ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 1/9 έως 7/9


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

29 Σεπτεμβρίου 2018

zodia_0.jpg

Κριός

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να κάνει περισσότερες σοβαρές κάποιες διαφωνίες ή δυσαρέσκειες που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά εύκολο πλέον να ξυπνήσουν αψιμαχίες που έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο. Στον επαγγελματικό τομέα, υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που σε ενοχλούν έντονα και σε κάνουν να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που πραγματικά πλέον θεωρείς πως δεν μπορείτε να έχετε σχέσεις. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ταύρος

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, που είναι κυβερνήτης σου, στο Σκορπιό από τις 5 Οκτωβρίου, σηματοδοτεί μία περίοδο σαράντα περίπου ημερών που θα χρειαστεί να προχωρήσεις σε επαναπροσδιορισμό των διαπροσωπικών σου σχέσεων σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο. Ξεκινά μία περίοδος που θα δοκιμάσει τη σταθερότητα των επιλογών σου, που ίσως να φέρει στην επιφάνεια ένα πρόσωπο της άλλης πλευράς που δεν περίμενες να βρεις μπροστά σου. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δίδυμος

Η καθημερινότητα αποφασίζει να γίνει περισσότερο σκληρή με εσένα, αφού από τη νέα εβδομάδα θα θελήσει να βάλει  κάποια εμπόδια στο δρόμο σου, θέλοντας να τεστάρει κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να τα ξεπεράσεις. Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η ώστε να αντιμετωπίσεις δύσκολες σχέσεις στον εργασιακό τομέα, αφού κάποιοι αποφασίζουν να δείξουν πως δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Καρκίνος

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να πυροδοτεί νέα δεδομένα στον ερωτικό τομέα, αφού είναι αρκετά πιθανό να καλείσαι να ιεραρχήσεις διαφορετικά τις προτεραιότητες σου και να δείξεις τις προθέσεις σου. Με την έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο Σκορπιό, θα πρέπει να γίνεις αρκετά προσεκτικός/η στις επιλογές σου, αφού είναι πλέον αρκετά εύκολο να κάνεις τη λάθος κίνηση απέναντι σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα χρειαστεί να ζυγίσεις τα λόγια σου, αφού η καρδιά στέλνει έντονα σημάδια ενδιαφέροντος, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά πιθανό να μπερδέψεις το συναίσθημα με τη λογική.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λέων

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο Σκορπιό μοιάζει να εντείνει την ανάγκη σου για να υπάρξουν αλλαγές στο χώρο που κινείσαι ή ζεις με στόχο να καταλάβεις πως έχεις θέσει τη ζωή σου σε νέα τροχιά. Ίσως να ξεκινάς να ασχολείσαι με το σπίτι σου και να θέλεις να βελτιώσεις το χώρο σου, να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που μπορεί να εμπεριέχουν μέσα τους ακόμα και την ανάγκη για ένα νέο χώρο. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Παρθένος

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές του μυαλού σου απέναντι στις ενοχές, τις τύψεις, τα διλήμματα και τις αμφιβολίες που μπορεί να το γεμίσουν και να σε αναγκάσουν να παγώσεις μπροστά στις επιλογές που σου παρέχονται. Η απόσταση ανάμεσα στη σκέψη και τη δράση φαίνεται να μεγαλώνει, αφού τίθενται εμπόδια τα οποία αδυνατείς να επιλύσεις, αφού προκύπτουν δεύτερες σκέψεις τις οποίες και προσπαθείς να ξεπεράσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ζυγός

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο Σκορπιό στις 5 Οκτωβρίου σηματοδοτεί την απαρχή μίας περιόδου σαράντα περίπου ημερών κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να ανακαλύψεις εκ νέου τον εαυτό σου μέσα σε νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στη ζωή σου. Ίσως να είναι η ώρα να ασχοληθείς με σοβαρότητα με τα οικονομικά σου, συνειδητοποιώντας πως καλείσαι να πατήσεις πάνω σε νέα δεδομένα, τα οποία χρήζουν επεξεργασίας από  εσένα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σκορπιός

Η έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο ζώδιο σου στις 5 του μήνα, θα προκαλέσει μία αναταραχή στην προσωπική σου ζωή τη νέα εβδομάδα. Καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία και σύνεση τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και φαίνεται να ανατρέπουν κάποια δεδομένα. Αν αλλάζει η διάθεση σου, αν θέλεις να πάρεις άλλη πορεία σε σχέση με αυτή που είχες αποδεχτεί και είχες ενημερώσει τους γύρω σου, τότε θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στις διατυπώσεις σου,  γιατί είναι αρκετά πιθανό να προκύψουν συγκρούσεις με κοντινά πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τοξότης

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να κουβαλά μαζί της αρκετό παρασκήνιο, αφού η έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο Σκορπιό είναι πιθανό να πυροδοτήσει συζητήσεις και επαφές που λαμβάνουν χώρα πίσω από την πλάτη του. Θα χρειαστεί να επιμείνεις ως προς την ειλικρίνεια των προθέσεων των άλλων ανθρώπων και να προσπαθήσεις να παραμείνεις στη γραμμή της αλήθειας, ακόμα και αν αυτή θα μπορούσε να ενοχλήσει ή να πληγώσει. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αιγόκερως

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σου ζητά να προσέξεις ιδιαίτερα τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε φιλικό ή ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο, αφού μπορούν να υπάρξουν προστριβές. Η παρουσία του Ερμή στο Ζυγό και η δύσκολη όψη του με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, σε βάζει στη διαδικασία να εμπλακείς σε συζητήσεις που δεν είναι ανάλαφρες, που είναι αρκετά εύκολο να μετατραπούν σε παιχνίδι ζωής ή θανάτου πάνω σε μία σκακιέρα. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Υδροχόος

Η νέα εβδομάδα ξεκινά μία ακόμα προκλητική περίοδο για τη ζωή σου, αφού η έναρξη της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο Σκορπιό θέλει να δοκιμάσει την αντοχή σου απέναντι σε έναν καινούργιο ρόλο που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας. Η δημόσια εικόνα σου θα βρεθεί στο στόχαστρο, και αυτό σημαίνει πως καλείσαι να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να μην επηρεαστείς από γεγονότα που έχουν ως στόχο να σε δοκιμάσουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ιχθύς

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να θέλει να σου τονίσει πως θα πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία σε αυτό που ψυχανεμίζεσαι, πως καλό θα ήταν να φροντίσεις να πιστέψεις τις ενδείξεις που έχεις σχετικά με θέματα που σε έχουν απασχολήσει εδώ και μερικούς μήνες. Ξεκινώντας από την υγεία σου, είναι μάλλον φρόνιμο να ασχοληθείς μαζί της και να προσπαθήσεις να διαλύσεις κάποιες γκρίζες ζώνες, να κλείσεις κάποιες ανοικτές εκκρεμότητες εξετάσεων που καλείσαι να κάνεις και αποφεύγεις εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.