. Δε χρειάζεται αυτό να σε κάνει να χάνεις τη δυναμική σου, αφού αν γνωρίζεις το τέλος της αποστολής, τότε δεν πρέπει να εντάξεις ελιγμούς στην πορεία σου, αλλά να επιμείνεις να δεις τα πράγματα μέσα από τη δική σου οπτική.

 

Διαβάστε τι φέρει η πανσέληνος στο ζώδιό σας εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.