ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 3/9 έως 9/9


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

1 Σεπτεμβρίου 2018

zodia_0_2_0_0.jpg

Κριός

Με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στα μέσα της νέας εβδομάδας, θα πρέπει να επαναφέρεις τον εαυτό σου σε μία καθημερινότητα που μοιάζει όμως να είναι πλέον διαφορετική σε σχέση με αυτά που συνέβησαν τους προηγούμενους μήνες. Μπορεί να έχουν υπάρξει αλλαγές στην εργασιακή ιεραρχία στην οποία συμμετέχεις και να χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να συνηθίσεις τα καινούργια δεδομένα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ταύρος

Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό στο τέλος της εβδομάδας μοιάζει να σου λέει πως έχεις μπροστά σου μερικές ακόμα ημέρες μέχρι να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για την αναμέτρηση που έχεις να δώσεις και αφορά την αρένα των προσωπικών και επαγγελματικών σου σχέσεων. Πιθανότατα να θέλεις να επιμηκύνεις μία περίοδο κάποιων μηνών που πέταξες από τη ζωή σου τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που κατάφερες να ζήσεις χωρίς να έχεις στο μυαλό σου όλα όσα σε απασχολούσαν, που κατάφερες να δεις τα πράγματα μέσα από μία διαφορετική οπτική γωνία. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δίδυμος

Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στα μέσα της νέας εβδομάδας μοιάζει να φέρνει στο προσκήνιο κάποια θέματα οικονομικού περιεχομένου τα οποία θα σε επηρεάσουν τουλάχιστον έμμεσα. Θα χρειαστεί να ρίξεις ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου στην καθημερινότητα, να προσπαθήσεις να εναρμονιστείς με τα καινούργια δεδομένα που είναι σε θέση να σε αγχώσουν αν αρνηθείς να δεις την πραγματικότητα κατάματα. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Καρκίνος

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να κουβαλά αρκετές εξελίξεις μαζί της αφού ο Κρόνος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στα μέσα αυτής, με αποτέλεσμα να καλείσαι να κοιτάξεις την πραγματικότητα στα μάτια. Το πρόβλημα που μπορεί να εντοπίζεται στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα πρέπει να λυθεί, θα χρειαστεί να βρεθεί μία φόρμουλα για διέξοδο από το τούνελ ακόμα και αν αυτή εμπεριέχει την έννοια του τέλους. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Λέων 

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να επαναφέρει έντονα στο παιχνίδι της ζωής σου, τα θέματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου, ζητήματα που θα χρειαστεί να ασχοληθείς μαζί τους ακόμα και αν θεωρείς ή είναι φανερό πως κουβαλούν μεγάλες προκλήσεις και δυσκολίες. Καλείσαι να λειτουργήσεις μέσα σε ένα περιβάλλον που αισθάνεσαι πως αφήνεις στην άκρη την προσωπική σου βούληση και ελευθερία, που θα χρειαστεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που προσπαθούν να θέσουν κανόνες τους οποίους δεν μπορείς να αποδεχτείς. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Παρθένος

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σου ζητά να προχωρήσεις σε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στη ζωή σου, να τολμήσεις να κάνεις τομές με το παρελθόν και να κοιτάξεις τι γίνεται παρακάτω. Με την επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία θα πρέπει να εστιάσεις στην προσωπική σου ζωή και να δείξεις την ικανότητα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, να προχωρήσεις σε ουσιαστικά βήματα της εξέλιξης της σχέσης σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ζυγός

Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στα μέσα της νέας εβδομάδας μοιάζει να φέρνει νέα δεδομένα στον τομέα της οικογένειας ή της καριέρας σου, θέλοντας να σου υπενθυμίσει πως καλείσαι να πετάξεις από τη ζωή σου ότι μοιάζει να είναι περιττό. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως δεν αντέχεις να έχεις πλέον πολύ κόσμο γύρω σου, πως θα προσπαθήσεις να βρεις τον τρόπο να αποδράσεις από έναν ασφυκτικό κλοιό που σε αναγκάζει να νιώθεις κάποιες στιγμές πως σκας.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Σκορπιός

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να κουβαλά μαζί της ευκαιρία να κάνεις ακόμα πιο έντονη την παρουσία σου μέσα στο περιβάλλον που κινείσαι, αφού προκύπτουν ευκαιρίες προβολής ή δυνατότητες να εκφράσεις το μυαλό σου που είναι εξαιρετικά δυνατό. Ο λόγος δεν μπορεί να συνεχίσει να περνά απαρατήρητος, οπότε είναι καιρός να εκφράσεις τις απόψεις σου. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Τοξότης

Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα οικονομικού περιεχομένου που είναι πιθανό να σε στριμώξουν και να σε αναγκάσουν να αντιληφθείς πως δεν έχεις και μεγάλη άνεση. Ίσως να προκύπτουν αρκετά έξοδα που δεν είναι όμως τυχαία και απρόσμενα, αλλά μοιάζουν να περίμεναν υπομονετικά μέχρι να κάνουν την εμφάνιση τους. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Αιγόκερως

Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου στα μέσα της εβδομάδας φαίνεται να σηματοδοτεί μία κομβική στιγμή σε ένα θέμα ερωτικού ή επαγγελματικού περιεχομένου. Ο ρόλος σου μέσα σε μία διαπροσωπική σχέση θα αλλάξει και θα πρέπει να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε κάποιες τομές που μπορεί να σε προβληματίζουν ή ακόμα και στενοχωρούν. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Υδροχόος

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να ξεκινά τη διαδικασία αντιμετώπισης των σκιών που έχουν εμφανιστεί στη ζωή σου και μοιάζουν με τα υπολείμματα από μία ζωή την οποία έχεις αποφασίσει να αφήσεις πίσω σου, χωρίς όμως να την έχεις εντελώς διαγράψει κιόλας. Θα πρέπει λοιπόν να αντιμετωπίσεις ανοικτές επαγγελματικές εκκρεμότητες, να ασχοληθείς με ότι έχει παραμείνει στον αέρα και καλό θα ήταν να φροντίσεις να το ολοκληρώσεις. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ιχθύς

Η επαφή σου με τον κόσμο που βρίσκεται γύρω σου και οι νέες συστάσεις που θα πρέπει να γίνουν είναι το βασικό ζητούμενο της νέας εβδομάδας. Θα κληθείς να προσεγγίσεις κάποια άτομα του φιλικού σου κύκλου, με στόχο να επαναπροσδιοριστεί η σχέση σας, να μπει ένα νέο πλαίσιο που θα μπορούσε όμως να επιφέρει και κάποιες δυσκολίες σε σχέσεις που μοιάζουν να μην μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.