Τα 3 πιο δοτικά ζώδια

The Jennettes
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018
niki-sanders-753402-unsplash_2.jpg

Όλοι θέλουμε να παίρνουμε αγάπη στη ζωή μας – ειδικά από τους συντρόφους μας. Υπάρχουν μερικοί, όμως, που προτιμούν να δίνουν όσα έχουν, και θυσιάζουν την προσωπική τους ικανοποίηση ώστε να κάνουν τον άλλο χαρούμενο. Κατά κανόνα, ανήκουν σε 3 ζώδια.

Ποια είναι αυτά;

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου παραβλέπουν τα αρνητικά του συντρόφου τους και κάνουν οι ίδιοι ό,τι αλλαγές χρειάζονται, ώστε να διατηρηθεί  μία  ηρεμία στη σχέση. Προτιμούν να πιεστούν, παρά να χάσει εκείνος την ευχαρίστησή του.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι αισθάνονται πολύ άνετα ακόμα κι όταν είναι ελεύθεροι. Τις φορές, όμως, που είναι σε σχέση, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να είναι χαρούμενο το άλλο τους μισό – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι η προσωπική τους ικανοποίηση περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Αν ένα πράγμα γνωρίζουμε για τους Ζυγούς, αυτό είναι ότι πάντα δίνουν περισσότερο από το 100% τους για να ευχαριστήσουν τους γύρω τους. Ειδικά όταν πρόκειται για τον αγαπημένο τους, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν υποχωρήσεις, ώστε να μη χάσει εκείνος την άνεσή του.

 

Διαβάστε επίσης: Πώς θα χάσετε κιλά ανάλογα με το ζώδιό σας

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα