ΖΩΔΙΑ

26/9 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

25 Σεπτεμβρίου 2018

zodia_0_2_0_0_0.jpg
Μία ημέρα μετά την έντονη Πανσέληνο που έχει προηγηθεί, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μοιάζει να θέλει να επιβεβαιώσει πιο βαθιά το νόημα και το αφήγημα της Πανσελήνου, ειδικά στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.
 
Οτιδήποτε μπορεί να κουβαλά μαζί του την οσμή της πρόκλησης, δεν παύει να περπατά χέρι-χέρι με την ενοχική και τρομακτική προοπτική του τέλους, αφού για να μπορέσεις να ανοίξεις τη νέα πόρτα, καλείσαι να κλείσεις με θάρρος και δύναμη την πόρτα του χώρου που αφήνεις πίσω σου. Θα έρθεις αντιμέτωπος/η με τις δικές σου εσωτερικές ερινύες και ανασφάλειες, θα νιώσεις να κάμπτεσαι από φόβους ετών που θεωρούσες πως είχες νικήσει στο πέρασμα του χρόνου, θα θυμηθείς πως οι σκιές μπορούν να συνεχίζουν να σε τρομάζουν παρά το γεγονός πως δεν είσαι πλέον μικρό παιδί. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν σκιές αυτή τη χρονική στιγμή, τις οποίες δεν μπορείς να αποχωριστείς, αλλά μπορείς τουλάχιστον να εξορθολογήσεις και να προσπαθήσεις να τους δώσεις την πραγματικής του διάσταση.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.