ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για το Σεπτέμβριο 2018


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

30 Αυγούστου 2018

zodia_0_2_0_0_4.jpg

ΚΡΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με αρκετές εξελίξεις στον τομέα που επηρεάζει άμεσα τη δημόσια εικόνα σου, κυρίως μέσα από συγκρίσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι σε θέση να θέσουν σε αμφισβήτηση τις ικανότητες σου. Ο χρόνος που θα μοιράσεις στους τομείς που μοιάζουν να βρίσκονται κάτω από αναβρασμό είναι ένα σημαντικό θέμα στο ξεκίνημα του μήνα, αφού αν δε λειτουργήσεις ορθολογιστικά μπορεί να προκύψουν γκρίνιες και άσκοπες αντιπαραθέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου μοιάζει να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα, να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν ανοικτά μέτωπα που καλείσαι να διαχειριστείς όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά και ουσιαστικά. Η επικοινωνία με ανθρώπους που είναι σε θέση να προωθήσουν θέματα σπουδών ή επαγγελματικών μετακινήσεων θα μπει εκ νέου στο προσκήνιο και θα σε αναγκάσει να αντιληφθείς πως πρέπει πλέον να βιαστείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου μοιάζει να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τον τομέα των οικονομικών σου, αφού θα πρέπει να βρεις κάποιες λύσεις σε ζητήματα που έχουν προκύψει και έχουν να κάνουν με έξοδα που έχουν έρθει στο προσκήνιο και πρέπει να συμμαζέψεις. Αν επιστρέφεις από μία περίοδο διακοπών, μπορεί να βρεις λογαριασμούς που θα πρέπει να πληρώσεις και σε αγχώνουν, ή να επανέλθεις σε μία πραγματικότητα περιορισμένων εσόδων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου μοιάζει να φέρνει αρκετές εξελίξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, αφού θα πρέπει να λάμψει η αλήθεια σε καταστάσεις που δεν είναι δυνατό να συνεχίσουν να σχοινοβατούν στο κενό. Μπορεί να ζητήσεις να λάβεις την απόφαση ενός ατόμου που βρίσκεται απέναντι σου, να επιδιώξεις να έχεις νέα ώστε να γνωρίζεις κατά πόσο μπορείς να στηρίζεσαι στην παρουσία του στη ζωή σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Ο Σεπτέμβριος μοιάζει να θέλει να σε πιέσει στα σκοινιά, να κάνει την καθημερινότητα σου πολύ πιο δύσκολη από όσο αντέχεις με στόχο να τεστάρεις την υπομονή σου. Θα θελήσεις να ξεσπάσεις απέναντι σε ένα πρόσωπο που φαντάζει σαν την εξουσία πάνω από το κεφάλι σου, κάτι που βέβαια θα ήθελες να αποφύγεις αλλά δεν είναι και πολύ εύκολο. Αν πάλι καταπιείς όλα όσα μοιάζουν να σε ενοχλούν, τότε να έχεις κατά νου πως μπορεί να κάνεις κάτι κακό στην υγεία σου, πως ίσως να πιέζεις τον οργανισμό σου σε σημεία που είναι πιθανό να μην αντέξει.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Σεπτέμβριος μοιάζει να είναι ένας μήνας που θα πρέπει να εναρμονίσεις σώμα και πνεύμα, ώστε να μη νιώσεις κάποια στιγμή πως χάνεις την ισορροπία σου και απομακρύνεσαι από ανθρώπους που δε θα ήθελες να δημιουργηθούν αποστάσεις ανάμεσα σας. Ο στόχος είναι να καταφέρεις να ολοκληρώσεις την αποστολή που έχεις ετοιμάσει εδώ και αρκετό καιρό, ώστε να μπορέσεις να κάνεις τη μετάβαση σου από ένα χώρο στον επόμενο. Θα υπάρξουν όμως ευκαιρίες να κατεβάσεις ταχύτητα, να παγώσεις τη σκέψη σου, να μουδιάσεις τη σωματική σου διέγερση, με τον κίνδυνο να χάσεις χρόνο ή να απολέσεις την οπτική επαφή με τον πραγματικό σου στόχο.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Σεπτέμβριος μοιάζει να ξεκινά αρκετά δυναμικά, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με θάρρος και αποφασιστικότητα τις αλλαγές και τις προκλήσεις στον οικογενειακό ή επαγγελματικό τομέα. Οι πρώτες ημέρες του μήνα μπορεί να προκαλέσουν μία αναστάτωση ή μια σύγκρουση σχετικά με το ρόλο που χρειάζεται να παίξεις, αφού τα νεύρα μοιάζουν τεντωμένα. Καλό θα ήταν να θυμάσαι να χαμογελάς και να περνάς καλά κάποιες στιγμές, ώστε να αποφύγεις τις συγκρούσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που σε καλεί να δώσεις οριστικές απαντήσεις σε θέματα που είναι ανοικτά το προηγούμενο τρίμηνο και δεν μπορούν να λάβουν άλλη παράταση. Μπορεί να πρέπει να είσαι αρκετά απόλυτος/η στις απόψεις σου, να χρειαστεί να γίνεις ακριβής με τρόπο που σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι, αλλά δεν μπορείς να συνεχίσεις να κρύβεσαι από τις απόψεις σου. Είναι πάλι πιθανό να ξαφνιάσεις τους γύρω σου αφού αποφασίζεις να τολμήσεις μία αλλαγή που δεν περίμενε πολύς κόσμος, αλλά μοιάζεις έτοιμος/η να ρισκάρεις πέρα από τα συνήθη όρια σου, θέλοντας να καρπωθείς ένα κέρδος που σου προσφέρεται και δεν μπορείς να αγνοήσεις.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς αρκετά με τα οικονομικά θέματα της ζωής σου, αφού είναι αρκετά πιθανό να χρειαστεί να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που σε ζορίζουν. Τα έξοδα που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις είναι σε θέση  να σε ζορίσουν και να σε αναγκάσουν να παραδεχτείς πως τους προηγούμενους μήνες έκανες κάποιες κινήσεις που αυτή τη στιγμή φαντάζουν υπερβολικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά αρκετά δυναμικά, αφού με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου στις 6 του μήνα θα κληθείς να δώσεις σαφείς απαντήσεις σε ανοικτά ερωτήματα της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής. Έχει πλέον φτάσει η ώρα που θα κλείσεις οριστικά την πόρτα σε κάποιες καταστάσεις που απλώς καταναλώνουν χρόνο και ενέργεια από τη ζωή σου, χωρίς να είναι σε θέση να σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την πρόθεση να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα, να σε οδηγήσει στο να τα κατανοήσεις πως μπαίνεις σε μία περίοδο που θα κριθούν πολλά ζητήματα που κινητοποιήθηκαν τους περασμένους μήνες. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σου στις 11 του μήνα, είναι καιρός να πάρεις το όπλο σου και να φροντίσεις να ξεκαθαρίσεις τα πάντα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Σεπτέμβριος θα ξεκινήσει με τρόπο που μοιάζει να σου λέει πως είναι καιρός να μεγαλώσεις, να κατανοήσεις πως αναλαμβάνεις ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που γνώριζες μέχρι σήμερα, ακόμα και αν πρέπει να ξυπνήσεις απότομα μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα. Η σχέση σου με άτομα του κοινωνικού και φιλικού σου περιβάλλοντος θα μετασχηματιστεί σε κάτι νέο, αφού μοιάζει σαν να πρέπει να λειτουργήσεις διαφορετικά μέσα σε αυτό το πλαίσιο που κινείσαι.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.