ΖΩΔΙΑ

5 πράγματα που θα πρέπει να αποφύγετε όσο η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη


The Jennettes

10 Σεπτεμβρίου 2018

photo-1449495169669-7b118f960251.jpg

Μήπως νιώθετε λίγο περίεργα όσον αφορά την ερωτική σας ζωή ή τα οικονομικά σας; Αν ναι, δεν είστε μόνοι και μπορείτε να το αποδώσετε στην αστρολογία, αφού βρισκόμαστε στη σκιά της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης για το 2018 - πράγμα που σημαίνει πως η κανονική της ανάδρομη πορεία βρίσκεται πολύ κοντά, περιμένοντας να μας δημιουργήσει σύγχιση και μπερδεμένα συναισθήματα σε ό,τι αφορά την αγάπη, τα χρήματα και την πολυτέλεια, για έξι εβδομάες από τις 5 Οκτωβρίου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. 

Δείτε παρακάτω όλα όσα πρέπει να αποφύγετε να κάνετε αυτή τη περίοδο:

Να μπείτε σε μία νέα σχέση

Η Αφροδίτη θα σας κάνει να νιώθετε πολύ έντονα συναισθήματα αγάπης (μέχρι και να βρείτε το άλλο σας μισό) αλλά περιμέντε. Μην κάνετε την κίνησή σας πριν γυρίσει σε ευθεία πορεία, αφού οτιδήποτε ξεκινήσει τώρα δεν θα κρατήσει.

Να τελειώσετε ξαφνικά μία σχέση

Ενδεχομένως να αρχίσετε να αναρωτιέστε για τα πάντα που αφορούν τη σχέση σας. Είναι καλό να σκεφτείτε αν βρίσκεστε σε μία σχέση που είναι υγιής και σας ευχαριστεί, αλλά μην κάνετε ακόμα κινήσεις βασισμένες στα συναισθήματά σας. Μόλις η Αφροδίτη γυρίσει σε ευθεία πορεία θα έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Να επιστρέψετε σε κάποιον πρώην

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστούν άτομα από το παρελθόν σας. Σκεφτείτε τα προβλήματα που είχατε τότε και σκεφτείτε τι μαθήματα πήρατε. Έτσι θα κάνετε χώρο για νέες σχέσεις.

Να κάνετε μεγάλες αγορές

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της πολυτέλειας κι έτσι μπορεί να σας οδηγήσει σε μεγάλες αγορές. Καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε και να προσέξετε τα οικονομικά σας.

Να αλλάξετε ριζικά την εμφάνισή σας

Η Αφροδίτη επηρεάζει ό,τι έχει να κάνει με την ομορφιά κι μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μία δραστική αλλαγή. Τώρα, όμως, δεν είναι η σωστή στιγμή - και ιδιαίτερα για τίποτα μόνιμο.

 

Διαβάστε ακόμη: 

Τι θα φέρει για κάθε ζώδιο η Νέα Σελήνη στις 09/09

5 συνδυασμοί ζωδίων που θα απατήσουν ο ένας τον άλλον

Τα 3 ζώδια που θα έχουν το πιο δύσκολο φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.