ΖΩΔΙΑ

28/9 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

27 Σεπτεμβρίου 2018

zodia_0_2_0_0_2_1.jpg

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Ταύρο με το Δία από το Σκορπιό την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου μοιάζει να αυξάνει τις υποχρεώσεις στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, αλλά παράλληλα να δυναμώνει το ερωτικό πάθος. 

Ίσως να χρειαστεί να μοιράσεις το χρόνο σου σε αρκετές κατευθύνσεις, αφού δεν είναι εύκολο να εστιάσεις σε ένα μόνο τομέα, κάτι που βέβαια δε σε ευχαριστεί αφού δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο όλων των καταστάσεων. Μπορεί λοιπόν να γίνεις αρκετά απόλυτος/η με τις επισημάνσεις σου, να αρνηθείς να ανοίξεις διάλογο λόγων έλλειψης  χρόνου, με αποτέλεσμα να προκύψουν κάποιες συγκρούσεις με πρόσωπα που δε δέχονται υποδείξεις από εσένα. Θα ήταν λοιπόν ιδιαιτέρως χρήσιμο να πάρεις αποστάσεις από τις καταστάσεις που βλέπεις πως οδηγούνται σε εκρήξεις, αφού θα προκύψουν περιστάσεις που είναι εύκολο να βγουν εκτός ορίων. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.