ΖΩΔΙΑ

Πώς θα χάσετε κιλά ανάλογα με το ζώδιο σας


24 Σεπτεμβρίου 2018

alora-griffiths-759376-unsplash.jpg

Το σωματικό βάρος αφορά όλους μας, αφού οι περισσότεροι έχουμε κάνει δίαιτα κάποια στιγμή στη ζωή μας. Αυτό όμως που δεν γνωρίζετε είναι πως ανάλογα με το τι ζώδιο πρέπει να ακολουθείτε και την κατάλληλη διατροφή.

Κριός

Είστε ενεργητικοί και συχνά τρώτε βιαστικά. Μπορεί όταν ξεκινάτε μια δίαιτα να νιώθετε ενθουσιασμό, όμως μετά από λίγο βαριέστε και τα παρατάτε. Η καλύτερη επιλογή για να χάσετε κιλά είναι να ακολουθήσετε μια διατροφή που θα έχει ποικιλία στα πιάτα και έντονες γεύσεις. Προσπαθήστε επίσης να πίνετε πολύ νερό και να αποφεύγετε τα λιπαρά κρέατα.

Ταύρος

Αγαπάτε το καλό φαγητό και το απολαμβάνετε. Όταν όμως πρέπει να χάσετε κιλά δυσκολεύστε αρκετά γιατί πρέπει να μπείτε σε ένα πρόγραμμα. Για να πετύχετε το στόχο σας καλό είναι να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας φαγητά και να κόβετε τις θερμίδες, μειώνοντας τις σάλτσες και τα τηγανιτά.

Δίδυμος

Είστε ζώδιο που αγαπάτε το γρήγορο φαγητό, αφού τρέχετε όλη μέρα και δεν προλαβαίνετε να μαγειρέψετε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τρώτε αργά και μικρά γεύματα καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Καρκίνος

Οι περισσότεροι καρκίνοι τρώνε για να καλύψουν μια συναισθηματική τους ανάγκη, γι αυτό παίρνουν εύκολα βάρος. Η καλύτερη επιλογή είναι να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και να προσπαθήσετε να μη ξεφύγετε.

Λέων

Φημίζεστε για την καλοπέραση και την καλοφαγία. Παρόλα αυτά μπορείτε να κάνετε εύκολα αλλαγές, γι αυτό και ακολουθείτε πιστά μια δίαιτα, αρκεί να μην είναι εξαντλητική. Επιλέξετε μια διατροφή που σας ταιριάζει και είναι ισορροπημένη.

Παρθένος

Θέλετε να είστε πάντα και σε όλα τέλειοι. Κατά καιρούς έχετε δοκιμάσει αρκετές δίαιτες, όμως αυτή που σας ταιριάζει είναι μια διατροφή που περιέχει πολλά λαχανικά και φυσικές τροφές. Καταναλώστε πολλά φρούτα γκρέιπφρουτ, κεράσια και από λαχανικά, δοκιμάστε τα πάντα.

Ζυγός

Αγαπάτε την αρμονία και την ισορροπία. Καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες φαγητού και σας αρέσουν πολύ τα γλυκά. Η ιδανική δίαιτα για να χάσετε τα περιττά κιλά είναι αυτή που σας επιτρέπει να τρώτε μερικές λιχουδιές μέσα στην ημέρα, αφού εάν απαρνηθείτε εντελώς τα αγαπημένα σας γλυκά θα νιώσετε εγκλωβισμένοι.

Σκορπιός

Σας αρέσουν οι δυνατές γεύσεις και δεν διστάζετε να δοκιμάσετε κάτι περίεργο. Επειδή όμως είστε αρκετά αποφασιστικοί, η καλύτερη επιλογή είναι η μια αυστηρή αλλά αποτελεσματική δίαιτα που να συνδυάζει όλες ομάδες τροφίμων.

Τοξότης

Αγαπάτε τις εξωτικές γεύσεις και τους συνδυασμούς. Είστε ελεύθερο πνεύμα και δεν μπορείτε να μπείτε σε καλούπι. Έτσι εάν θέλετε να χάσετε τα περιττά κιλά καλό είναι να ακολουθήσετε μια δίαιτα που θα περιέχει μικρά και συχνά γεύματα αλλά θα έχει και ποικιλία γεύσεων.

Διαβάστε εδώ: Τα 4 πιο χειριστικά ζώδια στις σχέσεις

Αιγόκερως

Βάζετε στόχους ψηλούς και τους πετυχαίνετε. Έχετε πειθαρχία και προσπαθείτε να διατηρείτε το βάρος σας στα φυσιολογικά όρια. Παρόλα αυτά δεν είναι πολύ εύκολο να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε. Η δίαιτα σας πρέπει να περιέχει πολλά γεύματα, τα οποία να είναι θρεπτικά και χορταστικά και να σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο σας.

Υδροχόος

Δεν θέλετε να σας ενοχλούν και να σας αναγκάζουν να ακολουθείτε δίαιτες. Χρειάζεστε ελευθερία και δεν αρέσει η δέσμευση. Προσπαθήστε να τρώτε ισορροπημένα  γεύματα σε κανονικές ώρες και προτιμήστε τις τροφές που σας παρέχουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντεπεξέλθετε στις καθημερινές απαιτήσεις.

Ιχθύες

Είστε δέσμιοι του συναισθηματικού φαγητού. Απολαμβάνετε τα γεύματα που σας ταξιδεύουν μακριά από τα προβλήματά σας. Όμως για να χάσετε κιλά πρέπει να αποδεσμευτείτε από τη συναισθηματική υπερφαγία και να αντιμετωπίζετε το φαγητό ως ένα μέσου που σας παρέχει τα κατάλληλα καύσιμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.