ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο χειριστικά ζώδια στις σχέσεις


The Jennettes

19 Σεπτεμβρίου 2018

photo-1521145239174-279dc2227166.jpg

Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει χειριστικούς ανθρώπους στη ζωή μας. Ωστόσο, όσον αφορά τις σχέσεις και το dating, μερικά ζώδια είναι πιο χειριστικά από άλλα. Αν, λοιπόν, έχετε το συναίσθημα πως κάποιος είναι χειριστικός, τότε υπάρχουν μερικά αναγνωριστικά σημάδα που μπορούν να είναι πολύ βοηθητικά στις προσωπικές σας σχέσεις. Δείτε ποια είναι αυτά παρακάτω:

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι χρησιμοποιούν τις λέξεις για να χειριστούν και να αλλάξουν τη σημασία αυτού που θέλουν να πουν. Ακούγεται πως λένε κάτι όταν στην πραγματικότητα λένε κάτι άλλο. Είναι τόσο καλοί με τις λέξεις που δεν καταλαβαίνουν καν τον χειρισμό τους.

Λέων

Όπως και με τους Διδύμους, ο Λέοντας χρησιμοποιεί τη γλώσσα για να αλλάξει μία ιστορία. Όταν νιώθει πως απειλείται ή νιώθει ευάλωτος, θα χρησιμοποιήσει τις αδυναμίες των άλλων για πετύχει αυτό που θέλει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μπορεί να μην είναι το πιο εκφραστικό ζώδιο, κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σύγχιση στις σχέσεις. Είναι χειριστικός με την σιωπή του. 

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι γνωστοί για τη διαίσθησή τους και ειδικά στις σχέσεις. Θα ελέγξουν ή θα χειριστούν πολύ εύκολα έναν σύντροφο για να το κάνουν να κάνει αυτό που πιστεύουν εκείνοι πως είναι το καλύτερο, χωρίς να σκέφτονται τις δικές του ανάγκες.

Διαβάστε επίσης:

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή, σύμφωνα με το ζώδιό σας

5 πράγματα που θα πρέπει να αποφύγετε όσο η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη

5 συνδυασμοί ζωδίων που θα απατήσουν ο ένας τον άλλον

Τα 3 ζώδια που θα έχουν το πιο δύσκολο φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.