ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 27/08 έως 02/09


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

26 Αυγούστου 2018

zodia_0_2_0_0.jpg

Κριός

Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας μοιάζει να κινητοποιεί έντονες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η σύγκρουση με κάποια άτομα που σε ενοχλούν και περιορίζουν είναι πλέον έντονη και θα θελήσεις να διεκδικήσεις το δικό σου μερίδιο μέσα σε σχέση ή συνεργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας μπορεί να φέρει νέα που αφορούν τα επαγγελματικά σου και έχουν καθυστερήσει να φτάσουν στην πόρτα σου. Θα πρέπει να πιέσεις κάποιους ανθρώπους ώστε να σου δώσουν τη γνώμη τους σε ένα θέμα που σε απασχολεί, ακόμα και αν η απάντηση που θα λάβεις μπορεί να μην είναι η αναμενόμενη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμος

Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας και η ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης στο Ζυγό, φαίνεται να βάζουν φωτιά στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να έρχεται στην επιφάνεια μία νέα γνωριμία που έχει προκύψει, να υπάρχουν εξελίξεις σε αυτή την επαφή που έχει αρχίσει να αποκτά μεγαλύτερη ένταση, με αποτέλεσμα να ταρακουνιέται το πατρόν της ζωής που γνώριζες μέχρι σήμερα.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας μοιάζει σαν να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα της ζωής σου. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο θέματα επαγγελματικού περιεχομένου, να ασχοληθείς αρκετό χρόνο με ζητήματα που εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα έχουν παραμείνει στην αφάνεια ή στην αναμονή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, σε συνδυασμό με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σου, μοιάζουν να κάνουν την καθημερινότητα σου περισσότερο έντονη και να σε αναγκάζουν να θέσεις προτεραιότητες. Θα χρειαστεί να ενεργοποιηθείς και να φροντίσεις να φέρεις  εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις που ανακύπτουν και θεωρούσες πως μπορούσαν να παραμένουν παγωμένες στη διάρκεια του χρόνου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει στην επιφάνεια αρκετή κούραση και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν έχεις αρκετές αντοχές για να φέρεις εις πέρας τις ευθύνες που έχεις αναλάβει. Φαίνεται πως το σώμα και το μυαλό δεν καταφέρνουν να συνεργαστούν, με αποτέλεσμα να διαγράφεται μία εσωτερική σύγκρουση στο πρόσωπο σου, που σε κάνει εύθικτο/η, κριτικό/η και επιρρεπή στις λεκτικές συγκρούσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας θα αποτελέσει το σινιάλο για την έναρξη μίας νέας εποχής σε θέματα οικογενειακού ή επαγγελματικού περιεχομένου. Τη νέα εβδομάδα μπορεί να πρέπει να συστηθείς εκ νέου σε ένα κοινό που καλείται να σε μάθει από την αρχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε επαναφέρει σε έντονους ρυθμούς καθημερινότητας, αφού θα πρέπει να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να τακτοποιήσεις ζητήματα που έχουν παραμείνει για αρκετό χρόνο στην αναμονή. Κάποιοι περιμένουν την απάντηση σου σε ένα ερώτημα που έχει τεθεί και από το οποίο δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεσαι. Μπορείς βέβαια να κερδίσεις περισσότερο χρόνο δείχνοντας πως είσαι κοντά σε μία απόφαση, μέσα από έναν τρόπο που θα σε βοηθήσει να εκμαιεύσεις και τις αντιδράσεις ή προθέσεις της άλλης πλευράς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου που θα χρειαστεί να συμμαζέψεις τα οικονομικά ανοίγματα που έκανες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ίσως να επιστρέφεις από τις διακοπές σου και να πρέπει να αντιμετωπίσεις έξοδα που έχουν συσσωρευτεί, να χρειαστεί να ασχοληθείς με χρηματικές εκκρεμότητες που δεν μπορούν να παραμένουν μετέωρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η επιστροφή  του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να επαναφέρεις στη ζωή σου κάποιες δράσεις που σε βγάζουν από την εποχή της αμφιβολίας και αβεβαιότητας. Ο ρόλος σου μέσα σε διαπροσωπικές σχέσεις που καλύπτουν όλο το πιθανό φάσμα αυτών (ερωτικές, φιλικές ή επαγγελματικές) θα αλλάξει και θα γίνεις περισσότερο ξεκάθαρος/η και θα πρέπει να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να πάρεις το τιμόνι και πάλι στα χέρια σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Οι εξελίξεις στη ζωή σου θα αρχίσουν να τρέχουν από τη νέα εβδομάδα, αφού φαίνεται πως κάποιοι αποφασίζουν να κινητοποιήσουν καταστάσεις τις οποίες εσύ αποφεύγεις να αναμοχλεύσεις τον τελευταίο καιρό. Το πρόσωπο που βρίσκεται απέναντι σου και μπορεί να μη γνωρίζεις αν είναι σύμμαχος ή εχθρός, θα θελήσει να ξεκινήσει ένα διάλογο που δεν μπορεί να είναι εύκολος για εσένα. Θα χρειαστεί να αποδείξεις πως διαθέτεις ειλικρίνεια, πως έχεις επιχειρήματα που θα πείσουν, πως μπορείς να μιλήσεις για την αλήθεια αυτής της σχέσης, ακόμα και αν κινδυνεύεις να υποστείς τις συνέπειες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ιχθύς

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να φέρνει στο προσκήνιο θέματα καθημερινότητας, τα οποία και θα πρέπει να τολμήσεις να αντιμετωπίσεις αν θέλεις να μην αποδειχτούν αφορμές ώστε να παραμείνεις εγκλωβισμένος/η στο σκοτάδι. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να πιέζεσαι ώστε να καταφέρεις να παραμείνεις δημιουργικός/η και λειτουργικός/η μέσα σε ένα σύνολο ανθρώπων που μπορεί να μην ταιριάζουν πλήρως με τις δικές σου προθέσεις και διαθέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.